reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czerwiec 2012

Witam, za oknem szaro i ponuro , leje , jak nic kolejny dzień uwięzieni w domu :-( zwariuje :no:

aylin - ja dołączę sie i tez poproszę o kopa :tak:

co do okulisty to na pewno się wybiorę , ja z tych co dmuchają na zimne :tak: jak W miał ledwo skończony roczek i krzywe nóżki to w tajemnicy przed małżem ( bo on wiecznie uważa ,że przesadzam ) poleciałam prywatnie do ortopedy ,żeby sprawdzić czy ok :-)

a i wiecie co , ten jego wzrost nie dawał mi spokoju , bo coś za dużo mi się wydawało no i zmierzyłam go sama , wyszło mi 96 cm , więc piguła chyba się pomyliła :tak:

aga - ja też potwierdzę co dziewczyny piszą , jak z babcią zostaje to zasypia jej bezproblemowo wręcz na stojąco :-D

kasienka - zdróweczka dla Sary , oby szybciutko przeszło :tak:

asik - a sio z tą chandrą :tak:

kasiekz - o jak fajowo :-) też by mi było żal zostawić takiego różowego słodziaka :tak:

reklama
A ja pranie, prasowanie i dopiero wybieram się, więc muszę wziąć wózek i młoda prześpi się w sklepie. Wieczorem do gina po zwolnienie...i tak dzień zleci. Jutro znowu rano zakupy i szykowanie na sobotnią imprezę.
A więc z tego co piszecie w całej PL taka pogoda jesienna. W sob. jeszcze czas zmieniamy. Dobrze że choć dziś nie pada.

Zakochałam się i muszę nabyć:p Zestaw sztućców dziecięcych 4 szt Titto

Ostatnia edycja:
u nas też pogoda nie zachęca do spacerków- zimno i deszczowo

Kasienka oby Sarci szybko przeszło

Andzia ale masz fajowo z tym spotkaniem z dziewczynami, zazdraszczam

Aylin przesyłam kopniaka ;)

Kasiekz powodzenia w szukaniu prezentu, czy masz już upatrzony?

Kifsi i tak W. duży chłopak :)

Asik no mam nadzięje ze dojdzie do spotkania i to w duzym gronie :) A Ty kiedy byłaś w Krakowie ??? Dzieci duze,to wiesz ... :))

Kaseik to sztućce nawet ładne, ale ja juz nie będę kupować, bo swoim coraz częściej daje normlane ( no moze trochę delikatniejsze niż standardowe) i sobie rodzą.

hej
Aylin masz KOPA i prosze o zwrot, bo mam dziś to samo.

aylin - ja dołączę sie i tez poproszę o kopa :tak:

:tak:

dziękuję i proszę - oto zwrotny Zobacz załącznik 650129

Aylin przesyłam kopniaka ;)

Dziekuje

Ale pomogło - zabrałam sie za tone papierów która z okazji szkolen mi sie nazbierałą. I z tyny zostało juz tytlko pół tony. Do jutra powinnam ogarnąc.

Kasiek - słodkie - ale moja juz chce jeść naszymi wiec moze dla drugiej zaszaleje :)
Na razie skonczyłam z zakupami - teraz czekam na odbiór i bede rodzine kurowac skoro urlop przed nami.
A o przepisie na wit c czytałam ze z ksylitolem pyszna.

Witam :) ja dziś do południa siedziałam z Antkiem i Zochą :) bratowa miała wczoraj urodziny i dostała ode mnie i (teściowej) bilety do kina plus opiekę nad dzieckiem:)

Mi też by się kopniak przydał pobawiłam się z Antosiem i wskoczyłam pod koc, bo jakoś zimno mi, a on póki co bawi się sam.

Aga - od niedawna moja siostra mieszka z powrotem z rodzicami (ona + dwoje jej dzieci) I jak przychodzi do usypiania Oliwki (2 latka), to babci lepiej to wychodzi I szybciej.
Ja się parę razy gdzieś ukrywałam, ale nie dawał się babci położyć, ale duży chłopak wyjścia nie ma.

Co do wyjazdu mamy z M konflikt interesów :p On chce zwiedzać Kraków nocą z kumplem ( na szczęscei na Cocomo go nie stać :pP) a ja chce połazić z siostrą no i spotac sie z dziewczynami. Hehehe a może pokażemy chłopakom życie w dużym mieście :p i zabierzemy ich ze sobą.
Niech każdy weźmie jednego syna i zaszaleje :D

Aga co zrobilas z cukinia?:) Moja siora usypia Pole w minute, bo babcia szybciej zasypia niz ona;p Kiedys wchodzimy do domu, dziecko uklada klocki a babci spi obok:'oj przysnelo mi sie';
Obtoczyłam w jajku i bułce i A się zajadał, dziś zupa z cukinii i może placki- musze ja szybko zjeść.
A sztućce widziałam ostatnio gdzieś w sklepie fajne, ale uznałam, ze nie dla nas, bo siostry nie mamy :D

Andzia wstyd się przyznać ale w Krakowie byłam tylko raz na wycieczce szkolnej. Spotkanko naprawdę bardzo kuszące ale nic z tego. W najbliższym czasi czeka na sporo wydatków i muszę się liczyć z każdym groszem... eh, szkoda

Kasiek fajne te sztućce ale u nas młody i je już "dorosłymi"

Aga też planuje placki ale ziemniaczane

Aylin hehe dobrze, że kopniak pomógł;-)

ooo i małż wrócił godzinkę szybciej z pracy

reklama
My jeszcze w markecie. M dolączyl i mloda w kulkach szaleje:)
P wciaz je swoimi sztuccami wiec przydadzą sie:) Jakos nie wyobrazam sobie jak ma wsadzic do buzi tą moją wielką lyzke zupy...przeciez nie zmiesci sie? A widelce mam grube, ciezkie:/

Aga ach az sobie narobilam smaka na cukinie ale my bez ciasta wolimy. Normalnie wroce i bede smazyc:p Dobra bratowa jestes;p A bawią sie chociaz razem?

Aylin smacznej kuracji!

Asik nie mam:/ Odwieczny problem...co kupic mamie. Nic nie kupilam. Jutro wyruszam w kolejny rejs po sklepach:/

Ostatnia edycja:
Do góry