reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czerwiec 2012

snoopy suuuper widzisz udało się :) Teraz już będzie tylko lepiej :)

Wiecie co, strasznie się martwie o Sicil i maleństwo , w ogóle się nie odzywa, nie daje żadnych znaków, nie odpisała mi na smsa.
Kurcze, co się dzieje.. :( Niech da znać co i jak...

Ostatnia edycja:
reklama
snoopy to gratuluję;-)

Kamila fajny filmik:tak: My tez chcemy kupić teraz Kubie ten rowerek:tak: Jestes zadowolona, tak?:-)

kurcze znowu zaczyna mnie bolec i juz ledwo chodzę, ja nie wiem co sie dzieje:no:

josie gratuluję:-D:-D

snoopy super,że dostaliście kredyt,wiem jaka to radość,gorzej jak trzeba co miesiąc połowę dochodów oddawać;)

Kamila Wiktor nieźle sobie radzi.
Powiem wam,że sąsiadki syn śmigał na takim biegowym rowerku i jak miał 5,5 roku zaczął jeździć na normalnym od razu na 2 kołach.

Asiia też się nie odzywa może po prostu dziewczyny nie mają głowy,żeby teraz myśleć o nas o forum a skupiają uwagę na maleństwach.... oby....

Dziewczyny nie wiem czy któraś jest zainteresowana pieluchami happy i innymi produktami tej firmy,ale jakby co to wklejam link do firmowego sklepu,gdzie ceny są myślę ok i dostawa gratis od 115 zł Są tam też kosmetyki AA i OILLAN i w zakładce zestawy są mega duże paki pampersów.Popatrzcie sobie,może któraś skorzysta.

Pieluszki i kosmetyki dla dzieci i niemowląt - Sklep Internetowy Bliżej Ciebie

MsMickey to fakt tym bardziej, że wszystko jest strasznie drogie. Ja też już rozglądałam się za wózkiem ale z mężem chyba zdecydujemy się zamówić na allegro bo w mojej mieścinie jest taki wybór że szkoda gadać;/ już nie wspomnę o cenach...W ubranka jakieś body, śpioszki już się zaopatrzylam tylko tak teraz myślę, że błędem było to że wszystko na 56 cm a jak mały będzie większy to nie wiem...:no::-)
Zamów ten co ja:-D polecam a w o-ce za ta cene dostaniesz czolg (oczywiscie dokladając jeszcze) a do tego fotelik mozesz sobie smialo dokupic i zamontowac:-D

Co do domu, my za łomżą kupujemy a kredyt ja o PKO ostrołęckim załatwiłam:-D

co do sicil może ktoraś by do niej zadzwoniła? tel powinna odebrać... ja też się zaczynam martwić...

reklama
Do góry