reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czerwiec 2012

Po przeczytaniu Waszych postow wlasnie spytalam męża czy podjechalby szybko do tesco po kielbaske i zrobil mi na grillu w piekarniku z ziemniakami:zawstydzona/y: Wiadomo nie to samo ale zawsze coś:tak:
Popatrzyl na mnie jak na glupia ale wlasnie ubiera buty:szok::-D

Co do fajek ja kochalam palic:zawstydzona/y:
nie mialam zamairu rzucac i gdyby nie ciaza pewnie palilabym dalej, tzn. na pewno:tak:
Ja nie lubie tylko mietowych.
A najbardziej L&M-y niebieskie:tak:
teraz mi smierdza strasznie fajki, tzn. zawsze śmierdziały ale glowa musiala byc codziennie umyta, zeby po kazdym zapaleniu jak bylam w domu, w domu nigdy nie palilam, przy Kubie tez nie, nikt nie moze u nas palic co chyba denerwuje moja tesciowa ale jakos sie tym nie przejmuje:-D nie chce, niech nie przyjezdza:-) Biedula, musi wychodzic na zewnatrz...

Jak jakies 2msc temu odwiedzila mnie kolezanka, ktora wiedziala, ze jestem w ciazy ale odkad w niej jestem widzialam sie z Nia pierwszy raz, wczesniej razem palilysmy:tak:
I ona mowi, ze idzie zapalic i pyta sie mnie czy ja tez ide, odpowiadam jej, ze nie, ze w ciazy przeciez jestem a Ona do mnie: " I dlatego rzucilas? Daj spokoj, przeciez dziecko moze dzieki temu mialoby ciemna karnacje":szok::szok: (ze takie opalone by bylo czy co:sorry:), pozniej pije przy niej pepsi a Ona do mnie: " Nie pij pepsi bo to dziecku szkodzi"...

reklama
ja bym zjadla takiej kielbasy z ogniska z sarepska i chlebkiem czerstwawym, moglabym zapic to obojetnie jakim piwskiem, posmiac sie , posiedziec i wsiasc na sanki bo to kulig przeciez jest..:tak:

Krak tez mysle ze z twoim dzidziolem jest dobrze tylko nie szukaj dziury w calym albo calego w dziurze juz wiecej ja cie prosze, lepiej skup sie na kielbasach i alkoholach bo potem bedzie cie mdlilo przez nastepne 3miesiace ze zyc ci sie odechce.....

wsciekłe psy tez powalają ładnie najmocniejszych:cool::cool:

blond - lewatywy były ! nacinania były ! kupy były !
miałam na myśli raczej jakis hardcore sex czy wiesz cos takiego czego nie omawiałysmy:-D

Gdzieś mi w waszych postach smalec śmignął i chyba teraz nie zasnę:no: chcę smalcuuuuuuuuuu:rofl2: na świezym chlebku i z ogórkiem:-p

a o papierosach możecie sobie pisać ile chcecie, bo ja nie palę już 7 lat i bardzo mi z tym dobrze:-D

I ona mowi, ze idzie zapalic i pyta sie mnie czy ja tez ide, odpowiadam jej, ze nie, ze w ciazy przeciez jestem a Ona do mnie: " I dlatego rzucilas? Daj spokoj, przeciez dziecko moze dzieki temu mialoby ciemna karnacje":szok::szok: (ze takie opalone by bylo czy co:sorry:),

Hę? :confused:
ja bym zjadla takiej kielbasy z ogniska z sarepska i chlebkiem czerstwawym, moglabym zapic to obojetnie jakim piwskiem, posmiac sie , posiedziec i wsiasc na sanki bo to kulig przeciez jest..:tak:
A wiecie, że ja dopiero niedawno się dowiedziałam, że ta musztarda sie nie nazywa "saperska"?!:-D

wsciekłe psy tez powalają ładnie najmocniejszych:cool::cool:
Ale tylko jak się go wypije na koniec imprezy ;-)

macku - to machnij sobie na początku kilka pod rząd a gwarantuję, ze bedzie to koniec Twojej imprezy:cool::-D

musze oddac kompa męzowi bo psioczy a sama ide dogladac ziemniorów:happy:
potem jeszcze zajrze to popiszcie:tak:

Buziak koniecznie ze zdjeciami :D

Pola ale masz kochanego meza:):):):) a ta klezanka to juz chyba na zlosc tak powiedziala . nie porownujmy palenia do pepsi...a co do opalonego dziecka to mam nadzieje ze jednak zartowala, jak chce to jej dam numer do ojca Rafalka on bardzo chetnie zrobi kogos w konia znowu byleby go tylko ktos wyciagnal z bagna.

ja znowu zjadlam lody:/ tylko jeszcze banana sobie wkroilam. i ide chyab spac..

Macku tez kiedys zawsze czytalam saperska:DD

Babki też Was po calym dniu boli niemilosiernie (wrecz napieprz....) kosc ogonowa??;/ ja tak mam od ponad tygodnia... czasem w srodku dnia zaczyna czasem pod wieczor....czasem promieniuje na boki do bioder

reklama
Dorota mnie nic nie boli...ja mam chyba zbyt dobrze wyposazone siedzenie zeby kosc ucierpiala. za duzo siedzisz w jednej pozycji moze...albo sie rozciagasz. w ciazy to milion sposob rozciagania sie podwozia poznamy. a w czasie porodu to juz calkiem sie zdziwisz jakie to dziwaczne uczucie moze byc:rofl2:

Do góry