reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czerwiec 2012

aaa zapomnialam napisac ze reni nie posiada wozka dla dziecka ani nosidelka i od zawsze nosi tylo w chuscie. ciekawe czym jezdzi do tvn-u? koniem???

A to co?! Fotomontaż? :D
reni Jusis 2.jpgreni Jusis 3.jpgReni-Jusis-1.jpg

Dziękuję za wczorajsze życzenia :D

Plan na dzień miałam wczoraj dość napięty...lumpek...normalnie nowy towar czyli ręka, noga i mózg na ścianie...po pół godziny telnełam po biologiczną (tak określam swa mamę choć mam tylko jedną...ale to odróżnia Ją od mamy teściówki)...by mnie wsparła finansowo i w staniu w gigantycznej kolejce do kasy...tyle tego, że fot nie będzie...póki co (czyt. do określenia płci) zakupowa basta!
Później rura z kremem z kumpelami na mieście...obiad z osobistym (czyt. mężem)...ciacho z rodziną...a dziś koncert!!! Z jednej strony nie mogę się już doczekać a z drugiej...jak to przeżyje Kluch? Po środowym kinie wiemy już, że nasz potomek gardzi dużym ekranem a kinowe nagłośnienie wyzwala w nim kopniakowy szał!!! Miłego...dziś jestem...lecę nadrabiać :)

reklama
jjm86 współczuje przygód z tym zębem ale teraz już będziesz mieć znim spokój i mam nadzieję że jużlepiej się czujesz.
Co powiedział gin a wizycie?

xdorotaa ja mam czasem ochotę wsadzić cycki do lodówki tak mnie swędzą i pieką, na szczęście zdarza się to raz na kilka dni ale mąż i tak się śmieje że mnie kiedyś zaskoczy w lodówce

polaa bardzo mi przykro z powodu tego co przytrafiło się twojej kuzynce

katrina115 ja też gdybym miała chłopca to chciałbym Kubusia a mój powiedział kategorycznie nie, a to takie fajne imię

Lena01 mi się zdarza zgaga w nocy, podobno kwasy wylewają się z żołądka, jak napije się wieczorem mleka to nie ma problemu ale jak zapomnę to chrupię w nocy migdały, pomagają

MsMickey powodzenia na wizycie, daj znać co słychać u maluszka

Dobrego dnia kobitki

No to powodzenia na wizycie :) czekamy na wiesci

Ale mialam dzisiaj porypane sny. We snie wprowadzili sie do nas dwaj kuzyni meza i robili pranie non stop, a ja sie ich wstydzilam wiec robilam kanapki w sypialni. Poza tym przez brzuch moglam wyczuc nozki dzidzi, stopki paluszki, jeszcze takie maluskie.
Moze dlatego, ze czytalam o ciazy przed snem...

Katrin, Poola chyba przez to, ze wczoraj ostatnie stanęłyście mi na drodze to potem mi się śniłyście :tak::tak:
I oczywiście po 4h snu człowiek się budzi, aby czasem za długo nie było:confused2:

Aga wspolczuje tej bezsennosci. Ja tez wstaje po 4-5 godzinach, bo lubie zjesc z mezem sniadanie, a poza tym jak sie krzata to mnie budzi. Tylko, ze ja sie pozniej klade na 4 godzinki gdzies, a ty biedna buszujesz. Dobrze, ze do Polski jedziesz - odespisz za wszystkie czasy.

Witajcie :)

Wczoraj taaaka dyskusja a ja po koldra juz dawno padlam ;-)

A z ust-glowy mi wyciagnelyscie te rozmowe o butkach, bo dzis jak sie obudzilam, to pierwsza mylsla byly bucikiiiiiiiiiiiii :eek:
No no, zaczynam sie bac, bb do mnie naplywa w czasie snu i kieruje moimi myslami :eek:

Kurcze, ide do fryzjera- czas sobie humorek poprawic a jaaaaaak, kurcze wszystkie tu babki lataja nawet tylko myc glowe a ja jak taki kocmoluch od sierpnia niccc

Poza tym wczoraj maz mi sie narazil, spytalam go w ktorym tygodniu ciazy jestesmy, a on wielkie oczy i mowi... 20 albo 21 :wściekła/y:
No nie zebym se czepiala aleeeeeeee grrrrrr

Poza tym wczoraj maz mi sie narazil, spytalam go w ktorym tygodniu ciazy jestesmy, a on wielkie oczy i mowi... 20 albo 21 :wściekła/y:

Im jest chyba ciezko zapamietac takie "szczegoly". Pare dni temu spotkalismy w sklepie znajomego. Zapytal oczywiscie mojego L. ktory to miesiac, a ten chwila paniki, zdezorientowanie po czym pewnym glosem: " No to juz polowa drogi" - zapamietal rozmowe sprzed dwoch tygodni :confused2:

Im jest chyba ciezko zapamietac takie "szczegoly". Pare dni temu spotkalismy w sklepie znajomego. Zapytal oczywiscie mojego L. ktory to miesiac, a ten chwila paniki, zdezorientowanie po czym pewnym glosem: " No to juz polowa drogi" - zapamietal rozmowe sprzed dwoch tygodni :confused2:

Nooo ale skoro ja jestem co chwila wrzucana w towarzystwo jego kochanej przyjaciolki i jej maz wie dokladnie nawet kiedy szla do lazienki....
Wiec w zamian za te "przyjemnosc" mam prawo zadac tego samego...
A niech cierpi jak ja ;-)

reklama
​ Witam dziewczyny!
jestem kompletnie załamana, nie dość że pisanie pracy idzie mi jak krew z nosa, to wczorajesze wypocone w kilka godzin 5 stron mi przepadło, bo jak jakaś debilka zamiast skopiować plik z pracą z kompa na pendrive'a to zrobiłam na odwrót :-(
najzwyczajniej w świecie się wczoraj poryczałam...

lecę teraz na zakupy bo chleba brak, więc nie piszcie za dużo, żeby się nie zaczytała jak wróce;-)

polaa
współczuje z powodu kuzynki :zawstydzona/y:

MsMickey powodzenia na wizycie!

Ja tam się mojego nie czepiam, bo w tygodniu to wiem w którym jestem, ale ostatnio w pracy się mnie parę osób pytało, który to miesiąc, to im odpowiedziałam, że 4 i pół, a to był już 5 i pół :-D:rofl2:

No ale kwestia koleżanki zmienia postać rzeczy w waszym przypadku, też bym była wymagająca

Do góry