reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czerwiec 2012

reklama
też często mam takie wrażenie . jak nie zrobię to nie bedzie zrobione :happy2:

ale całe towarzystwo Ci sie rozbestwiło:wściekła/y: ;-)
zasługujesz na fajnego faceta, który Cie (i to co robisz) doceni - i jak juz mi sie to napisało to tego Ci juz dzisiaj zycze ;-)

edek

sicilpol - pisałaś cos, ze ta ankieta musi byc na tak?

Tak z ciekawosci weszłam na mój profil, odwiedzano go 77razy:eek: , z tego część której nie znam... to chyba o czyms swiadczy...

Ostatnia edycja:
Cześć ciężaróweczki :-):-D

Naprawdę tak lecicie z tymi postami że nie jestem w stanie nadrobić a n ie było mnie chyba tylko wczoraj masakra !!!!!

Niooo ja dziś w wielkim wigorze przygotowań sałatek !!!! Choć mam lenia nioooo ale trzeba go przezwyciężyć!!!!
Choinkę ubrałam wczoraj i z tym już mam święty spokój :-)

kamilka- u tesciowej :-( juz mam dola, bo pierwszy raz na swieta nie dosc ze nie bede w Polsce, to jeszcze bez rodzicow :( prezent kupila w naszym imieniu siostra :tak: a do mnie leci paczka z prezentami od nich :tak: taka wymiana, chociaz nie o to w tym wszystkim chodzi
Powiem szczerze, ze wole skarpetki czy pidzame od mamy, niz pienidze tesciowej. Niby praktyczniejsze, ale gdzie tu serce?
Dziewczyny maja racje, po stopach Cie powinien calowac :tak:
Ale jak to mowia, nie docenisz, poki nie stracisz...

U mnie tez okien dostatek :( 12, ale rozne wielkosci
Mylam pare miesiecy temu, wiec teraz olewam a zreszta to niektorych nawet jestem za niska by cale umyc :( Bedzie musial maz ihhhhihi

Buziak
- Ankieta jest, Kasiulek ja wstawil trwa jeszcze 6dni i mozna glosowac, jesli bedzie na "nie" to nie wiem co zrobimy.
A tak sobie mysle, w tej ankiecie moga wziac udzial chyba wszyscy, ktorzy sa zalogowani na babyboom? tak to wyglada, a moze kasiulek ma moderowany wglad w oddane glosy? bo jesli moze kazdy, nawet nie z naszego watku?

Alijenka- ja tez juz skonczylam, od rana probuje bigosik, podjadlam tez pozostala kapustke kiszona i teraz zastanawiam sie, czy to byl dobry pomysl, bo w zoladku zaczyna mi jezdzic, a mam dzis do pokonania 180km :eek:

Ostatnia edycja:
reklama
sicilpol tez nad tym myślałam, ze trzeba albo kogos poprosic o głosy albo załozyc kilka kont na chwile:-)
Wiem, ze takie przykre święta bez bliskich, ale najważniejsze ze są Ci bliscy;-) Ze myślą o nas, ze kochają, że czekają... Za rok pod choinkę zawieziesz dziadkom wnuczątko;-)

Pare razy pytalismy juz bliźniaków co chcą dostac pod choinkę. Pistolety na kólki:eek: Odpada!!!! My mamy 10 okien i dwoje żywych dzieci z 2 parami oczu i tak ma zostac!!! To grę jakiegoś asasina.. oni nawet nie wiedzą co to jest a takową grę chcą ich dwa razy starsi kuzyni wiec wiadomo czyja to decyzja:eek: Odpada!!!! No to nie wiedzą :eek::eek::eek:
No żesz cholera, w dupach sie przewraca:zawstydzona/y: Postanowilismy wpuścić dzieci do hurtowni zabawek :cool::cool:
Bankowo problem sie rozwiąże:-)

A jakoś cicho u nas odnośnie sylwestra???? czy przegapiłam jak mnie nie było? Przyznać sie która idzie na bal???

edek

ja tez próbowałam kapusty..... bac sie czegos???:confused:

Ostatnia edycja:
Do góry