reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czerwiec 2012

aronia ja też na deszcz czekam jak na zabawienie bo kuźwa kto za wodę zapłaci tyle trzeba podlewać

asik moja ostatnio tak miała też narzekała na brzuszek i jednego dnia kilka kup drugiego znów jedna później zaś kilka i w końcu skończyło się na nifuroksazydzie czy jak to tam się zwie

josie napisałaś że ze swoim na noże i przypomniała mi się sobotnia imieninowa impreza u babci mojej córki - rzucała w swojego męża kiełbasami, nożami, widelcami i w ogóle czym miała pod ręką, wiecie co ona potrzebuje jakiejś specjalistycznej pomocy z nią jest coraz gorzej ale mi się tak chciało śmiać że dosłownie nie mogłam

a ta moja kuzynka ma drugiego syna z tamtym tez miała przeboje i leżała chyba z 3 tyg w szpitalu jej starszy syn ma 8 lat takze duża różnica wieku będzie :-)

Ostatnia edycja:
reklama
alijenka - wiesz ospa to nie koniec świata, ale myślałam, że zamorduję już mała, bo cały czas jęczała, że ja swędzi, ale nie chciała dać sie smarować, bo to do smarowania jest zimne. W ciagu dnia jestes w stanie takie jęczenie znieśc, ale w nocy... cała poprzednia nocke była z głowy, wczoraj też w ciagu dnia nie było lepiej, ale w końcu nie wytrzymałam i po pierwsze wykapalismy ja w nadmanganianie potasu (on ma własciwosci wysuszające), a potem na noc jeszcze łyżeczka syropu antyhistaminowego i nie wiedziałam, że dziecko jest w domu, a od rana tez spokój. Chyba juz mamy z górki.

katrina nie załapałam o ospie. Przynajmniej będziecie mieć zaliczoną;)

asik super, że łagodnie przechodzi!

alijenka
jak ja cie rozumiem z tą suszą! Ty jak moja sąsiadka - nie znosi kopru. Młodych ziemniaków też nie lubi:)

Kapusta zasmażana...niebo w gębie:p

Ostatnia edycja:
Kasiek - owszem owszem, ale to nie takie latwe jak Kuba esr ladba pogoda (rzadkosc tutaj), wszystkie dzieci sie bawia na dworze, a trzeba siedziec w domu. Mam tylko nadzieje ze Kuba lekko to przejdzie.

Pytanko mam. Moja księżna od paru dni odrzuciła poranna kaszę. Mleka jak wiecie nie tyka. Jogurty są ble, tak samo jak wszelki nabiał. Ser zje tylko kozi i to w zapiekance warzywnej czy rybie. Czy nie za mało wapna jak mleko tylko na noc i ok. dwa razy w tygodniu ser kozi?

Kasiek - jakub odrzucil mleko jak skonczyl 5 m-cy. Rano tylko zje serki homo, a wieczorem ewentualnie platki na meku. Poza tym zjada jogurt I zolty ser taki maly dla dzieci w kulce. Nue jestem w stanue go znusic aby zjadl wiecej mleka.

Hej
Zaliczyłam tez dziś fryzjerka. Fryzura króciutka. Czuje się w niej dobrze, mniejsza z tym jak wyglądam ;p

fota plizzzz.... :-)

muńka co masz na obiad:D Ja młode ziemniaczki z młoda kapustą i koperkiem;)

u nas dziś filety z kurczaka w panierce, bób, no i wczorajszy krem z brokułów :-)

Kapuchę zasmażaną uwielbiam!!!!!

Siliwnia mój t tez koperku nie znosi :)

Katrina ja tez ospę u was przegapiłam

Kasiek - tez sie brakiem nabislu u mojej martwie. Mleka juz nawet wieczorem nie chce pic. Czasem je ser bialy i czasem zolty.
Sent from Nokia 920 using Tapatalk

u nas super dla odmiany:-) wczoraj po poludniu jas ze zdziwieniem odkryl ze sikanie nie boli juz! i malo tego, za kazdym razem jak chce siusiu to wola :szok::-D i pieknie trzyma az usiadzie na nocniku. po nocy pielucha sucha, na spacerze dzis byl z niania to szybko wracali do domu bo wolal ze chce siusiu a pod drzewem nie chcial robic. i tylko troszke zmoczyl pampersa a reszte na nocnik. jestem w szoku! i jestem taka dumna z tego mojego chlopczyka, kochany jest. dzis mu w nagrode kupilam caly zestaw gatkow z zygzakiem mcqueen, i pizamki tez z zygzakiem:tak:
no cudownie wręcz!!!! :yes:

zaza a wlasnie doczytalam, moze ze mna chcesz na wakacje jechac bo u mnie sytucaja podobna, z moim na noze idzie juz, a na wakacjach to sobie nie wyobrazam co bysmy mieli razem caly dzien robic, chyba bysmy sie pozabijali

a jeszcze niby chrzciny mamy robic w sierpniu u niego na wsi, bo do krakowa wszyscy maja daleko i bez noclegu to ciezko a z noclegiem nie mamy jak zorganizowac... mnei szlag trafia na sama mysl
o widzisz! to gdzie jedziemy? ;-)
a tych chrzcin to wspołczuję... ale może teściowa i mąż cię nie wykończą;-)

młody jak do tej pory tylko 2 razy wspomniał, że go brzuch boli, kupę raz zrobił więc nie jest tak źle

super, że jest poprawa!

reklama
josie oj, chrzciny u teściowej będą wyczynem!

katrina przynajmniej zje ser żółty czy jogurt...zawsze to tyle co mleka albo i więcej

aylin
u mnie już makaron ze startym żółtym nie przechodzi od miesiąca. Tak więc poza kaszą na kolację zero innego nabiału:/ Aj...nie wiem czy olać czy co.

muńka
u mnie wczorajsza jarzynowa:p To się poróżniłyśmy:p

edek!
M mówi, że ona przecież codziennie wciąga miskę lodów waniliowych w te upały...a to przecież mleko!:)

Ostatnia edycja:
Do góry