reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czerwiec 2012

muńka mierzyłam te pierwsze. Numeracja zawyżona, bo na P dobre były 25. Ale one tak miękkie że zastanawiałam się czy to nie kapcie, bo czuć wszystko pod stopą jak w tych skórzanych paputkach...co myślisz?

hatszept jogurty powiadasz:D U nas nie tyka, pluje więc nie ma szans. Może tam się przekona;-) Na owoce nie liczę, bo co dwa dni próbuję i nie tknie:/ Mam nadzieję, że będzie miała tam apetyt jak twój młodzieniec! Hihihi, nie mogę się doczekać:p

aylin nie napisałaś jak tam wasze poszukiwania miejsca na wypoczynek?

aga
super! Ciekawe czy P też będzie chciała spać w swoim pokoju. Na razie M się na to nie zgadza, bo uważa że za malutka:DD

reklama
Kasienka ja to teraz nie wiem kiedy sie wybiore do Krakowa. Następny długi weeknd w czerwcu, wiec moze??? Ja musze jechac co najmniej 4h wiec na zwykły weekend sie nie opłaca:(( a na jeden dzień tym bardziej

Kasiek ja to mysle ze Twoja córa cie zaskoczy ( znowu :p) i pięknie bedzie jadła wszytsko na wczasach :))
A ze spaniem w osobnym pokoju, sprawa indywidualna, ale raczej im starsze tym gorzej.

Ostatnia edycja:
Kaseinka miałam byc na tamtym weekndzie, ale nie byłam, bo Mati zachorował i bałam sie jechać :I
ale spokojnie ja wczęsniej czy póxniej dotrę do Was :))))
jak bym była to na pewno bym Was prosiła o spotkanie.
Smiałam sie bo kiedyś pisałam ze sie wybieram to Kasia.natka od razu ze jedzie do rodziców, potem Josie wyjechała, Ty nie doczytała ze sie wybieram to nie uciekłaś :-p:-D
No wiec jak nastepnym razem bede sie wybierała to zrobie prowokacje, zebyscie nie miały czasu nic wymyślić :p :))) hahaha

Ostatnia edycja:
Andzia Aylin to kiedy ten krakow ?

Aylin ja ide dzisiaj do decathlona albo jutro :)

Muńka te byly twardawe tak ?

Sandały turystyczne Sably QUECHUA - Turystyka junior Turystyka górska, Wspinaczka...

ja w przyszły weekend. Jezeli pogoda bedzie ok. Tj aby nie lało. Jak bedziesz to zobacz czy maja rozmiar 22 proszę :) tych pierwszych co Munka pokazywała.

Kasiek - nie jedziemy teraz nigdzie. Przez oko mojego T to raz a dwa - jedziemy we wrześniu na 3 tygodnie chorwacja czarnogóra :)
A co do

Aylin dam znac z butami... my myslimy o zoo :) wiec moze sie jakos wspolnie wybierzemy :)
i Josie ?? ja wiem ze to dzien przed Twoim porodem ale moze :p tak na wyciszenie :p
i Kasia.natka ?
i Kifsi?

Andzia a no to nie przegapilam :p ja bylam na wsi ale jakbys byla to bym jakos wykombinowala zeby byc w Krakowie :D

Hej

No ja juz ledwo chodze do sklepu wiec srednio widze to zoo chyba ze mnie ktos tam bedzie w wozku wozil... W sobote rano sa drzwi otwarte w moim szpitalu i chce podjechac spytac jak to cc bedzie wygladac.

Kasienka musze tez podjechac do ciebie w przyszlym tygodniu ale to juz sie umowimy na sms

Andzia w boze cialo sie raczej nigdzie nie wybieram to moze sie uda nawet spotkac:)

Aylin dam znac z butami... my myslimy o zoo :) wiec moze sie jakos wspolnie wybierzemy :)
i Josie ?? ja wiem ze to dzien przed Twoim porodem ale moze :p tak na wyciszenie :p
i Kasia.natka ?
i Kifsi?

Andzia a no to nie przegapilam :p ja bylam na wsi ale jakbys byla to bym jakos wykombinowala zeby byc w Krakowie :D

Jestem za :)

reklama
Do góry