Druga?!
To zaczne od najwazniejszego: wczoraj bylam z Perla u specjalisty z ta dupka.... i doctor zdecydowanie (a to wazne, bo malo ktory lekarz wie co mowi w UK) stwierdzil, ze to co wypadlo z dupci bylo wynikiem silnego parcia a, ze dzieci nie maja tak silych zwieraczy jak mydorosli to wypchala i co najwazniejsze, dobrze, ze samo sie wchlonelo. Widzial dwie ryski wokol odbytu (pekniecia) od parcia i stad krew podczas wycierania. Pomimo tego ze konsystencja stolca jest idealna jest za duza i dlatego za bardzo sie rozciaga. Mam podawac jej cos drugi dzien lek do picia na rozzedzenie, zeby Perla zakodowala, ze kupka to nie bol! a po dwoch tygodniach zwiekszac odstepy o jeden dzien az skonczy sie lek. I powinno byc ok. Zobaczymy.... Sama oprocz tego zastosuje diete bogatsza w warzywa i owoce (koktajle) i juz od zeszlego tygodnia przeszlam na mleko kozie i Aurelka nie mowi, ze boli jak robi kupke! wiec juz jest poprawa
Kasiek- super, ze wszystko w porzadku! i juz nie moge sie doczekac wiadomosci odnosnie plci :-)
Katrina- u nas az tak szalu nie ma w Lidlu

&&& aby nakladka pomogla
Munka- witaj z powrotem (powiedziala ta ktorej tez nie bylo ponad 2 tyg

) super, ze sie wybyczylas a kontatktu z siostra tylko pzazdroscic

teraz po przeprowadzce tez mam cisze i spokoj i to jest to co lubie

&&& za Gabioszka i szybkie przystosowanie sie do nowych warunkow
Aga- biedulko 6 biszkoptow!!!

Jak meble skrecone, rozpakowanie wszystko?
Andzia- nie narzekaj na upaly i rusztowanie u nas juz po lecie i pada :-

wściekła/y:
Niespodzianka- moze to dlatego, ze jest (bylo) za cieplo a parowki i mortadeli nie trzeba jesc na cieplo? w PL na pewno Ci przejdzie, za duzo smakolykow tam

A to Tomcio sie zaskoczyl

Nowy szery na placu zabaw :-)
Mlodak- Twoje cisnienie bylo by dla mnie idealne!!! ja zawsze mam ponizej 100 ale najgorzej jest jak pada deszcz! :-(
A ja wczoraj skosilam trawe

pierwszy raz w zyciu i nie bylo by tu nic takiego gdyby ta trawa nie miala 15cm a miejscami siegala mi do kolan i trzeba bylo wyrywac

A po skonczonej pracy przebralam sie i pojechalam na lekcje SALSY :-)