kasia.natka
Fanka BB :)
josie dzwoniłaś w sprawie SR?
sicil podziwiam twoją cierpliwość chociaż domyślam się że bywa u was wesoło
sicil podziwiam twoją cierpliwość chociaż domyślam się że bywa u was wesoło
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

jeszcze ta liste to rozumiem ok, ale zdjecia w niej???
Przeciez mozemy zawozic do mamy i ona nam upierze

Na spokojnie wytłumaczyłam mu, ze od tej pory kazda wkrecaną srubke w domu bedzie ustalał z moim tatusiem i nie powiem bo zrozumiał.. To był jeden jedyny raz
P ma tam dziadków... 
Sicilpol, nie wiem co mam napisaćpodziwiam
A ja humor poprawiłam robiac zakupy dla Natalki- owoce na odpowiednim wątku![]()

, a i tu tez sie zmienilo
, by zachowac pelna rownowage emocjonalna, tesciowa widuje 2x miesiecznie lub rzadziej
, teraz przez swieta i gina troche czesciej, no ale nie jest zle.

Po wkładki go wysyłam czy jak byłam po porodzie po podpaski to zawsze wie o co chodzi, traci grunt troche jak nie ma takich jak miał kupic ale jak chce to sobie poradzi
Sam krochmali sobie koszule //krochmal musi byc swojej roboty a ja nie umiem takiego robic 
nie dziwotaSam krochmali sobie koszule //krochmal musi byc swojej roboty a ja nie umiem takiego robic![]()