Dzień dobry! :-)
Witam nowe forumowiczki
Aylin sto lat!!!
Witam Was i Pozdrawiam

przepraszam, ale czytam tylko wiesci ze szpitala, ale juz pomału dochodze do ładu z przeprowadzką i remontem kuchni, więc niedługo powróce na bb.
No jesteś w końcu ;-) Już myślałam, że się na nas obraziłaś, czy cuś...
Witajcie,
widzę,że coraz bardziej się skarżymy
A ja się skarżyć nie zamierzam.

Jestem w długo oczekiwanej, wywalczonej ciąży z wymarzoną córeczką i najważniejsze, aby wszystko było w porządku z małą i aby donosić ciążę jak najdłużej. To, że niewygodnie mi się śpi, albo coś pobolewa nie ma większego znaczenia...
Oj przydałby się tu Buziak i rozruszał trochę towarzystwo ;-)
do tych czerwcowych mamus dopisuje sie samemu?
leydykiss tam cię powinna dopisać osoba,która założyła wątek-ale Lena się nie pokazuje.Mnie też tam nie ma,ale nie martw się -i tak najwięcej dzieje się na głównym!
Tak jak napisała Kamila ja też mogę Was dopisać do listy. Jako moderator mogę robić zmiany w każdym poście, także strzeżcie się! ;-)
Napiszcie mi na priva wszytkie niezbędne info.
Ja też nie mam zamiaru prasować!Nienawidzę tego i już!!!!!U nas też każdy prasuje jak jest potrzeba dla siebie,nawet młody!A dla Jaśka to może na pierwszy raz przelecę tetry i ubranka a potem to oleję.Moja mama nigdy nie prasowała mi pieluch a wtedy nie było pampersów i jakoś żyję

Dziewczynki powiedzcie mi czy wam też tak leci z cycuchów?Bo ja już normalnie nie wyrabiam,jak tak dalej będzie to wszystkie wkładki zużyję przed porodem
Ja też raczej nie będę prasować, bo i na co dzień robię o tylko wtedy, kiedy ubrania naprawdę się o to proszą ;-)
Ostatnio czytałam na ten temat w jednej z tematycznych gazet. Wyczytałam, że z tym prasowniaem nie chodziło tylko o to, aby nie były pogniecione, ale też o wyeliminowanie bakterii/zarazków. Ale o ile kiedyś miało to sens tak teraz, gdy mamy pod ręką pralki piorące w wysokiej temperaturze i dobre proszki można to sobie darować...
Mnie nic nie leci tylko schodzi mi tak jakby naskorek z skutków co jakiś czas.
A jesteś pewna, że to włąśnie nie zasuszona siara? Mi cycki trochę przeciekają i wieczorem jak zdejmuję stanik to mam właśnie takie białe grudki/płatki.
U mnie produkcja odbywa się już od dłuższego czasu, ale delikatnie i obywa się bez wkładek.