ona...m
mama weteranka
Witam miłe Panie.
Syn poszedł na sanki (pierwszy raz w życiu) więc biorę się za nadrabianie postów i pościków![]()
moje dzieci jeszcze sniegu na oczy nie widzialy:-) a cora ma juz 4,5 roku!
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Witam miłe Panie.
Syn poszedł na sanki (pierwszy raz w życiu) więc biorę się za nadrabianie postów i pościków![]()
Kasia jak juz bedzie siedzialo jako tako to pewnie, moj to nie chcial jak mial rok z kawalkiem, dopiero potem mu sie spodobalo ,najciekawsze jest pchanie saneka ja planuję że moje w grudniu czy styczniu to już pół roku skończy to chyba już będzie można takie poowijane maleństwo na sankach gdzieś ciągnąć czy nie![]()
ale taka szybka morfologia bez igły za 5zł czemu nie?![]()
glukoza WYNIKI !! bez picia syfu, wyłacznie na BB - 7zł
a juz na terminach porodow to by szla niezla kaska czuje![]()
Dobrze Ci się wydaje prawie jak sąsiadkaAga u mnie tez wiosnaale w sumie Ty chyba ode mnie nie jestes az tak daleko
czy mi sie ubzduralo ze w Belinie mieszkasz?
a ja planuję że moje w grudniu czy styczniu to już pół roku skończy to chyba już będzie można takie poowijane maleństwo na sankach gdzieś ciągnąć czy nie![]()
ee to mam 140 km to co to jestDobrze Ci się wydaje prawie jak sąsiadka
Kamila, ale pięknie u Was, ale ja w tym roku chyba wolę moją wiosne na zime![]()
Przed chwilą zrobilam zdjecie z okna.. snieg zasypal Lublin wczoraj ze ulice byly praktycznie nie przejezdne.. i tak non stop sypie
Zobacz załącznik 425641