reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czerwiec 2012

reklama
Blond super!!!!Ogromnie się cieszę:)!!!!:-D

wy o piwie i wódce, a ja bym się białego wina napiła, najlepiej w toskańskiej winnicy, przy dobrej paście :)

:eek: nie przesadzaj!
mi wystarczy żywiec, smalec i kwaszony w łapę:-D

A tak a propo - wolicie pić drinki, czy czyściochy? :cool2:

Czysta to tylko na weselach/balach itp takie imperki co wiesz człowiek chce byc ciepły. Drinki odpadaja bo połowa czasu była by spedzona w wc.. A tak na posiedzeniu to drinolki:-D Albo zimne piwko:-D:-D

malibbbbuuuuuuuuuu z mleczkiem hmmmmm pycha!!!

sicil - o to własnie chodzi:happy:

a czym sie rózni "cytuj" od tego plusika po prawej stronie ????

to nic trudnego, opiera sie na html :)

zauwazcie, ze kazdy cytat to [.quote] opatrzony oczywiscie identyfikatorem (imieniem np lisek)

musisicie skopiowac to quote ale go nie zamykac
zamkniecie quote to to: [/quote]

wiec robisz
[q.uote=lisek] to co napisal lisek
[q.uote=niedzwiedz] to co napisal niedzwiedz
i zamykasz na sam koniec obydwa czyli
[/q.uote]
[/q.uote]

sorki za te kropki, ale musialam, bo inaczej mi nie pozwoli napisac ja kto wyglada, tylko od razu pokaze hihihi

bedzie wygladac to tak:

lisek pisze:
to co napisal
niedzwiedz pisze:
to co napisal niedzwiedz

bo jesli napiszesz jakies quote i go od razu zamkniesz, po czym otworzysz noe quote i takze zamkniesz, to bedziesz miec dwa cytawy jeden pod drugim, a nie jestem w drugim, czyli kod:

[q.uote=lisek] to co napisal
[/q.uote]
[q.uote=niedzwiedz] to co napisal niedzwiedz
[/q.uote]

da ci:
lisek pisze:
niedzwiedz pisze:
to co napisal niedzwiedz

Ostatnia edycja:
sicil - ale ile to pieprzenia w deycji???:eek: na innych forach wystarczy kliknąc myszka;-) i dlatego dziwne ze tu nie ma:eek::crazy:

Buziak ja zestaw podobny poprosze tylko do tego smalczyku i ogoreczka poprosze lecha zamiast zywca:D

:eek::eek: to ja dzis wkoncu stawiam czy TY???!!!!!!!!! :cool:
Ty wygrałas sprawe wiec to ja "poprosze" :-D

ja wiem ze tak mozna te drzewka robic ale trzeba sie bawic:shocked2:

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Macku to zalezy jak daleko jest wc i w jakim jest stanie:p bo jak blisko i jest ok to drinki a jak nie to czysta:p no chyba ze chce sie zresetowac na szybko to juz wiadomo:p

zdecydowanie drinki, nie wiem nawet czy bym przełknęła czystą... dwa moje ulubione to whisky+cola, oraz orgazm w wersji własnej, ulepszonej, czyli sok pomarańczowy, porzeczkowy, wódka i malibu

Czysta to tylko na weselach/balach itp takie imperki co wiesz człowiek chce byc ciepły. Drinki odpadaja bo połowa czasu była by spedzona w wc.. A tak na posiedzeniu to drinolki:-D Albo zimne piwko:-D:-D
Ja to stawiam na czystą co duszy nie plami, bo po niej nie mam kaca :tak:
Choć wiadomo, że jak są np nasiadówki z dziewczętami to wtedy coś lżejszego. ;-)

a czym sie rózni "cytuj" od tego plusika po prawej stronie ????
A jak właśnie zacytowałaś dwie osoby w jednym poście? :sorry:

Buziak ja zestaw podobny poprosze tylko do tego smalczyku i ogoreczka poprosze lecha zamiast zywca:D
A ja poproszę tyskacza :tak:

reklama
Buziak racja to ja stawiam tylko Ty do mnie dojedz najpierw...bo za ta kase co Ty dojedziesz to juz bysmy sie niezle poskladaly po tych zestawach :D:D:D:D

a plusik od cytuj rozni sie tym ze jak robisz cytuj to od razu wlacza Ci sie odpowiedz i cytukjesz jedno a plusikami zaznaczasz wiele i dopiero klikasz na odpowiedz no ale przeciez Ty tak robisz :p

ok MAcku a dla Ciebie Tyskie :Dkazda ma swoje :D przynajmniej sie nie pomysla:D ktos jeszcze???;)

Do góry