reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czerwiec 2012

alijenka - ojej, biedna Nataszka :-( Plac zabaw swietny ale moim zdaniem to nie na 2 latka. Chyba lepiej poczekac, bo szkoda, zeby stalo i niszczalo, zanim ona do niego dorosnie ;-) Zuki byly jak z obrazka, wiec do reki mu wziac nie pozwolilam, znajac jego mozliwosci.

reklama
aronia mi to się gorąco zrobiło jak zobaczyłam jej rękę w drzwiach auta :-:)-:)-:)-(, ale ma trochę zaczerwienione miejsca gdzie jej przycięło, dobrze że nie dostała po paznokciach, normalnie kaleka :szok::szok::szok:
No wiem wiem że może 2 lata to za mało na taki plac zabaw ale szkoda mi kasy wydawać aby kupować wszystko z osobna, a później robić jej plac zabaw i zaś kasę wydawać

Ostatnia edycja:
Alijenka biedna mloda. Dobrze ze nie zlamane. A co do placu zabaw. Na weselu, przy restauracji byl taki i moja nie miala najmniejszych oporów przed korzystaniem z niego. Domek, zjeżdżalnia i drabinka jej pasują. A na ścianie,wspinaczkowa przyjdzie pora

Nie da się nic zrobić :'( chyba że będę się bawić w zgłaszanie tego władzą wyższym i walczenie o zaliczenie tego egzaminu.....

Alijenka Aura kiedyś wsadził palce między drzwi a młodszy kolega zamknął je z całej siły. Miała tylko czerwone w głębię nie i obeszło się bez siniaki o dziwo a też myślałam że już po palcach :O Perła na podobnym placu zabaw pomyka. A na ściankę się wspina ale tylko na pierwszy poziom ;-)

Bardzo dziekujemy za zyczenia dla Kubusia.

Hatszept - dla Piotrusia rowniez wszystkiego co najlepsze I oby specjalisci rozwiali Twoje przypuszczenia.
Tez miala. Taki moment u Kuby, ale niepotrzebnie.

Piotruś Kubuś wszystkiego najlepszego!!!!!!!!!

Dziewczyny jakie badania powinnam wykonać aby sprawdzić co się dzieje z moim ? Bo niby jest ale od ponad pół roku to dziwny jakiś. Regularny ale przez pierwsze 4 dni mam brązowe plamienia tylko potem 1-2 dni krwawienia i kolejne 2 dni plamienia. U gina byłam przy okazji torbieli i usg nic nie wskazywało nigdy. Więc pójdę do internisty i niech mi zleci badania jakieś bo przecież szlag mnie trafia już.tampona nie założe a podpasek nienawidzę.

Piotrusiu, Kubusiu wszystkiego naj, sloneczka i spelnienia marzen :*

happy-birthday-cute-bunny.gif
Wybaczcie, ale z glowy pisze wiec moge zapomniec.

Hatszept dobrze, ze szukasz pomocy, a glosy, ze wmawiasz cos dziecku ignoruj. To Ty jestes matka i wiesz czy powinnas, czy nie powinnas czegos robic. Jesli (a pewnie tak bedzie) okaze sie, ze z Piterkiem wjo ok, bedziesz miala czyste sumienie i odetchniesz zamiast sie denerwowac.

Andzia &&& zeby mama przejela opieka i poszla do lekarza.

Sunshine wspolczuje :/ Nie dosc, ze musialas sie uczyc, stresowac to jeszcze egzam zgubili... Ja bym chyba interweniowala wyzej. Moze nie zalicza automatycznie, ale nastepnym razem sie przyloza barany
:no:

Mloda K nie pomoge i nie wiem czy pociesze, ale mam identycznie.

Alijenka jak juz zamontujesz plac zabaw to sie zwalimy z Tomeczkiem ;) On uwielbia drabinki, slizgawki, wspinanie sie itp.

Załączniki

• happy-birthday-cute-bunny.gif
    happy-birthday-cute-bunny.gif
    16,4 KB · Wyświetleń: 61
hej

my dzis wybylismy na wycieczke do doliny bedkowskiej, Franka pierwszy spacer - spisal sie na medal, spal sobie grzecznie, Jasiek tez super , wybiegal sie, zuczki tez byly i rozne kwiatki listki kamyki, ogolnie pelne kieszenie mialam :-D

Sunshine wspolczuje.... :no:

alijenka super ten plac zabaw, a taki domek to marzenie kazdego dziecka przeciez!

Hatszept oby sie okazalo ze na wyrost was pani zdiagnozowala!!! na pewno bedzie ok, trzymam kciuki.

reklama
Do góry