reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czerwiec 2012

wiesz co mam z ciazy tylko po mnie na tych fotkach nie widac tych kilogramów. I nie mam zandych zdjeć calej postury zrobionych w czasie 10 miesiecy po porodzie- nie dawałam sobie ich robic, albo kasowałam:(ja wiem,ze jęczę okrutnie, ale ja mam fobie na tym punkcie......

reklama
KamilaLublin - moze i moj akt urodzenia pokazuje 35 ale ja tam mam gora 16lat wiec najmlodsza to tu nie jestes:-D:-D:-D Aylin ma 17latek i pewnie nie jedna jeszcze z czerwcowek wiekiem cie pobije:-D:-D

KamilaLublin - moze i moj akt urodzenia pokazuje 35 ale ja tam mam gora 16lat wiec najmlodsza to tu nie jestes:-D:-D:-D Aylin ma 17latek i pewnie nie jedna jeszcze z czerwcowek wiekiem cie pobije:-D:-D

kurka wodna masz 16 na karku i syna prawie 15 letniego jak Ty to robisz :-):-)
no tak akty urodzenia często przekłamują :-):-)

A może wręcz przeciwnie. Spodobało mu się i na nie reaguje :-D

nie mów mi,ze gust ma po tatusiu wrrrrrrrr:baffled:

Hahahaha to Ci sie udala - wygladasz szczuplo - dawno sie tak nie usmialam dobry zart:-D:-D:-D Moze tych 81kg na fotce nie widac ale uwierz mi one sa ze mna albo raczej one to poprostu ja:tak:.
Dla mnie waga to cos co zawsze moge zmienic, cos na co mam wplyw a skoro tak to po co sie tym przejmowac szczegolnie teraz gdy jestem w ciazy. ja tam sie nie wstydze swojej wagi, ani tego jak wygladam szczegolnie teraz kiedy jestem w ciazy wrecz przeciwnie pokazuje wszystkim jaka ze mnie ,,sexy yummy mummy'':-D

wybacz, ale ja tez juz pisałam, ze jak dla mnie cyganisz z tą wagą!!!

Avo - 31 i sie przejmujesz?? ja mam 32 a za 3 miesiące 33 i jakoś z tego powodu nie płacze. Bez jaj, lat mamy tyle na ile sie czujemy czyli generalnie ja obecnie mam jakieś 17 i tej wersji będę sie trzymać :)
wróce później poczytać was. A na razie widzę ze z jedzenia wskoczyłyśmy na wagę i wiek :)
Może lepiej wróćmy do jedzenia??

to jestesmy w jednym wieku:rofl2::rofl2:

blond - A Ty ile masz??? mi sie zdawało, ze pisałaś 27.. to chyba ktos tu źle liczy...:baffled:

ja w tym roku skoncze 27 czyli jeszcze 26:-p a ja pisalam inaczej czy co? jak sie wanelam we wlasnym wieku to zle ze mna :D zawsze chcialam byc starsza niz jestem bo troche jak dziecko wygladam i jak bez mldego do sklepu ide to o dowod sie pytaja. ale juz mi przeszlo bo czas zaczal zapierdzielac za szybko:rofl2: jak bede w wieku mojej mamy to zaczne sie martwic, albo jak moj facet zacznie mi docinac...dobrze ze to on jest starszy:cool:

Dziewczyny a może wątek kto ma kiedy urodziny bo ja tu widzę że to co na facebooku się nie zgadza 15-stki i 16-stki mamy:baffled::-D Co wy na to?
U mnie w nocy jakiś idiota zabił kobiete na światłach ummm....i u ciekł samochód w Wiśle u topił auto a stało się to na oczach mojego kolegi na pewno koszmary miał w nocy...mam nadzieje że dorwą tego idiotę
Śmiertelnie potrącił kobietę. Uciekł i utopił samochód - Informacje - TVN Warszawa:wściekła/y:

Wracam jeśc obiadek i szukać biletu .Miłego popołudnia:-D

Załączniki

• DSCF5878.jpg
    DSCF5878.jpg
    28,6 KB · Wyświetleń: 45
reklama
Do góry