reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czerwiec 2012

aga - powodzenia przy wypiekach! a co to za okazja, że tyle biszkoptów potrzebujesz?
6urodziny Kasi :D hehe zostałam wrobiona w tort więc się stresuję czy wyjdzie.

Aga- biedulko 6 biszkoptow!!! :szok: Jak meble skrecone, rozpakowanie wszystko?
No i dupa z pieczenia miałam to robić jak dzieci śpią, ale siedzę i się nie ruszam :D młody większość czasu płakał za tatą więc głowe mam kwadratową :/

Asik wyjazd pod namiot super :)

Muńka długo Gabi się męczy z kupką.

Sunshine dobrze, ze nic poważnego. A przedwczoraj pierwszy raz bał się zrobić kupkę i nie chciał na nocnik tylko na kibelek i właśnie była duża :baffled: mam nadzieje, ze się nie wystraszył, bo wczoraj nie było kupki.
A z koszenia ciesz się ja na początku też się cieszyłam, ale teraz :no::no::no:
Tworzysz coś dla chłopców?? Szukamy (nie wiem czego) ale coś innego na wesele wrześniowe.

Andzia marudz marudz :D a u nas od wczoraj nie ma upałów 24stopnie :) ale piec i tak będę w nocy.

reklama
Asik super z tym namiotem:) Do jakiej pracy?

Andzia no widzisz. Ja tez nie wiedzialam. Nawet lekarz mowil ze czesto dochodzi do poronien np. razem ze spoznionym okresem i kobieta nie wiedziala ze jest w ciazy. U nas moja droga 22C:) Od wczoraj pada a od jutra znowu ponad 30C!

Sunshine super ze nic powaznego! O witam w klubie fanek mleka koziego:) Gotujesz czy podajesz z kartonika? Ja do kaszy gotuje, ale do np.inki leje prosto z kartonika:)

Munka oby i u was ten lek szybko mimal!

Aga wow, to sie napieczesz, dobrze ze dzis u nas nie ma 33C!

Sunshine - spróbuję zmienić mleko, ale u Gabi to raczej typowa blokada psychiczna. Od tego leku też niby kupka lepiej wychodzi, ale mimo wszystko tak ją bokuje, że nie robi przez 3 dni...no masakra totalna.

Ja na działce za koszenie trawy się nie zabierałam, ale za to podlewałam czasami całą roślinność:-D

Asik - udanego wypadu pod namiot :)

Dziewczyny - znajcie jakąś fajną miejscówkę nad morzem (bliżej wschodu niż zachodu, żeby z Wawy nie było daleko) - chodzi mi o fajne warunki z wyżywieniem ????

Ostatnia edycja:
Asik widzę ze u Damiana lekko przebiegła ospa skoro jutro pod namiot jedziecie. Udanego weekendu.

Aga a ten chłopczyk to jakis maluszek czy poprostu taki tatusiowy,ze nie dał Ci nic zrobić??

Kasiek - u nas 33 a w weekend ma być wiecej :(

Munka Iwon polecała kiedys Jastrzębia Gore - jest w watku wakacyjnym

Josie nigdy nie byłam nawet w takiej przyczepie, wiec nie wiem jakie warunki tam sa. Ale słyszałam ze w tych nowych kamperach (?) to jest lepiej niz w nie jednym hotelu. No i wiesz tu jednak najwiecej zależy od dzieci ( twoje akurat grzeczne) i ich humoru. W sumie pomysł szalony nie jest.

Kasiek super, ze juz wszystko dobrze :) Bardzo jestem ciekawa kto sie u Ciebie ukrywa ;) Masz jakies przeczucia?

Aga troche roboty Cie czeka. Nie dziwie sie, ze masz glowe kwadratowa. Mnie wystarczy pol godziny plakania czy jojczenia i tez mi puchnie ;)

Munka 11.09 przylatujemy, a powrotnego jeszcze nie wykupilam ;) Kurcze szkoda Gabi z ta kupka. Biedna sie zablokowala. A moze psycholog by pomogl?
Z nadmorskich miejscowek znam tylko Jaroslawiec ;) Jakbys byla zainteresowana to moge chrzestnego podpytac gdzie najlepiej karmia i maja fajne warunki, bo tam mieszka.

Sunshine super, ze trafiliscie na ogarnietego lekarza i wsjo ladnie wytlumaczyl. Ciesze sie, ze Aurelka juz sie lepiej czuje na kibelku ;)
Pe powiedz zeby sie cmoknal ;) Przynajmniej sie wzielas za koszenie i juz masz wsjo ogarniete :)

Andzia pomarudz nam troche :) Lepiej sie na duszy zrobi.

Asik ale super z tym wypadem pod namiot. Bawcie sie dobrze, dla dzieciakow bedzie niesamowita frajda :)

Josie dacie rade. Moja ciocia prowadzila kiedys osrodek wczasowy w lesnej gluszy. Domki bez wody (hydranty na zewnatrz), bez ubikacji (dwa szalety - dziury w ziemi niemalze ;) ), kapiel w misce, pranie reczne itp. Ludzie z maluszkami przyjezdzali i dawali rade to Wy w przyczepie na pewno sobie poradzicie :)

U mnie dzis nic ciekawego ;) Pogoda sie psuje, jeszcze nie pada, ale wieczorem ma zaczac. W koncu weekend i L ma wolne wiec musi padac ;) Wlasnie dzwonilam do L zeby mu podac daty od kiedy do kiedy ma wziac urlop. Bossshh no dogadac sie z nim nie idzie. Trza wszystko rozrysowac, a najlepiej czerwonymi kolkami na kartce w kalendarzu zaznaczyc ;)

Aga a ten chłopczyk to jakis maluszek czy poprostu taki tatusiowy,ze nie dał Ci nic zrobić??
4dni starszy od Antka kiedyś zostawał bez problemu, ale jednak mnie nie zna, bo zostaje raz na parę miesięcy. Zaczyna się budzić więc zaraz dzwonie po jego mame.

Dziewczyny nad pl morze z przyczepa kempingowa taka ciagnieta za autem na dwa tyg z frankiem i jasiem, szalona jestem?!
Super :) ja z 2Kubą byłam pod namiotem na rowerach :D

Niespodzianka - namówiłaś mnie :-D
No wiec chciuałam ponarzekać na mojego M, w sumie na jego zdrowie. Dopiero co miał zapalenie tych korzeni a wczoraj znowu gorączka, ból głowy i pieczenie oczu. Nie wiem co on taki delikatniusi, niby uważa na siebie, ale co rusz cos go łapie. No pożaliłam sie :-) Ciekawe czy teraz wyzdrowieje :-p

reklama
Sunshine dobrze, ze nic poważnego. A przedwczoraj pierwszy raz bał się zrobić kupkę i nie chciał na nocnik tylko na kibelek i właśnie była duża :baffled: mam nadzieje, ze się nie wystraszył, bo wczoraj nie było kupki.
A z koszenia ciesz się ja na początku też się cieszyłam, ale teraz :no::no::no:
Tworzysz coś dla chłopców?? Szukamy (nie wiem czego) ale coś innego na wesele wrześniowe.

muszki i krawaty robilam na razie maszyna jest gdzies gleboko zakopana ale jak cos wymyslisz a ja podolam to z checia zrobie (lubie wyzwania :tak:)

Sunshine super ze nic powaznego! O witam w klubie fanek mleka koziego:) Gotujesz czy podajesz z kartonika? Ja do kaszy gotuje, ale do np.inki leje prosto z kartonika:)

Mlodej podaje prosto z kartonika, podgrzewam tylko, lekko :tak: amy z Pe robilismy juz rozne podejscia do KOZY i niestety nie dajemy rady :zawstydzona/y: ani mleka wypic, ani sera, kiedys robilam ta Twoja zupe z kozim serem i tez nie wchodzilo :sorry: ten zapach nas odpycha, ale mlodej smakuje wiec najwazniejsze :-)

Dziewczyny nad pl morze z przyczepa kempingowa taka ciagnieta za autem na dwa tyg z frankiem i jasiem, szalona jestem?!

chcialabym byc tak szalona jak Ty :-p o ile nie bedzie za zimno dla Franka noca to nie widze przeszkod, super przygoda!!!

Sunshine super, ze trafiliscie na ogarnietego lekarza i wsjo ladnie wytlumaczyl. Ciesze sie, ze Aurelka juz sie lepiej czuje na kibelku ;)
Pe powiedz zeby sie cmoknal ;) Przynajmniej sie wzielas za koszenie i juz masz wsjo ogarniete :)

U mnie dzis nic ciekawego ;) Pogoda sie psuje, jeszcze nie pada, ale wieczorem ma zaczac. W koncu weekend i L ma wolne wiec musi padac ;) Wlasnie dzwonilam do L zeby mu podac daty od kiedy do kiedy ma wziac urlop. Bossshh no dogadac sie z nim nie idzie. Trza wszystko rozrysowac, a najlepiej czerwonymi kolkami na kartce w kalendarzu zaznaczyc ;)

A no tez mu tak powiedzialam :-p on uwazal, ze jak juz wrocil z pracy to moze dokanczyc koszenie a ja sie nie zgodzilam, to raz, a dwa, przesunelam sama trampoline (tez mi wyczyn) ale widac urazilam meskie ego i tak o to zostalam skwitowana i nazwana wariatka :-D Faceci!!! Gdybym sie za to nie zabrala to by nie bylo jeszcze dlugo zrobione, a dzis pada deszcze wiec w czas to zrobilam :-)
A co do tlumaczenia wielkimi literami to u mnie to samo, ba nawet jak ma zapisane to trzeba jeszcze raz powtorzyc :confused2:

Andzia- zdrowka dla M :tak:

Edek: Wlasnie dostalam maila, ze udalo mi sie wywalczyc odzyskania calego depozytu z wynajmowanego mieszkania! :rofl2: chcieli nas skasowac £145 za wypranie wykladzin, ktore wypralismy sami przed wyprowadzka i za posprzatanie kuchni, ktora szorowalam 3h!!! Wystosunkowalam do nich stosownego maila z licznymi zalacznikami i caly depozyt jest nasz :-)

Ostatnia edycja:
Do góry