reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czerwiec 2012

Ja to nawet zasuszonego mleka nie mam :-D Ostatnio miałam takie słabe, że możliwe że tym razem w ogóle nie będę miala :laugh2:

Ja to znowu wczoraj wzięłam się twardo za sprzątanie, wieczorem plecy mnie tak bolały że ruszać się nie mogłam a na dzis zaplanowałam mycie podłóg....i co? Zrobiłam pranie, umyłam łazienkę a na podłogi sił brak :baffled: Pogoda też do roboty nie nastraja...przynajmniej moich brudnych szyb nie widać :szok: (nie myłam, bo to nie miało by sensu, po świętach mają mi większość szyb w domu wymienić w ramach reklamacji :crazy:)

Mały dzisiaj cicho siedzi...(właśnie zaczął się ruszać, w trakcie narzekania, ze siedzi cicho...czyżby już czytać umiał :-D) w każdym razie dobrze, ze się ruszył bo zaczęłam się martwić :-)

reklama
Moj to już w ogole nie kopie... bardziej sprawia to wrazenie jakby sie z kimś kotłował w tym brzuchu takie szarpniecia w roznych miejscah na raz :D

a ja wlasnie pieke babeczki...
takie o
babeczki z budyniem.... - - mniam....mniam... - bloog.pl
i modle sie zeby wyszly bo robie pierszy raz a tu niestety nie ma takich w cukierniach, w warszawie sa w kazdej budzie takie a tu nie ma szans znalesc:/ zobaczymy co mi z tego wyjdzie i czy sie rozleca:D
Ej weź mi tu z takimi przepisami nie wyskakuj! JA też chcę babeczki! Ale foremek nie mam :-(

kurde a ja nic do święconki nie mam zakupionego !!!!!!!!
to mi przypomniałyście !!!!!!!!!!!!!
Spokojnie, jeszcze dwa dni :tak:

A ja dziś postanowiłam rozmrozić lodówkę (miała podobo robić to sama, ale coś jej nie idzie) I nie mogłam znaleźć gniazdka pod które jest podłączna :sorry: Dobrze, że jakiś pstryczek znalazłam. Teraz czekam, czy na pewno się wyłączyła...

a ja właśnie wpadłam na to,że nie mam białej kiełbasy:(
trzeba jutro iść i kupić,bo całą resztę mam.
mój M. stwierdził,że jakbym sobie szklankę podstawiła,to spokojnie nazbieram mleczka do kawusi:szok:

haha przywieźli materac dla Jaśka,więc ma już gdzie spać;)

Xxdorotkaaa to mowisz ze dla dzidzi nie ma zagrozenia? Moja kosmetyczka zamowi klej z PL i zrobi mi test najpierw. Tak sie napalilam na nie jak gupek jakis

Niuniuszka jak on ci tak o tym mleku do kawy z cyca to ty mu powiedz ze co bedziesz szla po biala kielbase jak jedna w sumie masz :) no wiesz mezowa

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Witam i ja.
Ja tam dzisiaj to ndo tylu chodze - jestem taka niewyspana ze az wsciekla:wściekła/y:. Wszystko mnie dzisiaj wk..ia.
a co do przygotowan swiatecznych to u nas w tym roku swiat nie ma:tak:. Mlody na obozie, moj M juz w nocy z niedzieli na poniedzialek w morze idzie wiec zadecydowalismy ze w tym roku odpuszczamy:tak: A skoro swiat nie ma to i porzadkow swiatecznych tez nie:tak:.

Macku to do Pepco lec bo ja mam stamtad 10 szt za 5 zl chyba czy jakos tak ale to metalowe, bo do kruchch chyba nie moga byc inne. a jak ci sie nie chce to w auto i do mnie. za jakies 2 godzinki bedziesz :Dzostawie Ci :D

reklama
Mami wg mnie nie ma dla Ciebie zagrożenia żadnego i dla dzidzi- jedynie kosmetyczka ciezarna może sie nawdychać oparów ale po to są maseczki na twarz :)

Do góry