reklama
alijenka
Mamcia Nataszki :))
ciekawa jestem czy u mnie potwierdzi się dziewczyneczka !!!! bo moje kochanie mówi że zobaczysz okaże się jeszcze że będzie chłopczyk 

xdorotaa
Fanka BB :)
Asik no wyglada na to ze tak
ginekolog mi mowila ze on teraz bedzie szybciej przybieral a wolniej rosl ... a dopiero ok 30 tyg znowu zacznie intensywnie rosnac
)
Co do pindola męża
hmmm syn chyba przerosnie pod tym wzgledem ojca heheh
ale nigdy nie narzekalam

Zaraz Ci buziak pokaze nasze nakleje na sciane

NAKLEJKI NA ŚCIANĘ POCIĄG CIUCHCIA KOLEJKA 200cm (2060052923) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
Twoje mi sie bardziej podobaja ale nie widzialam ich wtedy
P nie wiem czy nie spapuguje;p
Co do pindola męża
Zaraz Ci buziak pokaze nasze nakleje na sciane
NAKLEJKI NA ŚCIANĘ POCIĄG CIUCHCIA KOLEJKA 200cm (2060052923) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
Twoje mi sie bardziej podobaja ale nie widzialam ich wtedy
Ostatnia edycja:
blond_20
Czarownica
Kasiulka suuper
tez sie cieszymy z waszej kupki
Dorota ale masz chlopa wielkiego
no i rzeczywiscie ciekawe w kogo sie wdal
oczywiscie z tym rozmiarem stopy
Macku markery watrobowe?myslalam ze to przy cholestazie sie robi. cgociaz widzisz ze ja sie nie znam na tych zatruciach
Buziak wiesz co ja tak mam od zawsze, u mnie w rodzinie i mama i babcia tak maja od zawsze, pytalam o moje puchniecie i pajaczki juz tylu lekarzy i rodzinnych, i ginekologow i dermatologow nawet i kazdy jak jeden maz mowi ze z pajaczkami taka moja uroda juz i ze mam nie kuca, nogi do gory i takie tam pierdzielenie. ze kremy nic nie daja tylko kase chca zbic na tym bo hjak sa pajaczki to juz nie znikna. a co do puchniecie to ze nogi do gory i mniej soli( ktorej prawie nie jem), ale to u mnie falami idzie z tym puchnieciem, latem bardziej puchne niz zima bo cieplej. w sumie sie przyzwyczailam ze moje lydki jak kolki wygladaja

Dorota ale masz chlopa wielkiego

Macku markery watrobowe?myslalam ze to przy cholestazie sie robi. cgociaz widzisz ze ja sie nie znam na tych zatruciach

Buziak wiesz co ja tak mam od zawsze, u mnie w rodzinie i mama i babcia tak maja od zawsze, pytalam o moje puchniecie i pajaczki juz tylu lekarzy i rodzinnych, i ginekologow i dermatologow nawet i kazdy jak jeden maz mowi ze z pajaczkami taka moja uroda juz i ze mam nie kuca, nogi do gory i takie tam pierdzielenie. ze kremy nic nie daja tylko kase chca zbic na tym bo hjak sa pajaczki to juz nie znikna. a co do puchniecie to ze nogi do gory i mniej soli( ktorej prawie nie jem), ale to u mnie falami idzie z tym puchnieciem, latem bardziej puchne niz zima bo cieplej. w sumie sie przyzwyczailam ze moje lydki jak kolki wygladaja

buziak
Co do pindola mężahmmm syn chyba przerosnie pod tym wzgledem ojca heheh
ale nigdy nie narzekalam
![]()
to zrobiłas synowej niespodziankę

oby Ci sie trafiła jakas normalna, ja chłopcom juz powtarzam ze ma byc robotna i mało pyskata bo sie nie polubimy;-)

blond - no to Ci współczuje tych nóg!!!
Alijenka,
Moj to mi juz zabronił ubranka kupować,bo co jak się okaże chlopak? A ja się śmieje,ze wtedy będzie w sukienkach chodzil
!
Zakupilam juz cale mnostwo sukienusi,bluzeczek i rajstopek w moim ukochanym sklepie Name It.Jakb cos to bede sprzedawac potem
Moj to mi juz zabronił ubranka kupować,bo co jak się okaże chlopak? A ja się śmieje,ze wtedy będzie w sukienkach chodzil
Zakupilam juz cale mnostwo sukienusi,bluzeczek i rajstopek w moim ukochanym sklepie Name It.Jakb cos to bede sprzedawac potem
tialana
Po pierwsze gratuluje kupy z bonusikiem Hani)
Co do mojej wizyty... czekalam 2.5 h pod gabinetem bo sie zrobił zator i tak: szyjka w porządku, infekcji brak, pecherz i mocz juz ok. USG: nie udalo nam sie zmierzyć dlugosci bo wierzgał strasznie.... nerki ok, serducho ok, zoladek jest. jak doszlo do pitola to rozlegl sie krzyk mojej pani doktor do poloznej z pokoju obok. " Matko, chodz szybko to zobacz" troche sie wystraszylam... a panie mi na to ze jak dlugo pracuja takich jajców i pitola duzego nie widzialyP pozniej analogiczna historia powtorzyla sie ze stopa ktora ma 3 cm ;pp
Bąbelek wazy 420 g. i jest pare dni starszy z USG. Opieprz dostalam za wagę bo przytylam tylko 1.5kg. nie udalo nam sie zbadac twarzyczki bo poraz drugi byla przyklejona do lozyska.... pani doktor stwiedzila ze twarzy sie wstydzi i chowa a jajcami swieci
P Cisnienie mialam troche podwyzszone w stosunku to normalnego bo zawsze ok 90/70 a dzisiaj 125/80 ale moze to przez stres
Buziak moja ciuchcia jest bardzo podobna;p![]()
My dostalismy dzisiaj pare ciuszkow od mojej mamy: skarpetki polarek taki na napy z kapturkiem rajstopki i skarpetkiP w sumie co tydzien cos tam kupuje
jej pierwszy wnuk
i to jeszcze od najmlodszej z naszej trojki rodzenstwa
P
Gratuluję takiego małego mężczyzny :-)
alijenka
Mamcia Nataszki :))
ja w sumie z ubranek nic nie kupiłam jeszcze, dziś kupiłam tylko 6 szt pieluch flanelowych, przydadzą się, mam nadzieję że w następny czwartek mi się potwierdzi czy to dziewczynka 

reklama
agaundpestka
Dorka no to gratulacje konkretnego chłopaczka