Aylin Beach Albatros 4,5gwiazdki. Czysto, ładnie i pycha jedzenie, wi-fi, brodzik dla dzieci, ciepła woda, plac zabaw, animacje. Ale mówią ze typowy dla małych dzieci jak Pola z multum atrakcji tj.dla rodzin z dziećmi to Atlas Amadil.
asik super, że wyprawa udana i że udało się zarobić
alijenka też mi kazała dawać wit.D od października do kwietnia aż do końca szkoły

Teraz jak robiłam krew tj. na początku maja to miała w normie. Co do psa rozumiem. Mój śp.pies 10 lat temu ugryzł jechowego co ulotki roznosił. Afera na maxa. Wówczas psa zatrzymali nam na 3 dni na obserwacji! Teraz już tak nie robią...uff. Pies był szczepiony i na swoim ternie, nie dostaliśmy żadnej kary. Powodzenia.
papitka zdaje się, że dzieci wolą starsze, bo te organizują im zabawę itp. Moja tez nie przepada z rówieśnikami. Pisałam już o tym, że z sąsiadką mają wszystko podwójne takie same, bo była wiecznie awantura 'to moje'. Nawet wózki dla lalek i krzesełka do siedzenia w takim samym kolorze

Zaś ze starszymi się dzieli. Ale zauważyłam, że wybiera sobie. Sąsiadka do nas do domu nie przychodzi, bo tylko jest ryk i awantura, że to jej zabawki. Zaś jak wpadła kuzynka ze swoim synem w Poli wieku to nie było problemu i dzieliła się wszystkimi zabawkami