agaundpestka
Fanka BB :)
Ale super torcikMy dopiero wczoraj robilismy Birthday party Kubusiowi. A taki mial tort:
No wczoraj był wyjątkowo "dietetyczny" dzieńagaundpestka - widze, ze popelnilyscie dietetyczna wariacje naszego tortu:-)
Super, ze Wam się spotkanko udało
W tym wieku to chyba najlepiej nie zwracać uwagi.K. wczoraj przytula młodego a ten wyskoczył z tekstem "śpadaj"mówię, że brzydko powiedział i nie wolno tak a on "teś śpadaj" No i wychodzi nauka starszej siostry
Dziewczyny podpowiedzcie, lepiej tłumaczyć, że nie wolno tak mówić czy nie reagować?
Barwniki kupiłam na allegro zamówiłam w środe, a w piątek już miałam.
To babcia :/ a ze stolika będziesz zadowolona my mamy podobny ponad rok w pokoiku.Ja już po odwiedzinach K mamy prosto z autobusu bo wróciła z niemcowni przyjechała do nas, mała dostała lalkę barbi i domek dla lalek barbii już się nasłuchałam że ja do niej mówię jak do 10 letniej dziewczynki, bo nie chciała się inhalować to jej powiedziałam że w takim razie nie dostanie dziś nic, ani czekoladki ani nie będzie się mogła bawić lalą i dostałam opiernicz bo przecież to małe dziecko i nic nie rozumie a ja jej tłumaczę jak starej, no tak ale na głowę może mi wejść i ja mam jej pozwalać na wszytko, a jeszcze do tego dostała ode mnie w dupę klapsa bo mi rzuciła na podłogę telefonem gdzie co chwilę jej się tłumaczy że tak nie wolno ale chciała się popisać przed dziadkami to ona aż oczy zasłoniła i zaczęła ją przytulać tak jakbym jej nie wiem co zrobiła no i tym samym ją uczy że ja jestem zła. A i nasłuchałam się jaki to ja mam bałagan na ogrodzie i że powinnam się wstydzić że pod ścianą domu mam śmieci i dalej tego nie wyrzuciłam, a przecież ma być impreza małej i będą ludzie (oczywiście sami swoi bo tylko rodzina ), a to wszystko przygotowane jest do wywiezienia i mamy w tym tygodniu to wywieźć na śmieci bo będą nam robić podwórko w bruku i razem ze wszystkim już wywieziemy.
Antek bije babcie i też już nie wiem co robicprzyłączam się do pytania... S mnie leje i nie wiem, co robić?
To chyba my wygraliśmy, Antek spał od 18:30- 8:15 w dzień ponad 2h i teraz śpi od 20minpobiliśmy rekord spaniowy- od 21 do 10:30![]()
Super, ze masz rowerekMoja rozowa landryne Wam pokaze jak zrobie zdjecie. Na razie stoi w szopie/schowku za domem, a L ma klucze przy kluczach do samochodu. Musze sobie dorobic. Ogladalam foteliki, ale ceny to jakas masakra. Nawet uzywka z ebay ok 15 funtow + 10 wysylka. Musze sie na car boot przejechac - tam za grosze sprzedaja.
GratulacjeMuszę się wam pochwalić, że całkowicie zrezygnowaliśmy ze smoczka. Jakiś tydzień temu Szymek przyniósł mi smoka z odgryzioną tą gumową częścią. Więc wykorzystując sytuacje dawałam mu za każdym razem ten soczek mówiąc mu, że przecież sam go odgryzł i smoczek jest teraz popsuty. I tym sposobem na dzień dzisiejszy o smoczku nie wspomina. I muszę przyznać, że poszło naprawdę gadko. Bez płaczu i jakiś histerii.
Ja dziś rano pojechałam z młodym na działkę kosić trawę i co o 11tej przypomniało mi się, ze nie jedliśmy śniadania i nic nie mamy
Popołudniu wizyta w warsztacie samochodowym (z rowerem)
Czy macie jakiś szybki i prosty przepis na mufinki? I dziewczyny co ma być na naszym torcieeeeeeeeee jak nigdy nie mam weny