reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czerwiec 2012

Aronia jak ty funkcjonujesz, aaaaa pełen podziw! Moje dziecko pierwszy raz w swoim życiu obudziło się wyspane o 23.00 i do 3.00 pełna impreza. Teraz śpi, ale co z tego jak człowiek zrąbany!!!! Aaaaa szacun kobito. No i zdrówka z okazji urodzinek;-)

W pn rano wyjeżdżam znowu na wakacje;-) Tym razem nawet nie wiem gdzie, do jakiegoś parku krajobrazowego nad jezioro:D M ma tam konferencję z pracy 2-dniową i do śr płaci za nas jego firma, a my sobie do sob. przedłużamy kolejne 3 dni, a więc wyjazd mamy za pół darmo;-)

Idę jeść i może jeszcze dośpię...

edzio
asik żeby kropelki szybko zaczęły działać!

reklama
Sto lat dla Wojtusia :)
Ser2-300x276.jpg
Aylin - dziekuje ale az takie zbiegi okolicznosci sie nie zdarzaja ;-) Jest miedzy nami kilka dni roznicy. Niewiele ale jest. Przyjrzyj sie miejscu zamieszkania i nazwisku - 1:1 to nie jest :-p Rocznik sie zgadza :rolleyes2:Znajomi wiedza o co loto i taki jest sens - ten kto ma wiedziec, ten wie a przy tym minimum ochrony danych zachowane ;-)W kazdym razie oboje jestesmy swiezo po obchodach urodzin :biggrin2: Ale z tortem to byla wpadka na calej linii :unsure:Musze wstawic fotke, bo nie uwierzycie co nam sie przydarzylo :sorry2:

hehe az tak nie analizowałam. Wyswietliło mi na fb wiec zapytałam. A jak jesteś po urodzinach to zyczenia i tak przyjmij - szkoda ze spóźnione :)

W pn rano wyjeżdżam znowu na wakacje;-) Tym razem nawet nie wiem gdzie, do jakiegoś parku krajobrazowego nad jezioro:D M ma tam konferencję z pracy 2-dniową i do śr płaci za nas jego firma, a my sobie do sob. przedłużamy kolejne 3 dni, a więc wyjazd mamy za pół darmo;-)

!

fajnie :) szkoda ze nie wiesz gdzie :)

Dziewczyny nie wyrabiam na zakrętach.
Wczoraj bylismy u teściowej - ona nie obchodziła nigdy urodzin swoich czy swoich dzieci. Po prostu nie i juz. I wczoraj pyta kiedy Tyska ma urodziny - móimy ze juz miała w niedziele. A ona wyciągneła 250 zł i dała nunu... szczęka mi opadła. Nie wiem jakim cudem jej sie udaje zaoszczęddzić przy emeryturze 800 zl.... No ale odłozyłam do skarbonki sparba.

Załączniki

• Ser2-300x276.jpg
    Ser2-300x276.jpg
    19,5 KB · Wyświetleń: 34
hej kobiałki

Wojtusiu wszystkiego co najlepsze :-D:-D

kotek2.jpg

kasiek to chyba taka noc była bo moja znowu od 3 do 5 zrobiła sobie dżamprezę :-:)-(, a do tego mój K wyjechał w nocy i chyba do niedzieli jestem sama

Niespodzianka moja jak ma basen to też może cały dzień na dworze w wodzie, a jak nie to jej się nudzi normalnie nic nie mogę zrobić na ogródku bo ona ciągnie mnie do domu

mooni23 fajnie że się odezwałaś i wracaj do nas na stałe :-):-)

aronia to i Tobie wszystkiego najlepszego

andzia dobrze że alergologa macie już z głowy

asik zdróweczka dla młodego, moja też się wierci w łóżku ale nie chce w swoim łóżeczku spać i od 2 tyg od połowy nocy śpi ze mną, jeszcze trochę to zapomnę jak z moim K się śpi nie wspomnę o bzykanku :-p:-p:-p

kasiek ale Ci dobrze z tymi wakacjami :-D:-D:-D:-D, kurdę teraz będziesz ciągle na wyjazdach i znowu nie będzie się kiedy spotkać

Aylin wow teściówka niezła że jej się udało zaoszczędzić, ale fajnie :-), fajny gest

W pn rano wyjeżdżam znowu na wakacje;-) Tym razem nawet nie wiem gdzie, do jakiegoś parku krajobrazowego nad jezioro:D M ma tam konferencję z pracy 2-dniową i do śr płaci za nas jego firma, a my sobie do sob. przedłużamy kolejne 3 dni, a więc wyjazd mamy za pół darmo
ale super:-)

Aylin wow to teściowa zaszalała

Alijenka hehe bzykanka się nie zapomina:-D

młody się obudził, obym dała radę mu zakroplić te oczka bo się strasznie wyrywa

Aylin inaczej swoje dziecko inaczej wnuczka :) fajny gest :)

Kasiek alez Wam fajnie z tymi wyjazdami :D wspolczuje nocki

Asik mam nadzieje ze uda Wam sie zakropic .. u nas to czesta przypadlosc :| szczegolnie przy katarze ... a raz dostal takie krople ze nawet mi ciezko bylo nimi zakropic tak szczypaly ... a jak dostal takie nieszczypiace sam mowil zeby zakropic :D i oczka otwieral

hej dziewczynki :-)
pogoda się trochę skiepściła więc i czas na bb się znalazł :zawstydzona/y: przyznaję się że przy tej pięknej pogodzie to ja cały czas spędzam na ogrodzie itp. Misia też uwielbia a to basen a to trampolina no i wszystkie ciężarówy do pisaku :-D
Aylin sprytna ta twoja teściówka z tym odkładanie no i miło z jej strony :tak:
kasiek super macie z tymi wyjazdami, my dopiero w lipcu do Żywca na regaty :sorry:
asik i jak poszło zakrapianie?
mooni zaglądaj częściej :tak: a co do upominania to niestety ale taka nasza rola :-p
andzia super że alergolog już z głowy :tak: no i oby żadna astma was nie dopdała &&&

100 lat dla Wojtusia!!!

Czuczu dla dziecia na podróz kupione. I wyszlo tak ze jedziemy jutro koło południa i po południu Zoo krakowskie. Więc jakby któras miała czas i chęć na spotkanko to gdzies tam będę pomiedzy lwem a tygrysem się szlajać :)

reklama
Do góry