reklama
buziak
Fanka BB :)
az mnie ciary przeszly brrrr
czemu?? ;-)
w trakcie to takie normalne i nieuniknione sie staje

buziak
moje dziecko dopiero poszlo spać, dzisiaj zjadl 4 miseczki zupy pomidorowej3 przed spaniem, jedna na kolację
![]()
i to jest dowód na to, ze ciężarna przemyci tu informacje o jedzeniu pod rózna postacia i w kazdej mozliwej formie

i to jest dowód na to, ze ciężarna przemyci tu informacje o jedzeniu pod rózna postacia i w kazdej mozliwej formie![]()

A co tu taka cisza??;-)
Wszystkie śpią już??:-)
edit.
karamija co do tej plci to ja w sumie nie wiem kogo ja chce, powtarzam sobie, ze jak bedzie parka bedzie super, a jak dwoch chlopakow to tez bedzie super
nie nastawiam sie na nic, intuicja tylko podpowiada, ze chlopak.
ale lepiej, zeby byla dziewczynka bo bede Cie mogla wtedy komus polecic i bedziesz mogla niezla kase na tym zarobic (przepowiadanie plci
).
Wszystkie śpią już??:-)
edit.
karamija co do tej plci to ja w sumie nie wiem kogo ja chce, powtarzam sobie, ze jak bedzie parka bedzie super, a jak dwoch chlopakow to tez bedzie super

nie nastawiam sie na nic, intuicja tylko podpowiada, ze chlopak.
ale lepiej, zeby byla dziewczynka bo bede Cie mogla wtedy komus polecic i bedziesz mogla niezla kase na tym zarobic (przepowiadanie plci
Ostatnia edycja:
asiia_
a My w szpitalu na obserwacji.. dzieciaczki robia sobie ciagle jaja.. od dwoch dni strasznie mi sie stawia brzuch.. nawet do 30razy dziennie 
powiedzcie jak tu sie nie denerwowac..
chcieli nam dac sterydy na plucka,ale podobno narazie jeszcze jest wszystko ok.. wiec czekaja..
jutro bede wiedziala cos wiecej..
Buziaki

chcieli nam dac sterydy na plucka,ale podobno narazie jeszcze jest wszystko ok.. wiec czekaja..
Buziaki
reklama
Przyszła kryska na matyska... I mnie dopadła bezsenność... :-( A do tego przeziębienie się zaczyna rozkręcać
Fantastycznie

Nasz ulubiona ekomama urodziła! Zwróćcie uwagę na opis porodu.
http://www.pudelek.pl/artykul/38109/reni_jusis_urodzila_coreczke/

W diamondamacku - a w jakiej grze przesyłasz Kamili zycia??? bo my nie wiemy;-)
w co pykacie???![]()

Trzymamy za Was kciuki!!!a My w szpitalu na obserwacji.. dzieciaczki robia sobie ciagle jaja.. od dwoch dni strasznie mi sie stawia brzuch.. nawet do 30razy dziennie
Buziaki

Nasz ulubiona ekomama urodziła! Zwróćcie uwagę na opis porodu.

http://www.pudelek.pl/artykul/38109/reni_jusis_urodzila_coreczke/
Ostatnia edycja: