reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czerwiec 2012

Ja to jak wstaje na siku w nocy to mam wrazenie ze moj brzuch jest dwa razy wiekszy niz normalne i jak kamien. Mowicie ze to normalne?
Spie na lewym boku z poduszka miedzy udami. Jak boli mnie bok i ucho od ciaglego lezenia na lewej stronie to klade sie na prawa.

a ja całą poobiednią dawką wrzucam do pyska, popijam i połykam bez problemu, a to jest 1tab. Magnezinu, 1tab. żelaza, 1yab. Vita-minera i 1 kapsułka Omega3 :-D

dzięki za linka
wahałam sie pomiędzy Dzidziusiem a Białym Jeleniem a teraz widzę, że to ten sam producent :)

o ja tez mam takz tym brzuchem, jak wstaje w nocy...tez większ i twardszy,a el zrobię siusiu i duuużo lepiej:)

Zaza nie wolno brać za jendym zmachem magnezu i żelaza!!!!Nerki sobie mozesz wykończyć. Co najmniej 2 godziny przerwy musza być!

Ja połykam na raz 4 tabletki magnezinu- hahahahah

reklama
dzień dobry dziewczynki:-)
wiecie jak pokazywanie paluszkiem,co trzeba włożyć do koszyka w sklepie wyczerpuje???:-Dale mam zakupy do końca miesiąca z głowy,tylko jeszcze ziemniaki mój M. kupi i luz.
A ja oczywiście musiałam wleźć do sklepu z dzieciowymi rzeczami i dokupiłam młodemu bodziaki i pajacyki;-)

Paulinka współczuję bólu,ale dobrze,że dzidziol ok.Już nie dużo zostało do końca i mam nadzieję,że spędzisz ten czas spokojnie!
Wszystkim zmęczonym,bolącym i chorowitym dużo zdrówka i szybkiej poprawy życzę.I mocno trzymam kciuki za wizyty dzisiejsze!
Ja biorę magnez dopiero od soboty,jak mi brzuch zaczął twardnieć i pojawiło się to ciągnięcie.Jest tego 2000 na dobę.
Czy coś wiadomo co u naszych mamusiek?
Buziak-odezwij się!!!!!
polaa jak po nocy????

miłego popołudnia Wam życzę:-)
chyba sobie zrobię jakąś maleńką kawusię,chociaż nie powinnam:zawstydzona/y:

Zaza nie wolno brać za jendym zmachem magnezu i żelaza!!!!Nerki sobie mozesz wykończyć. Co najmniej 2 godziny przerwy musza być!

Ja połykam na raz 4 tabletki magnezinu- hahahahah

a mi gin nic nie powiedział:wściekła/y: dzięki Avo, ale z moja sklerozą to pewnie czegoś zapomnę codziennie brać, jak mi dodatkowe łykanie wpadnie :/

Niezapominajka ja też pusto w lodówce, ale stwierdziłam, że nigdzie nie idę, bo pogoda się popsuła i na obiad robię placki ziemniaczane-ziemniaki i cebulę mam :-D

Witam
Od 2 dni mam dziwne palenie w gardle i to jak zaczelam brac znowu witaminy dla ciezarnych i magnez:-( wczoraj nie wzielam i dzisiaj jest ok. Wczesniej nie mialam tego problemu a te same witaminy jadlam:eek:. Musze zapytac poloznej dlaczego tak sie dzieje.

A co do obiadku to wczoraj pomidorowki nagotowalam a dzisiaj do kibelka poszla bo jak sie okazalo troszku za duzo soli mi sie sypnelo i maz tylko galami krecil ale slowem sie nie odezwal tylko ja wczoraj jadl:tak::-D A ze ja jej nie jadlam to pojecia nie mialam ze cos jest nie tak, dopiero dzisiaj jak na lunch sobie odgrzalam to poczulam i od razu do kibelka:tak:. Wiec dzisiaj znowu musze cos upichcic - moze dzisiaj lepiej mi pojdzie:-D.

Zaza mojemu tak samo wszystko smakuje odkąd babka ziemniaczana wyszła za luźna i się popłakałam jak zobaczyłam minę mojego Grzesia;) od tamtej pory zawsze mi mowi, żebym gotowała to na co ja mam ochote;) że on zje wszystko hihi;)
Dziś poszłam na mega łatwiznę i kupiłam gotowe pierogi z kapusta i grzybami, do tego cebulkę i z głowy...najchętniej to spać bym poszła jakoś głowa mnie boli

reklama
To ten z keczupem starczy jak cos

Ja mojego oduczylam narzekania typu" a moja mama" jak zaczynal mowic to jego obiad ladowal w koszu no i juz nie bylo z czym porownywac, raz mu zrobilam nozki obsmazone tylko jak sie wgryzl to do krwi...i juz nie narzeka :3 ze mieso nie odchodzi tak jak gdy jego mama robi w specjalnym czyms
To bylo kiedys...hardcorowo teraz nie chce jesc nic ze sklepu musze sama przypichcic od podstaw.

No i chyba juz zapomnial jak jego mama gotuje hihi

Do góry