reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Czerwiec 2012

Dzień dobry wszystkim od rana oglądam Puchar Świata w siatkówce myśle że moje dziecko bedzie siatkarzem bo od pierwszych tygodni kibicuje ze mna .................Miłego dnia wam dziś życze P.S. tata wysoki 194 więć kto wie:-):-):-):-):-):-):-)

reklama
ja też się witam po przerwie:-) z pracy:-(ale spoko bo chociaż mam czas na forum.
zwolnienie się skończyło, młoda w miarę wyzdrowiała i wróciła do przedszkola bo przecież niebawem jasełka i musi się przygotować - gwiazda moja....a ja może wreszcie zadzwonie i umówie się na usg bo jak na razie to robie wszystko tylko nie to co potrzeba

buziaki dla was i miłego dnia mamuśki

Witam się i ja :-) Jak zawsze wyspana :tak:

Szybko piję kawkę i uciekam na zakupy, bo dziś znajomi wpadają na spóźnione nieco andrzejki ;-)

Hej wszystkim!
spadł mi wczoraj laptop:wściekła/y: chyba trochę się zepsuł bo po kilku minutach działania się wyłącza. Może mnie być w takim razie trochę mniej tutaj przez nastepny tydzień
ściskam i dobrego dnia!!

Hej wszystkim!
spadł mi wczoraj laptop:wściekła/y: chyba trochę się zepsuł bo po kilku minutach działania się wyłącza. Może mnie być w takim razie trochę mniej tutaj przez nastepny tydzień
ściskam i dobrego dnia!!
mój laptop poleciał na ziemię już kilka razy i nic mu się nie stało :-):-):-)ale synuś niedawno zbił mi matryce bo położył na klawiaturze samochodzik i zamkną:/ reperacja kosztowała nas 450zł :/

:tak::-)cześć dziewczyny,pozdrawiam z pracy .Ale mam lenia oby do 14.30 .jurto poniedziałek wtorek wolne hura miłego dnia kobietki będę was podglądać.A TERAZ ZNIKAM bo ktoś podejrzy pa ŚCISKAM WAS

no i na swoje sprawy prywatne mam czas tylko w pracy :-D umówiona wreszcie jestem na USG po 12 tyg na piatek....achhhh tydzień nerwów będzie

reklama
Do góry