reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czerwiec 2012

Wielkie gratulacje!!!!!!!!Bardzo się cieszę:)Duży ten Twój Maluszek:)

Co do terminu, to ja się tym nie sugeruje zupelnie, z Lilą przy każdym kolejnym usg, termin mi się przeduwał:) W 32 tygodniu temin miałam na póltora miesiąca wcześniej.A to dlatego,ze Lila w 32 tygodniu wazyła uwaga 3200, albo 3300!!!, na szczeście od 36 tygodnia już mało rosła i urodziął się dzięki temu 4000 kilowa, a nie 5000 jak przewidywano:)

W pierwszej ciazy tez miałam to usg dowcipne- to pewnie też zalezy od sprzętu:)
o kurde urodziła się 4000 kilowa :-D:-D :-D

reklama
Cześć dziewczyny. Ale was wzięło na żarcie :-D

Ja właśnie z wizyty wróciłam. Lekarz mówi, że wszystko ok i ja mu wierzę. Dzieciaczek ma już 7,5cm i termin porodu znowu sie przesunął, teraz na 9.czerwca. Wg suwaczka 12 i 5 dni a wg usg 13 i 6dni:-)
Niestety dzidzia spała i obróciła się do nas tyłkiem, wiec pomimo staran lekarza nie znam jeszcze płci.
Maleństwo spało z nóżką założoną na nózke. Śmiesznie to wyglądało, a starszy synek też często tak śpi :-D
I wiecie co? Miałam usg dowcipne :tak:

Pozdrawiam was gorąco i zmykam się położyć. Strasznie spać mi się chce, chyba z emocji:-)
:-)

Ale tu dziś cisza... Czyżby dziewczęta w końcu dostały powera? ;-)
U mnie dzisiaj nieco lepiej i nie muszę się tak zmuszać, aby cokolwiek zrobić :tak:

Ja właśnie z wizyty wróciłam. Lekarz mówi, że wszystko ok i ja mu wierzę. Dzieciaczek ma już 7,5cm i termin porodu znowu sie przesunął, teraz na 9.czerwca. Wg suwaczka 12 i 5 dni a wg usg 13 i 6dni:-)
Niestety dzidzia spała i obróciła się do nas tyłkiem, wiec pomimo staran lekarza nie znam jeszcze płci.
Maleństwo spało z nóżką założoną na nózke. Śmiesznie to wyglądało, a starszy synek też często tak śpi :-D

Pozdrawiam was gorąco i zmykam się położyć. Strasznie spać mi się chce, chyba z emocji:-)

Ale super... :) ja też pragnę zobaczyć swoje maleństwo ah :p

:-)

Ale tu dziś cisza... Czyżby dziewczęta w końcu dostały powera? ;-)
U mnie dzisiaj nieco lepiej i nie muszę się tak zmuszać, aby cokolwiek zrobić :tak:
a ja od rana sprzątam rzeczy bierzące typu kurze zabawki pranie i ciągle jest brudno ja niewiem jak to się dzieje.
My już po obiadku... ale się najadłam.
Nudziło mi się dzisiaj i pomalowałam drzwi łazienkowe :) Z białego ( a raczej żółtego już ) zrobiłam jasniutka limonkę... w końcu troche słońca w łazience:)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Wielkie gratulacje!!!!!!!!Bardzo się cieszę:)Duży ten Twój Maluszek:)

Co do terminu, to ja się tym nie sugeruje zupelnie, z Lilą przy każdym kolejnym usg, termin mi się przeduwał:) W 32 tygodniu temin miałam na póltora miesiąca wcześniej.A to dlatego,ze Lila w 32 tygodniu wazyła uwaga 3200, albo 3300!!!, na szczeście od 36 tygodnia już mało rosła i urodziął się dzięki temu 4000 kilowa, a nie 5000 jak przewidywano:)

W pierwszej ciazy tez miałam to usg dowcipne- to pewnie też zalezy od sprzętu:)

mi tez sie przesuwal ciagle, ginekolog mnie nawet straszyl ze urodze bardzo bardzo duze dziecko, a Kubus wazyl 2640 (choc coprawda przez moja holestaze urodzil sie troszeczke szybciej)
niewiem jak bedzie teraz, bo ciaza jest troche inna,termin mam na 5 czerwca wedlug usg na 26maja ,a lekarze mowia ze moge urodzic jeszcze szybciej.. no ale poczekamy zobaczymy :)
ja tak czy tak mam nadzieje ze bede mogla sie cieszyc ciaza jak najdluzej :) , bo przeciez o to chodzi :))

Ja z tego wzystkiego zrobiłam porządek w lodówce;p bo taka cisza rzeczywiście. Za to wieczorkami tu zawsze tłok, jak ja nie siedzę, bo zwykle wieczorami cos robię no i mąż się śmieje ze mnie i z tego forum...eh faceci

mi tez sie przesuwal ciagle, ginekolog mnie nawet straszyl ze urodze bardzo bardzo duze dziecko, a Kubus wazyl 2640 (choc coprawda przez moja holestaze urodzil sie troszeczke szybciej)
niewiem jak bedzie teraz, bo ciaza jest troche inna,termin mam na 5 czerwca wedlug usg na 26maja ,a lekarze mowia ze moge urodzic jeszcze szybciej.. no ale poczekamy zobaczymy :)
ja tak czy tak mam nadzieje ze bede mogla sie cieszyc ciaza jak najdluzej :) , bo przeciez o to chodzi :))

a ja powiem szczerze, że nie przywiązuję uwagi na termin wg usg ... dla mnie liczy się termin z OM bo jak wiadomo na każdym usg termin wychodzi inny :)

Superancko !!!!!!!!!!! :-) :-D

Ja z tego wzystkiego zrobiłam porządek w lodówce;p bo taka cisza rzeczywiście. Za to wieczorkami tu zawsze tłok, jak ja nie siedzę, bo zwykle wieczorami cos robię no i mąż się śmieje ze mnie i z tego forum...eh faceci

O tak porządek i w mojej lodówce by się przydał.... :)
Hmm ale najpierw muszę poodkurzać.

ale u mnie jest to samo jak ja mogę tu siedzieć to Was nie ma a jak zaś nie mam czasu to kuna wtedy się rozkręcacie :-( niooo ale nic na to nie poradzę

reklama
a ja od rana sprzątam rzeczy bierzące typu kurze zabawki pranie i ciągle jest brudno ja niewiem jak to się dzieje.
My już po obiadku... ale się najadłam.
Nudziło mi się dzisiaj i pomalowałam drzwi łazienkowe :) Z białego ( a raczej żółtego już ) zrobiłam jasniutka limonkę... w końcu troche słońca w łazience:)
No to zaszalałaś :-D

Mój już się pogodził z myślą, że jego żona jest uzależniona:cool2:

Do góry