reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czerwiec 2012

Buziak jak masz trzech pisiorków to rzeczywiście jedna dziureczka to za mało a więc życzę aby w waszym domku była druga cipeczka:-D

Ostatnio boli mnie kręgosłup, was też pobolewa? Może dlatego że mam krzywy kręgosłup a może za dużo latam ostatnio.

reklama
kasia.natka - napisałas, ze nikt Ci nie odpisał na Twoje pytanie po co nam wątek zamknięty, wiec jako pierwsza chyba podjęłam próbę odpowiedzi zebys nie poczuła sie np poprostu zignorowana. Inne mamy zdanie w temacie nie da sie ukryc, ale tylko dlatego raptem mi piszesz, zebym odpusciła bo uznajesz temat za zakończony.. Dla mnie to zbyt miłe z Twojej strony nie było.

Dziwne, ja jak całkiem wyzdrowieję to chcę zacząć aqua-aerobik dla kobiet w ciązy i będę zakładać a tą godzine tampon, myślę, ze mniej zaszkodzi niż godzina w wodzie z rożnymi syfami bez niego.

oj to dobrze.....z corka tak mialam ale duzo pozniej. Buziak ty nawet nie wiesz jak ja ci zazdroszcze tej jutrzejszej wizyty i poznania plci....zycze coreczki :)

Buziak jak masz trzech pisiorków to rzeczywiście jedna dziureczka to za mało a więc życzę aby w waszym domku była druga cipeczka:-D

Ostatnio boli mnie kręgosłup, was też pobolewa? Może dlatego że mam krzywy kręgosłup a może za dużo latam ostatnio.

dzieki dziewczynki!!!! Przydałaby sie nie powiem:-)
A jak bedzie siusiol to bede miała w domu własną rodzinkę.pl :-D:-D

agaundpestka ja usłyszałam takie wyjaśnienie, że jak się wkłada tampon to może się coś tam odkleić razem z tym tamponem. Nie wiem może odnosiło się to do zagrożonej ciąży. Może niech któraś która ma w najbliższym czasie wizytę dopyta lekarza.

Edit Buziak widzę że pocieszasz się już jakby okazał się że nosisz kolejnego pisiorka :-D

Ostatnia edycja:
Buziak, ja od poczatku biore progesteron i cardioaspiryne, takie sa chyba odpowiedniki polskie i to bede brac do jakiegos tam tygodnia, gin mowil, ze nie zapamietalo mi sie :zawstydzona/y:
Plus na rozluznienie cos typu nospa, nadal folik, zelazo i na tarczyce, ogolnie 11 dziennie i na sam widok mnie odrzuca :eek:
Dobre to, ze juz nie mam zastrzykow :eek:
A tylek nadal boli ehhh

Ja swojego bobo czuje wieczorem jak juz sie poloze, wtedy zaczyna sie wypinac, jakby chcial powiedziec, ze woli byc lulany, niz tak lezec bez sensu :eek: dodam, ze czasem mnie to nawet budzi...

No nic, uciekam napawac sie swoim lozkiem, mimo, ze zimne jak nie wiem:wściekła/y:

Milej nocki!

agaundpestka ja usłyszałam takie wyjaśnienie, że jak się wkłada tampon to może się coś tam odkleić razem z tym tamponem. Nie wiem może odnosiło się to do zagrożonej ciąży. Może niech któraś która ma w najbliższym czasie wizytę dopyta lekarza.
Raczej nie sądzę, żeby miało to związek z zagrożeniem ciąży - przecież maluszki są w macicy, a tampon tam nie sięga ;-) Może chodzi o "oderwanie" dobrj flory bakteryjnej. Bo tampony ogólnie nie są wskazane poza @.

reklama
buziak napisałam żebyś odpuściła bo już dwa posty wcześniej pisałam żeby zakończyć temat zwłaszcza że blond udzieliła mi jasnej odpowiedzi w jakim celu został otworzony wątek zamknięty, ty owszem jako pierwsza podjęłaś temat co doceniam i na pewno nie chciałam być niemiła więc nie bierz tego tak bardzo do siebie

Do góry