reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czerwiec 2012

Wymiary moje będzie mialo takie jak twoje. Zastanawiałam sie nad szuflada bo strasznie mi sie takie jedno na necie znalezione podobalo ale w tym momencie wygrali bezpieczenstwo nunu. Ona strasznie wędruje w nocy po lozku
Sent from Nokia 920 using Tapatalk

reklama
Mooni - zapytałam o fb, bo nie wiedziałam, czy chodzi Ci o to żeby po prostu kazdą z nas mieć w znajomych, czy o grupę na fb. Jeśli chcesz mieć kaźdą z nas (nie wszystkie maja fb), to po prostu wyślij na pw swoje namiary, a jeśli chodziło ci o grupę, to nie mamy takiej w której są wszystkie.
Gabi śpi jeszcze w ciągu dnia, ale już nie ma super stałej pory. Raczej w godzinach 13-15.

Kasiekz - napisalabym dokladnie to, co powiedziała Twoja bratowa :) Lekarze naprawdę nic nie wiedzą o reha...żałosne...

Ostatnia edycja:
witam się wieczornie

wpadam tylko na sekund 5 - padam ze zmęczenia, ten tydzień mam mega intensywny w pracy, a potem dłuuugi odpoczynek..
Jutro badanie, mam nadzieję, że wszystko jest OK.

kasiek nie nie moje wyniki to są wyniki małej, a co do nóżek to prawda, stopa dziecka się wykształca później i jak słyszałam w sklepie z butami tu u nas w Obornikach że powinnam małej kupować sztywne buty bo oczywiście wybrzydzałam po dotknięciu każdej pary to już więcej tam nie poszłam.

resztę później

Wczorajszy dzoinek był mega udany. Najpierw ploteczki u koleżanki a później wycieczka rowerowa nad jeziorko:-) I dzieciaki pojadły jagód a buźki super umorusane

Andzia ja robiłam masę z tego przepisu http://www.uwielbiamgotowac.com/2012/06/masa-cukrowa.html#.U7UNe0AdefU i wyszła super. Kremy robiłam budyniowe bo śmietanowe rozpuszczają masę
Powodzenia w szpitalu

Aylin rainbow dash to kucyk pony
Przypomniało mi się jak oglądałam kiedyś K. książeczkę i on przy każdym bilansie miał wpisane "niedowaga" A Tyśka już od małego dba o wagę;-)

Kasia.natka u nas też młody jest bardziej za tatusiem:tak: chociaż jak K. wraca z pracy to mam czas dla siebie bo Damian nie odstepuje go na krok

Sylka tak jak Aylin pisze, dzieć sam się nie zagłodzi. Wiem, że się martwisz ale może faktycznie warto odpuścić. Zgłodnieje to sam zawoła

Mooni Damian od dłższego czasu nie śpi w dzień. I dobrze bo jak się zdrzemnał to chodził o 23 spać

Josie ale Franek ładnie przybiera na wadze
Kciuki za Jaśka oczywiście mocno zaciśnięte

Aga będzie dobrze:tak:

Kasiek to cię lekarka nastraszyła niepotrzebnie. Najważniejsze, że wsio ok i możesz być spokojna

Katrina kciuki za badania

Hejka :-)

Muńka o grupę mi chodziło. Ale któraś z dziewczyn już mi wyjaśniła co i jak :-)

Josie trzymam kciuki za Jaśka :-) Daj znać później co i jak. A z Franka duży chłop :-):-)

Asik to myślisz, że mojemu też bym mogła te spanie odpuścić? Bo on może chodzi normalnie spać, ale rano wcześniej wstanie :-) To znaczy idzie spać o 20 a wstaje o 6.30. A zawsze wstawał o 8.30. przyzwyczaił mnie do innych standardów hahaha:-D

U nas w miarę ok, tylko mąż mnie wkur tzn zdenerwował bo jeszcze tydzień w tej Wawie będzie siedział. Ehh :// A tu auto od mechanika trzeba by było odebrać no i za dodatkami na wesele się pooglądać a z moim Sz. się nie da. On jak widzi sklep to w ryk ludzie się na nas patrzą jakbym go katowała.

muńka :*** dzięki za potwierdzenie!

zaza nas na bilans też nie zapraszają, sama byłam ciekawa wzrostu i czy waga dobrze waży. No i sama jej nie sprawdzę czy ma prosty kręgosłup:)

alijenka
dokładnie. Bratowa (co prawda przyszła:p) dodała, że z butami pic na wodę fotomontaż. Naciąganie ludzi;) Moja droga twoje chwalenie się ogrodem, sadzeniem roślin itp. sprawiło, że chyba w tym roku zrobimy chociaż część ogrodu!

andzia
&&&&&&&

aylin moja zaś śpi w jednym miejscu;) czasem tak samo jak zasnęła:p

My od 9.00 rano na dworze. Młoda ma tą trampolinę to żyć nie daje. Ale z drugiej strony mogę posiedzieć na ławce z kawką a ona skacze z miśkami;) I poprzesadzałam kilka roślin, bo ja jak alijenka nie usiedzę na du.pie w sprawach ogrodowych:p Poza tym nawalają mnie jajniki - mega. Z Polką w ciąży aż tak nie miałam.

Ostatnia edycja:
reklama
Witam :) dzięki dziewczyny :) jeżeli chodzi czym jestem zdołowana to tym, ze jednak mój brat się wprowadza, a liczyłam po cichu, ze to nie nastąpi :-(
Nasze odpieluchowanie hmm chyba powinnam zostawić bez komentarza, bo Antoś czasami siada na nocnik, czasami pod drzewko, a czasami tak jak dzisiaj sika gdzie popadnie :baffled:

Andzia&&&

Andzia ja robiłam masę z tego przepisu Uwielbiam gotować: Masa cukrowa i wyszła super. Kremy robiłam budyniowe bo śmietanowe rozpuszczają masę
Powodzenia w szpitalu
Ja robiłam śmietanowy, a po prostu na samą górę nie dałam i nic nie rozpuściło :)

Dobra idę robić młodemu maliny i jeszcze trochę truskawek pomrożę.

Do góry