kasiekz
Fanka BB :)
aga wg pogody niespodzianki od 13.00 ma być słonecznie
muńka ja od zawsze z psem i chomikiem i nie wyobrażam sobie inaczej. Ale pies co 3 miechy odrobaczany przy P
andzia aloes ponoć rewelacja i nalewka z orzecha włoskiego (zaczyna się od kilku kropli na szklankę wody). Ponoć truje robale jak ta lala. Aloes piłam 2 lata temu i zero nudności czy rozwolnienia, ale tylko przez 2 tygodnie, bo potem zaniedbałam
pp Resztę zużyłam jako tonik do twarzy bo się przeterminował
muńka ja od zawsze z psem i chomikiem i nie wyobrażam sobie inaczej. Ale pies co 3 miechy odrobaczany przy P
andzia aloes ponoć rewelacja i nalewka z orzecha włoskiego (zaczyna się od kilku kropli na szklankę wody). Ponoć truje robale jak ta lala. Aloes piłam 2 lata temu i zero nudności czy rozwolnienia, ale tylko przez 2 tygodnie, bo potem zaniedbałam
:-( to na wznak. 
Mam sie martwić???
jak dla mnie facet ma paranoje
) a piaskownice idealnie byloby zakazac kompletnie
Amerykanscy badacze (nazwisk nie pamietam, jak chcecie to pogoogluje) ukluli wrecz teorie, ze pasozyty sa ludziom rownie niezbedne do zycia jak bakterie - oczywiscie pasozyt pasozytowi nie rowny jak bakteria bakterii. Dlatego kompletne ignorowanie tematu robakow jest rownie szkodliwe jak popadanie w manie w przesladowcza ;-) Bardzo chetnie wiec sie dowiem jakimi ziolami mozna sie (rozsadnie) odrobaczac. Ja slyszalam o kiszonej kapuscie, pestkach z dyni i czosnku (zaleca sie te same srodki tez dla zwierzat) - pytanie tylko w jakich dawkach/z jaka czestotliwoscia i czy sa jeszcze (jakie?) metody?