reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czerwiec 2012

reklama
mamina- to w sumie tak bardzo pobieznie Cie zbadali jakos :eek:

kamilka- zakon, bo przyszly tatus nie chce by wpadla w rece takich psow na baby jakim jest jej tatus, przechlapane z imieniem, bo mi sie strasznie podoba Matylda, moj maz nie moze przezyc i straszy ze jesli bedzie Matylda, to z podwojnym imieniem, Crocifissa, albo Dolorata (ukrzyzowana czy:eek:bolesna- tu naprawde sa takie imiona) bo jesli juz bedzie miala przechlapane przez Matylde, to nie zrobi jej ro roznicy :eek:

Doktor zrobil sekundowe usg i w sumie nic nie powiedzial, wiecej to ja mowilam. Zbadal mi serce i pluca i to tyle. Czyli co bede sobie zyla tak dalej w razie co pojde do gp

W Ire w ogóle nie mówią o płci. Irlandki wolą nie wiedzieć do porodu :-) Na następnym usg sama zapytaj:tak: inaczej nic ci nie powiedzą :-D albo wydaj 80jurków i pójdź na połówkowe do polskiej kliniki :-) Tam ci wszystko powiedzą jak na spowiedzi :-D

kamilka- zakon, bo przyszly tatus nie chce by wpadla w rece takich psow na baby jakim jest jej tatus, przechlapane z imieniem, bo mi sie strasznie podoba Matylda, moj maz nie moze przezyc i straszy ze jesli bedzie Matylda, to z podwojnym imieniem, Crocifissa, albo Dolorata (ukrzyzowana czy:eek:bolesna- tu naprawde sa takie imiona) bo jesli juz bedzie miala przechlapane przez Matylde, to nie zrobi jej ro roznicy :eek:

Jakby nie patrzeć facetom we Włoszech jest lepiej :-) Trzymam & za siuśka :-D

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Dzień dobry wszystkim

Buziak jak masz trzech pisiorków to rzeczywiście jedna dziureczka to za mało a więc życzę aby w waszym domku była druga cipeczka:-D

Ostatnio boli mnie kręgosłup, was też pobolewa? Może dlatego że mam krzywy kręgosłup a może za dużo latam ostatnio.
Mnie boli od wigilii, wczoraj miałam pierwszy względny dzień a dziś poszłam na małe zakupy, w końcu można funkcjonować normalniej

Witam/y, Magda z Lodzi wraz z ... hmm... kim? Jeszcze nie wiem... Malgosia lub Julkiem. Podczytuje bb od paru tygodni ale chcialabym zaczac troche mniej anonimowo. No i oczywiscie mam termin na czerwiec sam koniec. Pozdrawiam:-)
Witaj Magdo z Łodzi :-)

Dziewczyny poszłam dziś na małe zakupy i nie wiem jak i czemu wyszłam ze sklepu z różowymi bodami, nie ukrywam że ciągnie mnie do różowości choć płeć jest mi naprawdę obojętna i będę się cieszyć i z córci i z syneczka a tu taki numer sama sobie zrobiłam.
Może moja podświadomość mi coś podpowiada?

przecież są jeszcze miliony róznych innych imion , nie ma kompromisu? może poszukajcie jakiegos zupelnie innego :)
a i co do "zakonu" to chyba kazdy tatus jest taki przewrazliwiony jak coreczka jest bardzo mala ale mysle ze to z czasem mija:)

no miejmy nadzieje, bo juz sie ma liste zakonow :eek:

zreszta i tak bedzie jak ja chce :tak:
on sie upiera, ze i tak to one bedzie podawal imie lekarzowi, ja mu odpalam, ze zawsze moge sie wtedy zastanoooowisc kto jest tatusiem ;-)

hej
a ja dziisiaj spie i leze,jakas niemoc mnie ogarnela. Dobrze ze corka grzeczna i daje mamie sie pobyczyc....
Gdzie sa dziewczyny co dzisiaj maja wizyty bom ciekawa co u nich zupelnie tak jakby chodzilo o mnie....
Ja coraz czesciej mysle ze nosze pod sercem druga coreczke,ale moze sie myle, zobaczymy.
Co do tatusiow to te ich nastawienie na coreczke i zakon;) nie mija z czasem nawet narasta...
Mowi sie ze facet zawsze chce miec syna ale jak rodzi sie corka od razu sie zako****a i staje sie ich oczkiem w glowie. Z synem trzeba twardo,zeby byl meski itp a corke poprostu rozpieszczaja do granic mozliwosci

Spoczko za miesiac ide do gp i na polowkowy scan do szpitala plus moze zachacze o polske (chcialabym pojsc z mama i mezem zobaczyc czy to misha czy natan :) plus kolejna konsultacja w szpitalu.

Tez nie czuje dzidzi i mam maly brzuch, po swietach lekko juz odchudzony bo nie jem jak dzikus

Wiec tez czekam na pierwsze-mamo jestem duzy moge cie kopnac noga

reklama
Właśnie P przwywiózł blizniaki z przedszkola i mnie woła od progu, zeby wyjrzec:szok::szok::szok::szok::szok::szok:
ktos nam wrzucił zdechłego kurczaka, takiego z piorami:eek:
słow brak, za to debili widac nie!!!

potem dziwne ze pies jakis lewy chodzi?

Do góry