reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czerwiec 2012

reklama
Katrina no właśnie ten akcent, to jest to czego zazdroszczę dzieciom, które sie tutaj urodziły :) my w większości ten znajomych mamy Polaków i Kuba koleżanek i kolegów tym samym, mówią miedzy sobą tylko po polsku, ja podczas zabaw słyszę jak on do siebie mówi po angielsku.

alijenka gratulacje dla Kuzynki

josie o matko, wspolczuje :( biedny

Josie przytulasy dla Jasia ... straszna trauma :( a jdac mu sie napic na nocniku ? albo zeby poczytal ksiazki bajke albo cus ? zeby odwrocic uwage ?

M dziś ma urodziny;) Zamiast tortu dostał wg życzenia ciasto czekoladowe z truskawkami:) Zrobiłam też pizze własnoręcznie (łącznie z ciastem) - pycha! Alijenka przód domu zagospodarowałam roślinnością. Został bok, i skalniak, ale to za miesiąc;)

aga aaaaaaaahahahahaha o nie jaja!:D:D:D:D

aronia
pień, na samym dole. Nie strasz...aż zacznę grzebać wieczorem ws. mojej wierzbinki!

josie kurcze, po tym zabiegu może go boleć podczas oddawania moczu i stąd panika?

alijenka
gratki dla mamy dużego wcześniaczka!

Polaa - Alinka w I klasie jak wracała do domu, to bawiła się cały czas w szkołe i mówiła w tylko sobie zrozumiałym języku - jak się okazało- to był mix angielskiego i irlandzkiego. Teraz jak się bawi w szkołę (lub bawią z koleżankami), to też tylko po angielsku.

Aga - kurcze, to niezbyt fajny koniec tygodnia. U nas od piatku wiatrówka. Na razie tylko Alinka, ale pewnie za chwilę i Kubę trzeba będzie smarować.

Cześć kochane

Weekend super udany:-) W sobotę wybraliśmy się w końcu na te dinozaury, pojechaliśmy też do zoo safari a na wieczór zaliczyliśmy jezioro:tak: Spaliśmy u teściowej, dzieciaki szalały do 23 ale co tam, raz nie zawsze. Wczoraj po południu wróciliśmy, pokąpaliśmy się w basenie, pojeździliśmy rowerami aż po 20 Damian padł w foteliku na rowerze.

Aga jak po wizycie koleżanki? Jak Antek, udało się zbić tempkę?
"o nie jaja" :-D

My z sikaniem to pełen postęp. W dzień zero pieluch. Siku każde na nocnik, no zdarzy się jeszcze raz-dwa na tydzień posikać trochę (za późno zawoła, a potem kończy na nocniku. U nas była niespodzianka. 3 miechy temu P zrobiła kupę w pampka, ściągnęłam i nim założyłam nowego zawołała że chce siku. Oczy mi wyszły, a ona od tamtej pory wołała;) Chyba na każdego przyjdzie taki etap.
Oliwia tak miała. Z tym, że ona miała ok 2,5 roczku. Nie chciała w ogóle siadać na nocnik aż któregoś razu zawołała, zrobiła na nocnik siusiu i od tamtej pory ładnie wołała.

Aronia ja w dzieciństwie co rusz miałam kleszcze bo się latało po lasach. Ostatnio O. miała wbitego. Mnie sam kleszcz nie przeraza tylko te choroby które mogą przenosić:baffled:

Andzia jak po imprezce urodzinowej Matiego?

Josie biedny Jasiek, musi się tak męczyć. Oby dzisiaj już było lepiej:tak: no i gratki pierwszego uśmiechu Franka

Niespodzianka młody też się wstydzi bardziej kobiet. Facetom chociaż poda cześć. Myślę, że to taki przejściowy okres bo O. też tak miała. Gratuluję postępów mówieniowych i zdrówka życzę

Alijenka gratulacje dla kuzynki

Damian ujeżdża dina
IMG_3934.jpg

Załączniki

• IMG_3934.jpg
    IMG_3934.jpg
    53,6 KB · Wyświetleń: 39
Ostatnia edycja:
heja

zazdoszcze wam tych sielskich weekendów , ja po wczorajszych 14 h pracy padam , a przed mną kolejne 4 dni , na szczęście po 8 h :tak:

josie - biedy Jasiu :-(

aga, katrina zdrówka dla dzieciaczków

reklama
Hejka,
witam poweekendowo. Dzieki sobotniemu prasowaningu mam co najmniej 3 tyg wolnego od żelazka :p dopuki nie uzbieram kolejnej strty... lub mi se zachce.

Wczoraj bylismy w radawie. Młoda wyszalała sie w wodzie, pozjeżdzała na zjeżdzalni do wody - 2 razy sie podtopiła lekko co jej nie zniecheciło do dalszych szaleńst. Myslałam ze padnie w drodze powrotnej w aucie - ale twardo nie. Więc przetrzymałam twardo do 19.30 i połozyłam na siłe spać. Spała do 9 dziś....

Josie - współczuje Jasiowi, biedacek. Mam nazieje ze dzis lepiej już. Ale z drugiej strony - on tego nie bedzie pamiętał - na szczęscie.

Aga - jak Antoś?

Tyś sie wstydzi duzych skupisk ludzi. I czasem sama nie wiem dlaczego reaguje kurczowym wczepieniem sie w nas, a czasem z marszu idzie do zabawy. Nie ma znaczenia czy to osoba nowa czy znajomi których codziennie widzi. Wczoraj w radawie tłum jej w ogóle nie przeszkadzał. Dopiero jak pan z sąsiedniego koca przyniósł jej do zabawy takiego pływającego krokodyla to ja na moment zawstydził.

Dobra - lece do złobka na indywidualne spotkanie organizacyjno zapoznawcze rodziców z kierowniczką :)

Do góry