reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czerwiec 2012

Witam ponownie oj to była jedna z gorszych nocy :( a pierwsze co obudził mnie ból z prawej strony jakby jakaś kolka, dzidzia na szczęście była z drugiej strony więc to nie ona.

Ostatnia edycja:
reklama
Uważaj z wodą na pewno nie jest to komfortowa sytuacja jak tu prać a co dopiero myć i jeść ile jeszcze tak??????
Z praniem mogę się wstrzymać kilka dni, kąpaliśmy się wczoraj u teściowej a od babci męża przywieziemy dziś sobie wodę ze studni, źródlaną
Powinno się to już skończyć, wczoraj czyścili sieć wodociągową więc myślę że lada dzień będzie ok

mlodak - jako ze bardziej dośwaidczona w kotach jesteś. Jak odrobaczyc kota? Tj jakim cudem zaaplikowac mu tabletke?? KOty mam od zawsze i pierwszy egzeplarz mi sie taki trafił ze nie radze sobie. Masakra, kot opluty ja podrapana i sierść wszędzie. I tak średnio co 3 miesiące. A wiem ze ma robale bo znalazłam. Wiec musze
My u weterynarza dostajemy środek na odrobaczenie płynny już w strzykawce a że nasz kociak pił od 3tygodnia z butelki to z taką strzykawką nie ma najmniejszego problemu

Skoro mowa o naszych rodzinnych stronach to ja jestem z południa, mieszkam w strefie przygranicznej z Czechami, w wiosce ale do najbliższego dużego centrum handlowego mam 20minut drogi, z okien naszego domku będziemy mieć piękne widoki na góry a w okolicy mamy lasy i stawy. Niedaleko naszego nowego domku są źródła wody solankowej i miejscowość ma stać się uzdrowiskiem.
Niby wieś ale wszystko mamy pod ręką i chyba nie umiałbym mieszkać gdzie indziej,

Kilka zdjęć z mojej okolicy, prawie zawsze na spacer, rower czy wycieczkę zabieram aparat 020c3f540020edce4a549f36.jpeg55ed33820019991b4a60cc84.jpega11f709d001a79eb4a60cc81.jpegad2f687a00147fda4a6ca98d.jpegba3ddd300023b22349f1fdbd.jpegbc1b5d410017327b4a5b9296.jpegSDC13379.JPG

Ostatnia edycja:
Skoro mowa o naszych rodzinnych stronach to ja jestem z południa, mieszkam w strefie przygranicznej z Czechami, w wiosce ale do najbliższego dużego centrum handlowego mam 20minut drogi, z okien naszego domku będziemy mieć piękne widoki na góry a w okolicy mamy lasy i stawy. Niedaleko naszego nowego domku są źródła wody solankowej i miejscowość ma stać się uzdrowiskiem.
Niby wieś ale wszystko mamy pod ręką i chyba nie umiałbym mieszkać gdzie indziej,

chyba najbardziej idealane rozwiązanie - wieś w pobliżu dużego miasta :-)

Witam brzuszkowe koleżanki;-)
Prawie sie wyspałam ;/ dwa razy wstawałam siku:eek: a teraz rano mały tygrysek przyszedł do mnie pod kołdrę i po spaniu, ale pobudka milusia ;))
Dzis wybywamy na pączki i tak naprawde mogłabym sie zważyc przed i po ale nie chce sie niepotrzebnie denerwowac ;)
Nie smarujcie dzis za duzo, zebym zdąrzyła jeszcze dzis cos tu napisac ;)

Co do kotów to nie przepadam za kotami, wole psiaki. Ale to tez nie w domu:no: I z nasza sunia tez są problemy z tabletkami na odrobaczanie. P wkłada jej w kiełbase i tez musi przytrzymywac pyszczek, zeby nie wypluła..

gosiaczek30 - ja poki co mam 2synów i też sie czyszczą jak idzie:wściekła/y: Odkąd to sie chodzic nauczyło to walczy o swoje:dry:
Tak patrze, ze fajne Twoi chłopcy mają imionka:cool2: Tylko chyba powinno być Nikolas co????

Ostatnia edycja:
Witam:))))
wracam do Was:) troszke czasu malo bylo ostatnio, probowalam sie nacieszyc jak W byl, ale dzisiaj pojechal i myslalam ze sie poplacze ze znowu 2 tyg . niby sie przyzwyczailam ale w ciazy jakos trudniej to zniesc.
Rafal przed chwila babci zaspiewal sto lat:)jakby ktos zapomnial to dzisiaj dzwonimy do babci:D
to ja Was troche nadrobic teraz musze:cool2:

Buziak a co maja pączki do dnia babci :D:D:D:D chyba ze na paczki Was babcia zaprosila :D
ja musze do swojej babci tez zadzwonic bo o mamie pamietam a zebym o swojej nie zapomniala

Witam z rana z kawką! :-)
I z nasza sunia tez są problemy z tabletkami na odrobaczanie. P wkłada jej w kiełbase i tez musi przytrzymywac pyszczek, zeby nie wypluła..
Ja myślałam, że ten problem dotyczy tylko kotów, bo naszej wciskamy tabletki w żarcie i wszystko wciąga bez mrugnięcia ;-)

blond - dobrze ze mi przypomniałas!!! to ja juz wiem skąd te pączki!!! :eek:
cholera to trzeba laurki namalowac:shocked2:
Oj nieładnie! :dry:

Ja mojej babci wysłałam kartkę w środę priorytetem i mam nadzieję, że doszła na czas, bo w zeszłym roku szła tydzień! :wściekła/y: Ale takie cyrki to tylko w Łodzi ;-)

reklama
Do góry