reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czerwiec 2012

Ha ja miałam dziś iść i mnie oświeciło ze pudełka nie kupiłam :) Pójdę jutro albo pojutrze.
A w piątek mam połówkowe :) i koniec szlabanu na allegro, i jeszcze parapetówkę robię.

reklama
witajcie :)
Ja juz po sniadanku i zbieram sie w sobie, by wyjsc, ale pada :(
no ale co mus to mus :)

Pytanko, czy to mozliwe, ze Mrów ma juz czkawke? Lezymy rano, dzwoni budzik a tu jak mi nie zacznie podskakiwac brzuch :baffled:
No chyba ze nie lubi budzika jak tatus :dry:

Aha, czy Wasz facet tez popada w depresje, ze nic nie czuje? :-D

Ostatnia edycja:
Możliwe, że Mrów ma czkawkę :D
Witam i zaraz zmykam - wracam do pracy dziś :D Jupi! Trzy tygodnie wolnego znacznie mnie wynudziło, roztyło i uszczupliło budżet domowy...ale dość tego! Planuję popracować jakieś dwa miesiące...o ile dyrektor przystanie na moje warunki czyli tylko pierwsza (8-16) lub druga (11-19) zmiana...ach :) Miłego :) Trzymajcie kciuki niech stary piernik mi nie utrudnia :)

Cześć!:-)

U mnie słodkiego lenistwa ciąg dalszy... wcale mi się do pracy nie chce wracać, może dlatego, że mam co robić w domu... w każdym bądź razie dzisiaj idę odwiedzić koleżanki z biura, bo chyba jakaś awaria ma tam miejsce;-)

PaulinaMaria -18 to sporo, u mnie tylko -14, zdrowiej szybciutko, bo musisz być świeża jak skowronek na wylot;-) poza tym to fajnie masz, już niedługo takie ciepełko, a my tu będziemy marznąć...

Lena, buziak powodzenia na badaniach

magnii może napij się Coli, ma działanie moczopędne, znalazłam jeszcze cóś takiego:
Produkty moczopędne dodatkowo bowiem wzmagają aktywność i tak nadwrażliwego pęcherza. Należą do nich m.in. wiele ziół, kawa, herbata, alkohol (zwłaszcza piwo), cola i inne napoje gazowane, arbuz, melon, świeże ogórki, cebula, cykoria, truskawki. Moczopędnie działa też sorbitol, substancja dodawana do żywności i leków.

carla powodzenia z dyrektorem, trzymam za ciebie kciuki!

a wy trzymajcie za mnie kciuki koło 12, bo będę w dziekanacie błagać, żeby mi pozwoli złożyć pracę dyplomową tydzień, a nie dwa przed obroną...

Ufff, sikanie zakończone powodzeniem! Teraz tylko trzymajcie kciuki, żeby w labie i z kurierem nic się nie opóźniło i żeby wyniki dotarły jutro przed 16. Inaczej spalę się ze wstydu, jak mnie lekarz zapyta, czemu nie mam wyników moczu, skoro zlecił badanie miesiąc temu...

Sicilpol - czkawka Mrówa jak najbardziej prawdopodobna :) księgi uczone mówią, że nasze stwory już miewają czkawki, więc nic dziwnego, że mogłaś jedną z nich poczuć.

zaza26 - dzięki za radę, na szczęście obeszło się bez wspomagaczy (choć i tak mąż już przebierał nogami zniecierpliwiony), następnym razem chętnie wypróbuję któryś ze sposobów (albo nawet kilka), bo przecież ja zawsze mam jazdy z sikaniem do badania... kciuki oczywiście zaciśnięte! myślę, że ciężarnej nie będą odmawiać ;)

Nam się wczoraj inna fajna przygoda przytrafiła. Przytykała się umywalka, więc P. postanowił ją przepchać przepychaczką. Ja oczywiście żądna sensacji stałam obok i mu kibicowałam. Wyobrażacie sobie mniej więcej, jak brzmi przepychanie rury gumową końcówką, co nie? No to okazało się, że bardzo się to spodobało naszemu dziecku :D. Zrobiło się tak megaaktywne, że aż nie mogłam w to uwierzyć. Mam nadzieję, że to jednak nie z przerażenia heh. Planujemy powtórzyć eksperyment dziś wieczorem i zobaczyć, czy znowu będzie skakało jak szalone :D

Ostatnia edycja:
Witam po dwudniowej przerwie:)

moj zrobil mi niespodzianke i przyjechal do domku , musze sie wytlumaczyc:p wczoraj jeszcze o polnocy go odwozilam i teraz spaac mi sie chce.
lece Was nadrobic bo nie wiem co sie dzialo wogole:baffled:ja dzisiaj lece do dermatolog znowu:dry:

a teraz witam z kawusia:)

Badania zrobione teraz czekam na wyniki, dobrze, że dzis poszłam bo miałam robione Grupe i czynnik RH (dopiero teraz bo lekarza wkoncu zmienilam a poprzedni nie robil tego tylko wpisal wynik takii co mialam odrazu po urodzeniu robione) na raczce mam pieknego fioletowego sniaczka od pobrania krwi :wściekła/y:
Kobitki poradzcie co na obiad? Myslalam nad jakąś zupką ale pomidorówka odpada-zapomniałam kupić koncentrantu, ogórkowa też-brak ogórków a do sklepu nie idę w ten mróz. Nie ma takiej opcji.

zaza, carla - &&&&&&&&&&&&&&

Ostatnia edycja:
reklama
Dzień dobry wszystkim:biggrin2:
Mam za sobą kolejny dosyć intensywny weekend na uczelni i teraz nadrabiam ;-)

esperanza dobrze że z maleństwem wszystko w porządku, odpoczywaj i korzystaj z opieki swojego mężczyzny

mamina karierowiczka
mój pępol nie wychodzi póki co, ostatnio mnie ciągnęło strasznie nad pępkiem i myślałam że wylezie ale siedzi an swoim miejscy a mojej mamie a żadnej z dwóch ciąży nie wyszedł

goldenlucy gratuluje córeczki, bardzo ładne imię wybraliście :tak:

agaundpestka witaj na naszej ziemi ;-)

buziak
ja też mam teraz problem z suchą cera, dotychczas używałam samych matujących kosmetyków a i tak się śmieciłam bo buzia dosyć tłusta była a teraz w drugą stronę, włosy też mam przesuszone ale przypuszczam przyczyniło się do tego też ogrzewanie jak to często w zimie bywa

KamilaLublin
mam nadzieję że wszystko będzie ok

sicilpol czkawka jest jak najbardziej możliwa :tak: my swoje mamy czasem nawet dwa razy dziennie ale budzika też może nie lubić ;-)

carla81 trzyma kciuki za piernika :-D

zaza26 powodzenia w dziekanacie, trzymam kciuki

Miałam jeszcze coś pisać od siebie ale już mi z głowy wyleciało ale pewnie się jeszcze odezwę zanim wszystko po nadrabiam an każdym wątku

Miłego dnia kobitki

Do góry