reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czerwiec 2012

reklama
Przeciez mozemy zawozic do mamy i ona nam upierze

:eek::eek::eek:

Pomijając juz sam pomysł ...... 180km tak???
A teraz jak jest w obecnosci mamusi???

To my kiedys robiac zakupy, stanęlismy nad zamrazarkami i oglądalismy ryby, których nie znamy.. Nagle mój mąż odszedł dwa kroki, wyciągnął telefon i zadzwonił do mamusi jaką rybę ma kupic??? :szok::szok::szok: Na spokojnie wytłumaczyłam mu, ze od tej pory kazda wkrecaną srubke w domu bedzie ustalał z moim tatusiem i nie powiem bo zrozumiał.. To był jeden jedyny raz:happy:

We fromborku morze zalewa miasto:baffled: P ma tam dziadków...

blond- oj ja tez sie cieszyłam, ze bynajmniej co mam z przodu to wszystko widze;-):tak:

No, jak chce miec w domu dokladnie to co chce, to robie takie listy :tak:
Fakt jest taki, ze z reguly sa to rzeczy dla mnie, a z drugiej strony ja np. jakiejs srubki do motoru czy auta bym nie potrafila zakupic :baffled:

Buziak- no 180km, kiedys jezdzilismy co tydzien :baffled:, a i tu tez sie zmienilo :tak:, by zachowac pelna rownowage emocjonalna, tesciowa widuje 2x miesiecznie lub rzadziej :tak:, teraz przez swieta i gina troche czesciej, no ale nie jest zle.
Macie jakies wiesci od dziadkow?
Moze to jakies inne rejony miasta?

Z pepowina i mamusia jest juz lepiej, zreszta to oni sa do mamusi przyssani, nie ona do nich i z wielka checia mi przekazala wszelkie obowiazki nad synkiem ;-)
Przyklad, dzis przylecial do mnie by mu przyszyc kieszonke w kurtce, nie do mamy.

No ale fakt, do mojego ojca to mu daleeeeko, bo u nas w domu to tato gotuje (przewaznie), prasuje, odkurza :tak:
Na wielkanoc jak byla w Polsce tesciowa, to moj ojciec caly w piorkach chodzil, bo ona nie mogla sie napatrzec i co moment go chwalila, ze taki wspaniaaaly hhihhi

Kamila gratuluje chłopaka i nie martwa się napewno to było przed oddaniem moczu zobaczysz w czwartek będzie wszystko dobrze
Buziak moja ciąża jest dwuowodniowa i dwukosmówkowa a reszte mi napisz co chciałaś wiedzieć możesz mi napisać na prv jak to coś bardziej osobistego :-)
Dziewczynki z Krakowa mam jeszcze do was pytanie gdzie zapisałyście się do szkoły rodzenia bezpłatnej oczywiście może ja jeszcze zdąże
Ide się kompać zajrze później do was :tak:

Sicil - P nie rozmawiał z dziadkami, a przed chwilą był u matki, nie wiem czy tesciowa juz dzwoniła czy nie.. do mnie jeszcze zadne inf nie dotarły, ale mysle ze do domu dziadkow to troche jest od plazy...
Moj P jest bardzo samodzielny, tzn lubi sie piescic jak kazdy cycek, lubi jak mu dogadzam //nie mylic z zaspokajaniem ;) , drapie po pleckach itp Ale potrafi załatwic wszystko, wie jaki proszek kupic do prania, jaką smietane do czego sie daje czy jakich tamponów uzywa jego żona:tak: Po wkładki go wysyłam czy jak byłam po porodzie po podpaski to zawsze wie o co chodzi, traci grunt troche jak nie ma takich jak miał kupic ale jak chce to sobie poradzi:tak: Sam krochmali sobie koszule //krochmal musi byc swojej roboty a ja nie umiem takiego robic :rofl2:

miki - tak z ciekawosci tylko pytałam, czyli co to dwujajowe????

reklama
Do góry