alijenka
Mamcia Nataszki :))
alijenka
to twardziel z ciebie był!![]()
nioo a jak 20 kg schudlam
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
alijenka
to twardziel z ciebie był!![]()
no tak 30 godzin to cos strasznego... nawet nie chce myslec.. nie boisz się że znow tyle godzin będziesz się męczyć i pojdzie to na marne bo skonczy sie cc? ja wlasnie tego sie obawiam bo gdybym miala gwarancje ze pojdzie szybko i sprawnie to czemu niekamila
ja bym chciała jednak spróbować naturalnie, o wiele szybciej się po takim porodzie dochodzi do siebie
ja też miałam takie znieczulenie jak ty ale po 30 godzinach byłam ledwo żywa i ledwo na oczy widziałam, radość i szczęście były jednak silniejsze od wszystkiego![]()
miałaś zawroty, bo nic nie jadłaś, czy odwrotnie?ale wczoraj mialam taki dzien ze nic prawie nie zjadlam, myslalam ze odlece takie mialam zawroty glowy i ciagle omdlenia![]()
7 rodzących na raz - masakraUpichciłam ciasto jabłkowe, bo napadło mnie na słodkie - zjadłam kawałek i teraz zjadłabym coś w stylu pizzy - ah te zachcianki
![]()
tak myślę że coś nie tak zrobili ... koleżanki po cc tez juz nastepnego dnia normalnie chodzily.. ja tyle co do wc i pod prysznic z placzem szlam tak bolalo... i co tego jak szwy puscily i wszsystko sie rozeszlo to masakra dla tego nie chce juz w tym szpitalu rodzicboże kamila
to chyba coś nie tak zrobili, ja wstałam po cc tego samego dnia a następnego poszłam do domu, robiłam wszystko normalnie i blizny prawie nie widać ale i tak bym chciała rodzić normalnie, oczywiście nie aż tak długo, tak myślę, że jak do 12 godzin się nie uda no to wtedy cc
alijenka
ja to się prawie 3 lata bujam ze zrzuceniem 5 kg i nie mogę, jak ty to z 25 kilogramami zrobiłaś???
u mnie termin z OM to 26 czerwiec i tego gin kazal mi sie trzymac bo z usg terminy ciagle by sie przesuwaly o pare dni w zaleznosci od rozwoju i wielkosci maluszkaWitam sedecznieNo to bedziemy rodzic w tym samym czasie bo ja tez ostatnia @ mialam 20/9. Mi wypada 26-27czerwiec A jak u ciebie?![]()
Teraz planujesz poród naturalny czy CC? Moj syn tez kilka dni temu skonczyl 2 latka eh szybko te dzieci rosną bardzo szybko.. pamietam dzien w którym zrobilam test ciażowy z perwszym dzieckiem- jakby to bylo wczoraj..Hej
Widzę, że temat porodów i wagi hehe
Ja się dzisiaj ważyła i nic nie przytyłam jeszcze ale...mój brzuch
chodzę w ciążowych jużmasakra.
Co do porodów to mój trwał ponad 40 godzin, zaczął się wywoływaniem w sobotę o 8 rano 7 listopada a skonczył cesarką w poniedziałek po 4 nad ranem:-( Czyli 9 listopada
Jutro Młody kończy dwa latka, boże jak to przeleciało
Najgorsze, że te cholerne bóle miałam cały czas, a rozwarcie po 40 godzinach było 2 cma Kuba był duży 4.300 kg, więc dobrze w sumie, że się to skończyło cc, bardzo szybko doszłam do siebie i dobrze się czułam po cc więc nie ma reguły. Wydaje mi się, że po porodzie naturalnym mogłoby być gorzej bo dziecko było duże.