reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czerwiec 2012

Tez jestem po wizycie i dokładnym USG. Mała zdrowa jak ryba, i przez to mama tez czuje się o niebo lepiej:-) Dowiedziałam sie, że jej stópki maja teraz 3,5 cm!!! Słodzizny!!
Jakie fajne takie malutkie stopki muszą być :-)

jestem i nic nie wiem :-( :wściekła/y::no:
popsuł się sprzęcior i nie mógł mi zrobic usg, kuźwa nowy sprzęt, gin się wkurzył na maksa bo cała poczekalnia kobiet !!!!!
jedyne co to dostałam skierowanie do tej poradni diabetologicznej i pooglądał moje wyniki i powiedział że są dobre a morfologia rewelacyjna
w poniedziałek mam dzwonić czy usg naprawione :-(

esperanza gratulacje :-D
Grunt że wyniki dobre a na dzidzie jeszcze się napatrzysz :tak:

U mnie też brak fryzury ale coraz trudniej ten brak utrzymać :oo2:

reklama
Właśnie sobie dogadzam...bo mąż z nosem w Heroes 6...
8f87c390c3689704e96e35d75a86379e,62,37.jpg
Zrobiłam i dla niego, ale za kare...zjem dwa ;P

Alijenka miłego i Tobie :)

Dzis między jednym a drugim lumpkiem zagadnęła mnie pani czy nie zechcę udzielić się w badaniach marketingowych...a jakże...było o płynie pur...dostałam toffifee w nagrodę...i dobrze bo kisiel dziś nie starczył...

reklama
Heh Carla ty to masz szczescie - mnie jak zatrzymuja to tylko, zebym dala pieniadze na cos i nigdy nie oferuja toffife :sorry:

Pola masz racje - waniliowy najlepszy.

Wlasnie wsypalam pol paczki majeranku do zupy :crazy: To wszystko przez to, ze wszystkie zarowki w kuchni wysiadly i tylko ta od okapu dziala.

Do góry