Ale od wczoraj naskrobalyscie
Aronia tez dopiero zobaczylam zdjecie, super fryz :-) wyglada jak anioleczek, ja nie wiem co Ty od niego chcesz

na tym zdjeciu psa wyglada inaczej niz moja ;-)

to jedyne zdjecie jakie mam w wersji eletronicznej i tu juz staruszka
Co do owocu to nie dziwie sie ze mu smakuja

u nas jest prawie w kazdym supermarkecie ;-)
Sunshine poleczki ikea

piekna ta bluza!!! Ja bylam ostatnio w tesco ale tym razem nic mi sie nie podobalo
Powiem wam ze u mnie masakra, mieli szybko ten pion kanalizacyjny wymienic a tu konca nie widac, korytarze na dole i na gorze mamy rozkute wszedzie pelno kurzu, lazienka to cala w bialym pyle. Ryczec mi sie chce. I jutro nie skoncza na pewno wiec weekend majowy w syfie. I jakby tego bylo malo to robia na zewnatrz elewacje i okna musza byc pozamykane. Nic mi w domu nie schnie a na podworku plac budowy wiec nie ma szans zeby pranie zrobic. A ja tu mam sie do porodu szykowac, nic tylko siasc i plakac :/
o matko! co za porazka! wspolczuje, moze skorzystaj z propozycji Kasienki i wywies sie u niej :-) dzieki za polki. Bluza super cieplutka i tylko £4 czyli 20zl

, a spodenki maja wykonczenie koronkowe zreszta tak samo jak bluza i bluzeczka dlatego przypadly mi do gustu :-)
Maz z tesciowa wlasnie za moimi plecami ustalili ze ona przyjedzie nam pomoc po tym remoncie............
to bedziesz miala pomoc
Rysica- nie ma co fryzurka pierwsza klasa!!

wspolczuje szkarlatyny :-( zdrowka!!!
Aylin- Ty to zawsze wychaczysz cos fajnego i to w promocji!!! podeslij mi fotki na priv albo linka bo siorka przylatuje w czerwcu to by mi przywiozla ciuszki ;-)
Katrina- u Was lato????
Polaa- ja tez mam lenia a musze fate ogarnac bo jutro na kontrole z agencji przychodza

A czemu znowu slaba jestes?
Mlodak- u nas dla odmiany pobudka o 6:10! ale przetrzymalam do 7

zdecydowanie musze klasc sie wczesniej spac bo inaczej jestem nieprzytomna :-(
No dobra pokusilam sie jeszcze na spodenki