reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czerwiec 2012

Buziak
nie wiem skąd ty to wiedziałaś ale faktycznie dostałam 5 a w gratisowym pakiecie od koleżanki z roku choróbsko i jestem zasmarkana

powiem Ci tak jak mowie blizniakom - mamusia wie wszystko ;)))

A gila współczuje, sama to przerabiam ;(((

nanulika - kazda ciaza jest inna, w pierwszej ciagneło, bolało i kłuło w drugiej nie od razu, dopiero pooootem. Ja jestem peewna, ze to dzidziolek:tak: A nowym sie nie martw, tos inny go wdrozy, Ty teraz mysl wyłacznie o sobie!!!!!

reklama
Buziak pewnie masz rację, zresztą wiem,że bobo teraz najważniejsze i dla niego zrobie wszystko!!!! tak tylko pisałam co powinnam teoretycznie... ale praktyka najważniejsza!!!! ma byc zdrowe i tyle!!!!!!

Nanulinka, mnie w tej ciąży cycki nie bolą, tylko urosły. A w poprzedniej to z boku na bok się nie mogłam przekręcić z bólu. Także każda ciąża inna.
Nanulinka, buziak ma rację. Nie ma co się przejmować nowym pracownikiem. W poprzedniej ciąży wdrażałam swoją zamienniczkę. A teraz? Wszyscy już zapomnieli ile kiedyś się poświęcałam dla firmy, dostępność 24h, ciągły stres, jechałam na tabletkach uspokajających (jak ktoś oglądał Diabeł ubiera się u Prady, to ja byłam taką asystentką dosłownie). A teraz Zus na mnie nasyłają. Pracownik jest dobry jak pracuje.

Ja dziś byłam z M w poszukiwaniu garnituru dla niego, ale w rezultacie kupił co innego, a ja torebkę i oszalałam na punkcie szpilek, spodobało mi się kilka par, jednak nie za 500zł. Także tylko sobie przymierzałam i co 10 min do kibelka latałam, bo pęcherz wydawał się pełny.
Wczoraj w nocy spać nie mogłam, mała tak szalała, że aż bolało, tak nisko, miałam wrażenie, ze zaraz wyskoczy… i dziś właśnie chyba zaczyna znowu.
A synek katar ode mnie złapał bidulek strasznie marudzi:(

Sicil - wiesz z racji tego, że to nie wyspa Wolin, a Irlandia jest największą polską wyspą, więc powstało tu sporo sklepów z polską żywnością.
Ja akurat mieszkam w małym miasteczku przy granicy obu Irlandii - najbliżej nas (ok. 20km) jest miasto w Irlandii Północnej, gdzie są 2 polskie sklepy, a w Republice Irlandii najbliżej jest 40km do następnych 2 polskich sklepów.
W obu tych miastach sa jeszcze sklepy TESCO, w których tez są polskie produkty, ale ograniczona ich ilość, jeśli chodzi o asortyment.
Niestety w żadnym z tych sklepów nie ma dobrych ogórków kiszonych, nad tym najbardziej ubolewam. Dobrze, że chociaż kapusta kiszona jest taka jaką lubię, ale tez tylko w jednym z tych sklepów.
Niestety coś za coś - i tak jest nieźle, bo kilka lat temu nie było koło nas gdzie kupić naszego jedzenia.

Dobry! :)
Ja juz wybudzona (ktosik ze mna tez juz buszuje) i zaczynam poszukiwania mebli do pokoiku :tak:

Katrin- a myslalas o wlasnej uprawie ogorkow? :tak:
Buziol, Tialana- jak sie czujecie???

Witam i ja...na dziś ambitny plan...pojechać do pracy z nowym zwolnieniem i jeśli nadarzy się okazja to ich ładnie poinformować...żeby na mnie nie mścili...zarezerwować myjnię...(stary grupon)...i stolik w knajpce na czas mycia auta (nowy grupon)...hihi...miłego dnia i owocnych poszukiwań mebli dla tych, którzy szukają Sicilpol chwal się koniecznie :)

hej carla- to udanego dnia!

My procz mebelkow dzis mamy druga wizyte u kardiologa :baffled:
Wczesniej bylo wszystko ok, ale kazal przyjsc jeszcze raz, bo maly tylek mu wlasciwie pokazal i byl jeszcze dosc maly na takie badanie.
No ale i tak sie stresuje :baffled:

Dzis snilo mi sie, ze juz byl z nami i zakladalam mu za male pampersy, bo zal mi bylo ich juz nie uzywac :baffled: no coooooz

dzień doberk,melduje się i ja.
mam pytanko ile czekałyście na wyniki z glukozą ,bo ja ide do doktorka 19,03 i tak naprawdę to niewiem czy iść już czy za tydzień
miłego dnia

reklama
Do góry