reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwiec 2012

reklama
Kamila wyliczenie Trisomii to jest właśnie to co różni dokładne badanie usg w 13tyg ciąży od genetycznego .Ze wszystkich pomiarów lekarz wprowadza wszystkie dane do specjalnego programu i wyliczane jest prawdopodobieństwa wystąpienia wad genetycznych.Ale ty jesteś młodziutka pewnie dlatego nie miałaś.

Dziewczyny a jak pod koniec 1 trymestru zanikają objawy to ból piersi też? Czy piersi bolą całą ciążę?

aha to mi coś lekarka na ten temat mówiła i pytała czy miałam to w pierwszej ciązy ale nie miałam i powiedziała że dziecko jest zdrowiutkie i bardzo duże i mam sie niczym nie martwić więc pewnie stwierdziła że nie trzeba robić;)
Możliwe że to ma coś wspólnego z moim wiekiem no ale nie wiem nie jestem lekarzem ;)
Ale to nic że nie miałam wcale mnie to nie martwi ;)
Wiem że już każde jedno USG będę robila u tej Pani bo byla świetna ;) chociaż z jej pieczątki wynika że wcale nie jest ginekologiem bo ma dr. n. med. :) a ginekolodzy czy położnicy zawsze mają to napisane na pieczątce :p

Dziewczyny krwawie z jakimiś strzepkami i farfoclami :(((( wlasnie przyjechałam do szpitala i czekam na lekarza ....mam bardzo złe przeczucie :(

pocieszę Cię- moja ciocia dokładdnie tak jak TY krawiła z farfoclami i skrzepami. Jej corka ma w tej chwili 23 lata:). U cioci to był niedobór progesteronu.

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry