reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czerwiec 2012

Dzień dobry,
roboty w pracy mam od groma ale wpadam sie przynajmniej przywitać.

Papitka - ty masz 20 lat :) zdanie odnośnie dzidzi mozesz zmienić jeszcze milion razy. U mnie w pracy dziewcyny maja odległości miedzy dziecmi nawet 14 letnie. I się da :) Więc spokojnie. Najwyzej bedziesz miała dwóch jedynaków :)

Nachodzi mnie na długi weekend na węgrzech. Własnie namawiam mojego - bo urlop we wrzesniu nie ma szans aby był zrealizowany. Więc bedzie październik - a do tego czasu ja nerwicy dostane chyba....

Która była na kanarach? bo sie zastanawiamy własnie nad wyspami, lub madera wchodzi jeszcze w gre i maroko...

reklama
hejka

Aylin, Papitkaa - u mnie między dziewczynami jest 18 lat róznicy i powiem Wam, że tez jest SUPER. Jedna juz była dorosła, jak pojawił sie drugi maluch. Co prawda dziewczyny nie miały takiego kontaktu, bo odległość, wiadomo, ale Magda jest bardzo fajną siostrą w stosunku do tych młodszych dzieci - prawie jak mama (jak ją miałam to byłam wtedy w jej wieku i Papitkii).

Ja mam 15 lat młodszą sis i jest cud, miód, malina;) Zawsze doskonały kontakt, a teraz mega pomoc.

Aylin mój brat z laską są właśnie w Maroko. Od dziś, więc mogę ci za parę dni zdać relację z miejscówki. Z Itaki lecieli.

Alijenka podasz mi jakiś konkretny namiar na Strzegom. Tam gdzie parapety braliśmy nie mają łupka. Please.

Mlodak
hahaha, to zabalowaliście;) I dobrze! A młody to jakiś nurek chyba będzie.

Ostatnia edycja:
Hej dziewczyny.
Ja znowu z doskoku bo z netem na działce jakoś kiepsko teraz. Ale postarM się zaglądać jak tylko dam radę.
Mlodak musimy się jakoś umówić bo jesteśmy od siebie rzut beretem. Daj znać kiedy i jak możesz.
Munka chyba kiedyś pytałaś czy jestem w Wawie. Jestem bardzo często ostatnio.

No i przyznam ze nie wiem co komu powinnam odpisać bo niestety ale jestem bardzo w tyle z bb. Sorki. Postaram sie nadrobić jak sie da.

reklama
A no. między mną a siostrą jest tylko rok i dwa miesiące różnicy może dlatego tak mi się uwaliło coś. z resztą u mnie w rodzinie nikt nie ma dzieci z dużą różnicą wszyscy max trzy lata. mój A ma siostrę 10 lat młodszą no tragedia jakaś. i to od małego jak tylko się urodziła. teściowa jak urodziła A też była młodziutka bo miała 22 lata i potem drugie po 10 latach i strasznie żałuje tego. No ale każdemu co innego pasuje na co inne życie pozwala. Zobaczymy co to będzie. Na razie męczę się od dzisiaj z @. I chyba pójdę do gina pomyśle nas wkładką albo implantem. bo co do tabletek jestem zapominalska.

Mam pytanko co do nadżerki bo mi wyskoczyła nagle w 5 m-cu ciąży i jeden lekarz mówi ze jak planuje drugą ciążę kiedyś to że nie bedzie tego ruszał bo może zrobić sie blizna i szyjka moze sie nie domykać albo wręcz przeciwnie moze sie potem nie rozciagnąć do tych 10cm przy porodzie i jest problem potem a inny ze wręcz przeciwnie powinno sie zaleczyć przed kolejną. ide poszukam jakiegoś 3-go chyba lekarza haha.

Do góry