reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czerwiec 2012

sunshine - nie wiem czy to naturalna reakcja ciezarnej kobiety na swojego faceta??? he jestes pewna ze to tylko sprawa hormonów??? :tak::-D

Ja tez uwielbiam zblizajaca sie wiosne, dzieci sie tak wyganiały ze jak zawołałam ekipe na obiad to po chwili kotlety lizali mi jeszcze z patalni;-):tak: A sa niejadkami, wiec co swieze powietrze robi z dziecmi :-D
Zreszta tak jak teraz - za moment wpół do szóstej a nadal fajnie widno!!! Dla mnie to juz dobre znaki!!!

reklama
buziak - nie wiem co to bylo i chyba nie chce wiedziec, uciekl na zakupy ja sobie poplakalam a dlaczego to tez nie wiem, zjadlam obiad i chyba ide sie zdrzemnac ale troszke mi lepiej ;-)

Tutaj i tak cisza wiec wieczorkiem zdarze nadrobic :tak::-)

WIOSNA, WIOSNA, WIOSNA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Młodak - jakie jedzienie zamawiasz dla kocich potworów??? MOja to kotka anorektyczka, jak jej nie lezy jedzenie to nie bedzie nic jadla. I tak czasem tydzien może.

Moje ogony żyją na Applaws. Karma ma 80% mięcha w sobie (chyba jako jedynka na rynku), kiedyś kupowałam Royala, ale moje koty po rpostu na niej utyły. A po Applaws jest super, wcale nie schudly mimo, że jedzą jej mniej, więc wychodzi ekonomiczniej, sierść błyszcząca i (odpukać) nigdy nie chorowały. Koopy twarde, więc bez problemu z czyszczeniem kuwety i mniej wonne.....
Dodam tylko, że moje kocury tez były wyjątkowo chude do chwili kastracji. Potem mometalnie zaczęły nabierać ciałka.

buziak
zdrówka życzę

nanulika nadal trzymam na krechę (może być i słaba, aby była)

I też poczułam wiosnę na całego.
W ramach pomocy zwierzętom (zbieramy kase na leczenie i utrzymanie bezdomnych w domach tymczasowych) z koleżanką wędziłyśmy dziś kurze łapki i ruszamy z handlem. Wyszły piękne i pachnące. A ja zaraz zabieram się za robienie psich ciasteczek :-)

A więc spadam i życzę miłego wieczoru!!!!

Moje ogony żyją na Applaws. Karma ma 80% mięcha w sobie (chyba jako jedynka na rynku), kiedyś kupowałam Royala, ale moje koty po rpostu na niej utyły. A po Applaws jest super, wcale nie schudly mimo, że jedzą jej mniej, więc wychodzi ekonomiczniej, sierść błyszcząca i (odpukać) nigdy nie chorowały. Koopy twarde, więc bez problemu z czyszczeniem kuwety i mniej wonne.....
Dodam tylko, że moje kocury tez były wyjątkowo chude do chwili kastracji. Potem mometalnie zaczęły nabierać ciałka.

buziak
zdrówka życzę

nanulika nadal trzymam na krechę (może być i słaba, aby była)

I też poczułam wiosnę na całego.
W ramach pomocy zwierzętom (zbieramy kase na leczenie i utrzymanie bezdomnych w domach tymczasowych) z koleżanką wędziłyśmy dziś kurze łapki i ruszamy z handlem. Wyszły piękne i pachnące. A ja zaraz zabieram się za robienie psich ciasteczek :-)

A więc spadam i życzę miłego wieczoru!!!!

hmm psie ciasteczka? ah te zwierzaki muszą Cię kochać a powiedz mi z czego robisz dla nich ciasteczka?

Witam,

na szczęscie nie ma dużo do nadrabiania dzisiaj:-D

buziak zdrowka!!

nanulika wszystko bedzie dobrze, krecha sciemnieje:tak:

Sunshine a u nas ponuro do poludnia a pozniej juz sloneczko swiecilo na calego:tak:
ostatnie dnu byly naprawde super, jak nie ang. pogoda:-D

dzisiaj przesiedialam caly dzien w domu, Kuba byl z mezem na spacerze, ja mialam wyjatkowo mega lenia:zawstydzona/y: zrobilam obiad i w sumie tyle, no jeszcze pranie powiesilam:-D ale za to wczoraj pol dnia w miescie i sprzatanie domu:tak:

hmm psie ciasteczka? ah te zwierzaki muszą Cię kochać a powiedz mi z czego robisz dla nich ciasteczka?

Z mięska oczywiście :-) Surowe mięsko mielę na bardzo drobno, dodaję jaja, olej i mąkę pełnoziarnistą. Następnie wykładam na blaszkę, po 10 minutach pieczenia kroję na porcje i dopiekam w zależności czy chcę aby były miękkie czy kruche.

reklama
Do góry