reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czerwiec 2012

Czesc Czerwcoweczki

Sto latek dla nastepnego 2-latka!!! Nikosiu duzo zdrowka!!!!

Asik - dziekuje. Pomalu wylizuje sie z chorobska. Czekam jeszcze na wyniki moich badan.

reklama
Aylin gratuluje zlobka

Kasiek
Sarcia ma kropelki juz tydzien ale niebardzo skutkuja ... ale mam podawac jeszcze tydzien, powodzenia z sukienka

Andzi nie boisz sie tak wczesnie dawac Matiego do przedszkola ? myslisz ze jest juz na tyle samodzielny ?

Katrina
zdrowka

dziekujemy za zyczenia :)

Ostatnia edycja:
Kasienka - on teraz jest w przedszkolu ze starszymi dziećmi i doskonale sobie radzi, wiec mysle ze sobie poradzi i tam :-)
Nie sika w pieluchy, sam sie najada -nie widze problemu. Wiadomo ze tam bardziej beda do niego podchodziły jak do "doroślaka" ale to chyba mu nie zaszkodzi. Panie uważaja ze teraz sobie super radzi,a do wrześnie jeszcze dwa m-ce.

Kasiek - powodzenia w poszukiwaniu sukienki, tez mam zawsze problem :(

Katrina &&& za dobre wyniki

Ostatnia edycja:
Nikosiu Najlepszego!!!!!

Ja miałam super humor, ale szybko mi się spier..... w czasie śniadania gdy wyczułam, ze odpadł mi spory kawałek zęba :( :( jestem tak wściekła, ze płakać mi się chce.

Kasienka najlepszego dla Nikosia:)

Warszawianki milego spotkania!

Aylin super:) ciekawe czy Tysia zacznie lepiej jesc w zlobku :)

Ooo to widze ze bedziemy mialy pierwszego przedszkolaka!

Aga wspolczuje... Nade mna wisi dentysta juz od dwoch lat, boje sie isc a tlumacze sie ze nie mam kiedy (no teraz to naprawde nie mam)....

W weekend jedziemy na wesele z noclegiem -z niania, nie wiem czy to nie zbyt karkolomna wyprawa... Zobaczymy

Ostatnia edycja:
Andzia super, że jednak Mati się dostanie do p-la:tak:

Kasiek powodzenia w szukaniu kiecki

Aylin gratki dostania do żłobka

Katrina kciuki za dobre wyniki

Aga współczuję

Josie podziwiam z tym weselem, ja raczej bym się nie zdecydowała

O 16 idziemy na imprezę- Dzień Mamy i Taty u Oliwki w szkole.

Ostatnia edycja:
dzień dobry :)

100 lat dla Nikosia!
to na pewno ale jak tu nie myslec,,,,
wiem że jest ciężko... pogadaj może z tą Justyną z fb bo ona jest specjalistką i może coś ci doradzi

Kasia.natka chyba sie zaszczepimy... o ile stwierdza ze mozna po tym kleszczu i przy tym katarku delikatnym ktory ma, a Misia zdrowa ?
na szczęście tak :) tyle że u nas też piątki nacierają zbiorowo ale mam nadzieję że to nie będzie problem...

Aylin i Andzia gratki dla przyszłych żłobkowiczo-przedszkolaków :)
Aga współczuję :( ja o moich zębach to nawet nie piszę że dentysta się im należy od prawie dwóch lat ale zawsze kasa na inne rzeczy potrzebna :/

Aaa Kasiek ja na to wesele teraz zamowilam sobie dwie sukienki na mango online, maja cale mnostwo, zobacz sobie:) Nie wiem jak beda w realu wygladac najwyzej oddam i pojde w jakiejs starej. Szukam jeszcze ostro rozowej marynarki ale chyba nie znajde

Z tym karmieniem mam tak ze sa takie 2-3 pory na dobe ze on wszystko zje ale nie zasnie no i za chwile chce jeszcze a tu juz pustki prawie, wezmie te pare lykow co zostalo i sie irytuje strasznie zaczyna szarpac plakac... I tak mozemy dwie godziny walczyc az padnie ze zmeczenia. No i na kazde karmienie dwie piersi schodza a czasem nawet "trzy" i jakby co to zapasu nie ma:/

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry