reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Czerwiec 2012

reklama
Witajcie
A tu burza, do tego w samym mieście a mąż daleko :(
Tu burze są bardzo agresywne, właśnie dlatego ze włażą do miast i huk jest nie z tej ziemi :(
Wiec ze strachu tylko mi oczy spod koca wystają :eek:

I ja się witam w ten piękny słoneczny dzień :-)
piękny i słoneczny mówisz? U mnie szaro buro i ponuro :) W domu światło musi się świecić bo ciemno jak w d. :)

Witajcie
A tu burza, do tego w samym mieście a mąż daleko :(
Tu burze są bardzo agresywne, właśnie dlatego ze włażą do miast i huk jest nie z tej ziemi :(
Wiec ze strachu tylko mi oczy spod koca wystają :eek:
zawsze balam sie burz:szok: wspolczuje :szok:

Ostatnio edytowane przez moderatora:
witajcie

Ja tez niewyspana - (przerwa w spaniu od 4 do 6), a do tego pogoda do niczego wietrzysko i co chwilę leje!!! Posiedzimy dziś z małą w domku. Przynajmniej zrobię od dawna planowane porządki w sypialniach na górze.

nad polskim morzem wieje i leje, byliśmy tylko na krótkim spacerze
wczoraj za to zrobiłam coś niewytłumaczalnego, poszłam do lumpeksu i kupiłam 2 maleńkie spódniczki, 1 różową małą sukienkę i dżinsowe ogrodniczki wyszywane w różowe kwiatki. Za wszystko zapłaciłam 4,50. Jak będę miała już na 100 % chłopaka to wam roześlę te kiecki, tzn tym, które na 100 % będą miały dziewuszki

reklama
karamija też już nie raz miałam ochotę pójść i tak zrobić ale jeszcze jestem cierpliwa i czekaaam... :) Mam nadzieje że w tym roku jeszcze poznam płeć - dłużej nie wytrzymam :D

Do góry