dorota- posmaruj sobie szybko pasta do zebowna serio, zbawienie, ja sie tego tutaj nauczylam, a w zeszle swieta jak moja mama wysmazyla sobie prawie palec z karpiami- nalozylam jej paste. Ona jako tradycjonalistka, nieufna rzeczom, ktore nie zna, ale poslusznie sie dala i do dzis wyslawia pod niebiosa te ten patent- naprawde dziala cuda! przede wszystkim jak nalozysz zaraz po oparzeniu, nie bedziesz miec babla i usmierzy bol. Nakladaj i dokladaj
AVO- nie przejmuj sie, moj gin zawsze mi zmaltretuje brzuchol na USGprzedostatnio by zachecic malego do piruetu, tak mi klepal reke z gory. Potem moj maz rozochocony chcial ten manewr powrotzyc, ale oberwal ode mnie, bo co wolno wojewodzie...
ale mnie tez po badaniu boli- no, ale u mnie musi sie przez tluszczyk przebic![]()
Munka niech siostra poczeka z chrztem i bedzie wszystko ok
Ja tam w zadne zabobony nie wierzę ale podobno nie bierze sie ogolnie kobiet w ciazy na chrzestną, są nawet księza, ktorzzy sie na to nie zgadzająwiadomo, każdego indywidualna sprawa a rodziną sie nie przejmuj, dogadaj się z siostrą i tyle
Avo ja jak sie dzisiaj zwazylam to mam juz 8.5 kg, ale szczerze mam to gdzieś, wiem przyjdzie dzien, ze znowu bede plakac ze gruba jestem itp:-( ale co zrobić? Pozniej bede sie odchudzacwidocznie naleze do tych co muszą przytyć nawet jakby sie ograniczaly i nic na to nie poradzę. Z Kuba przytylam tez bardzo duzo ale pozniej zrzucilam
ja też chyba do tych należę