reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwiec 2012

U nas będzie podobnie - na początek łóżeczko wstawimy do naszej sypialni :tak:
Ale pokoik dla Zosi już "się robi". Kilka lat temu (za pierwszą wypłatę ;-)) kupiłam sobie meble do pokoju (korpusy wenge, fronty kremowe) i teraz dobrze się sprawdzą jako meble do pokoju dziecięcego :tak: Jeden wydatek z głowy ;-) Tylko jakiś tapczan musimy kupić, gdyby w przyszłości trzeba było nocować przy małej...

reklama
dzień dobry :)
się mnie nie podoba, że coś od dwóch dni jakby brzuch pobolewał, bleeeee, w księdze Murkoff dla 5. miesiąca wyraźnie stoi, że może boleć, kłuć, ciągnąć na różne sposoby, a jednak jakoś mnie to nie uspokaja do końca. po co boli ta Tomaszowa chałupa, hę?

karamija, ale świetne info!!! gratuluję i oby do szczęśliwego rozwiązania :)
Sunshine, Twoje leniwe sprawiły, że moje lenistwo kuchenne zostało zażegnane i zamierzam ulepić swoje leniwe, tylko muszę jeszcze przemóc nienawiść do mrozu i udać się po ser :D
sicilpol, powodzenia!!!
katrina115, a ten podły nastrój to z jakiegoś powodu czy ot tak, losowy ciążowy humor? ja już bym chciała wiosnę, bo mnie rozdrażnia wkładanie wielu warstw ubrań, potem zdejmowanie, potem że za zimno w domu, potem że za gorąco :/
MsMickey, czekamy na wieści z frontu
siula, gratuluję dziurki :D:D

siula gratuluje dziewczynki
sicilpol powodzenia na polowkowym

ja czekam na wiesci od poli....bedzie dziewuszka czy nie....

Ja wlasnie szukam torby do szpitala. Mialam odczekac,ale poradzono mi wczesniej sie spakowac wtedy wiadomo ze wczesniej nie bedzie mi potrzebna

Kochane jestem tak roztrzepana, ze szkoda gadac:zawstydzona/y:
jade za chwile, mam byc na 14 a nie 12.30, pomylilo mi sie z godziną wizyty u poloznej za 3 tyg.:zawstydzona/y:

Jak wroce napisze i Was nadrobie

U nas będzie podobnie - na początek łóżeczko wstawimy do naszej sypialni :tak:
Ale pokoik dla Zosi już "się robi". Kilka lat temu (za pierwszą wypłatę ;-)) kupiłam sobie meble do pokoju (korpusy wenge, fronty kremowe) i teraz dobrze się sprawdzą jako meble do pokoju dziecięcego :tak: Jeden wydatek z głowy ;-) Tylko jakiś tapczan musimy kupić, gdyby w przyszłości trzeba było nocować przy małej...

Ooo też bedziesz mieć Zosie :)

Witajcie,

Siula, gratki:)
Co do spraw mieszkaniowych to my mamy 68 metrow( 3 pokoje), a szukamy teraz tak 90-100 m, 4 pokoje....ceny w Warszawie dobijają:(, bo takie 90 metrowe niewykończone w stanie deleoperskim to od 600 do 800 tys w tych dzielnicach co mnie interesują:( .plus graz , plus wykończenie:(

Sunshine - póki co to na wiekszosci watków jest przewaga raczej chłopców, u ns także i z tego co słyszałam tamten i ten rok ma należeć do chłopców:)

Witajcie,

Siula, gratki:)
Co do spraw mieszkaniowych to my mamy 68 metrow( 3 pokoje), a szukamy teraz tak 90-100 m, 4 pokoje....ceny w Warszawie dobijają:(, bo takie 90 metrowe niewykończone w stanie deleoperskim to od 600 do 800 tys w tych dzielnicach co mnie interesują:( .plus graz , plus wykończenie:(

Sunshine - póki co to na wiekszosci watków jest przewaga raczej chłopców, u ns także i z tego co słyszałam tamten i ten rok ma należeć do chłopców:)

Heheh to moja mała będzie mogła sobie załozyć męski harem:-) Bedzie w czym wybierać

ja mam ten plus ze baby nawet ze mną w łóżeczku będzie mogła spać (M jest tylko w week), chociaż też do roku planuję spanie w jednej sypialni;-) Niby mogła by z córą ale to jak już ze 2 latka będzie miała:-) o ile Ala się zgodzi;-)

siula Gratuluję córci:-)

reklama
Do góry