reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czerwiec 2012

ale to okropne uczucie, w domu tego tak nie zuaważałam, a dzisiajw pracy monolog długi i normlanie brak powietrza, musialam usiaść i przestać mowić, nie dyszałam, ale miałam ochote glebokie wdechy robić:)

Dzięki:)

reklama
Co ja dzis przeżyłam!!!
Położyłam sie na łóżku i patrze w monitor czekajac tylko na serduszko, bije nie bije bije nie bije.. Widzimy bobasa i nic tam sie nie rusza:eek: szooook i czekam na to co powie gin.. zmienil rzut czy strone dzidziola i jeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeest!!! bije!!!! Dziewczyny!!! Myślałam ze nie przezyje tej niepewnosci, ktora z pewnoscia trwała sekundy, ale najdłuzsze w moim zyciu!
Nic mi sie nie odkleja, nic sie nie dzieje, dzidziek ma sie dobrze wiec nie wiadomo co sie stało, mam brac leki i lezec!!!

dorota - najlepszego!!!

xdorotaa- jeszcze raz gratulacje )

Co ja dzis przeżyłam!!!
Położyłam sie na łóżku i patrze w monitor czekajac tylko na serduszko, bije nie bije bije nie bije.. Widzimy bobasa i nic tam sie nie rusza:eek: szooook i czekam na to co powie gin.. zmienil rzut czy strone dzidziola i jeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeest!!! bije!!!! Dziewczyny!!! Myślałam ze nie przezyje tej niepewnosci, ktora z pewnoscia trwała sekundy, ale najdłuzsze w moim zyciu!
Nic mi sie nie odkleja, nic sie nie dzieje, dzidziek ma sie dobrze wiec nie wiadomo co sie stało, mam brac leki i lezec!!!
Super wieści :) więc uważaj na siebie.

snoopy- a co bierzesz na rozluźnienie? Tez mam wrażenie, ze mi macica zbyt często twardnieje :(
poki co mam nospe forte i luteine dopochwowo rano i wieczorem.

snoopy
na zgagę gaviscon kup, za flaszeczkę 14 zł zapłaciłam, całkiem nieszkodliwy specyfik a po łyczku jak ręką odjął, mi w poprzedniej ciąży życie uratował bo miałam tak straszną zgagę jak tylko się kładłam jakby mi żywym ogniem cała rura płoneła
2 renni i spanie bez poduszki tez jest ok;-) ale czasami już nic a nic nie pomaga chyba sobie kupię "flaszeczke":-D

niezapominajka ja mialam tez spagetti na obiad:-D wsuwaliśmy aż miło bo dawno nie robiłam;-) z reszta mój M to dziwak i na diete przeszedl wiec z weglowodanami cieżko i musze mu kombinować...:crazy:

ja juz po obiadku u tesciowej :)
jedna rzecz musze przyznac, ze gotuje zdrowo i pelnowartosciowo- nie zawsze jest to niebo w gebie, ale to juz nie o to chodzi- wazne by mrowka miala wszystko co jej trzeba
doskwiera mi troche brak tu telewizji

Moja gotuje tlusto i duzo:-) jak jestem u niej to gonie po warzywa i troche odtluszczam to co ona zrobila, teraz juz nawet slowem nie pisnie:laugh2: Co do TV ja skazana jestem na bajki, naszczecie mała ugodowa i ogładamy zwariowane melodie i johnego brawo:-D

Boli mnie kręgosłup...Już parę dni i się schylic nie mogę ani siedzieć, i ze spaniem problem...kurcze chyba troche za wcześnie
Mnie też boli ale w moim przypadku to chyba z lenistwa:-D bo wiekszość dnia leże:-D

xdorota Gratulacje!!!!:-) Może dzidzia wszystko z Ciebie wywysa dlatego chudniesz? z reszta do wizyty kilka dni i bedziesz wiedziala wiecej;-) Trzymam kciuki;-)

ja też czekam na wieści od Buziaka...

a ja sie starsznie dzisiaj martwię- byłam w pracy dzisiaj po półtora miesiecznej nieobecnosci i pwoiem Wam,ze ja sie tak szybko mećzę,że szok, jak duzo mówie to czuje,że musze przestać by normalnie poodychać i tak mi leciuteńko słabo, po wejściu na 3 pietro 2 minuty głeboko oddechałam i w ogóle na pocztaku nie mogłam wziac pełnego, głębokiego oddechu.Ale nie dyszę tylko to uczucie,ze serce bije szybko i że tego pwoietrza jakby brak, ale nie duszno- nie wiem jak to opisac dokładnie. W akzdym razie martwei się tym.Czy którąs też tak ma, albo podobnie. Z Lila to chyba nawet pod koneic ciązy tak nie miałam....
Ja tak mam i czuje sie jak słonica.... Dzisiaj jak doszłam do apteki 800m od domu mam to myslałam że pluca wypluję i wrażenie miałam takie jak bym się zaraz miała ugotować, słabo mi się robiło i musiałam usiaść...:crazy:

Sicilpol, buziak - fajnie że wszystko w pożadku:-)

reklama
uff dziewczyny, dobra wiadomosc, wlasnie mi dzwonil lekarz, ktory przeprowadzal ultrascreen i test podwojny wyszedl super, wszystko w normie :)

dorotka- moje ponowne gratulacje i wszystkiego naj najlepszego na nowej drodze zycia :)

ciesze sie ze jest ok!!!

Hej ja już po za 2 tyg powtorka ale pessara nie zalozyla za 2 tygodnie sie okaze dzidziusia nie widzialam lece Dorotka wszystkiego najlepszego :*

ale to chyba znaczy, ze jest dobrze tak? ze sie nie skraca za szybko..

ale to okropne uczucie, w domu tego tak nie zuaważałam, a dzisiajw pracy monolog długi i normlanie brak powietrza, musialam usiaść i przestać mowić, nie dyszałam, ale miałam ochote glebokie wdechy robić:)

Dzięki:)

moj gin tłumaczył mi to tez tak: jak pani wchodzi na wysokie pietro to sie pani meczy tak? no tak. No to prosze pomyslec jeszcze o tym, ze oprocz pani meczy sie jeszcze to malenkie serduszko..

dzieki dziewczynki za kciuki!!!

Do góry