reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czerwiec 2012

atagata witaj:tak:

mlodak co do żoładka to mam podobnie jak Ty wiec chyba to normalne w naszym przypadku;-)

Dobre jesteście z tym narzekaniem:-) tez bym dołączyła kilka punktów:zawstydzona/y:

Wlasnie zrobilam z synem pisanki, ale miał radochę:tak:
My świeta tradycyjnie w UK, jutro Mlody idzie z koszyczkiem, w niedziele jedziemy do koleżanki na urodzinki jej synka a w poniedzialek siedzimy w domku bo mąż pod wieczor jedzie do pracy:-(

reklama
jak czuję sie tak jak dzisiaj: przyduszanie, zgaga, walące serducho, zimne poty, bolące łopatki- to naprawde nie umiem nie narzekać- ale mama nadzieję,ze zostanie to wybaczone:)

Melduje sie :-)

Basen zaliczony, obiad ugotowany, wszystko na salatke jarzynowa gotowe, okna pomyte, a teraz zabieram sie za Mazurka.

A moj P jak zwykle chce pomoc i narobi wiecej balaganu niz pomocy, dzis podloga juz dwa razy byla karmiona....:-D

Co do tematu wychowywania dziecka, dzieci, jedno czy wiecej..... czas pokaze..... ale jestesmy dobrej mysli..... damy rade :tak:

Witam wszystkie nowe mamusie ;-)

AVO Ciebie też bolą łopatki?:-( Mnie prawa ale bol na szczescie wczoraj popoludniu przeszedł wiec zobaczymy co będzie dalej

tak bolą, w ałsciwie pobolewają w niektorych pozycjach.Ale z pierwsza córką to od 5-6 miesiaca ból był non stop okropny- butelke z ciepłą wodą trzymałam pomiędyz łopatkami:( Dzisiaj za to jak się smiałam to mnie ramiona bolały?

Tez mam tak czasami z jedzeniem. Mega porcje juz raczej nie bo chce wyplynac z powrotem przrz przelyk. Nawet nie moge naczyn do zmywarki wstawic zaraz po jedzeniu bo trzeba sie schylic a czuje, ze mi sie cofa. Juz dziecie wieksze to teraz pomalutku, nie przesadzawszy... Czasem P pyta sie mnie, czy jadlam obiad i sadza do zjedzenia bo nie ciagnie mnie jakos.

dobry wieczór, emerytki ;) melduję się w drużynie nieszczęśliwych z powodu bólu. od dłuższego czasu napieprzają mnie plecy (kręgosłup szyjny, a od długiego siedzenia cała prawa strona), wczoraj doszło pobolewanie brzucha, co zawsze napawa mnie strachem, mimo że księgi uczone prawią, że na tym etapie ciąży może sobie boleć z różnych powodów. Także piąteczka!

moja głowa mówi mi, żebym porobiła milion różnych świetnych rzeczy, a cała reszta nadaje: chcemy leżeć cały dzień i niech nam tylko ktoś donosi pokarmy i napoje :p

no, to skoro sobie ponarzekałam, mogę w spokoju zabrać się za nadrabianie niusów od Was!

Heloł
Widzę że dziś dzień na narzekanie hehe ja dziś jestem mega nażarta normalnie zjadłam chyba z tone jedzenia, tak to jest jak się byczy w domu to z nudów wcinam też mam czasami zgage ale ogólnie mniej niz w pierwszej ciazy za to jak sie połoze to jest koszmar nie moge sie przekrecic z boku na bok bo czuje jakby mnie rozrywalo na pol i budze sie w nocy co chwile
Ale nie martwcie jeszcze tylko troszke jak przetrwałyśmy mdłości i rożne takie to wytrzymamy jeszcze te kilka tygodni
Ide spac bo padam na pysk a TV leci bajka qwfa uwielbiam to jak w piatkowy wieczor puszczaja o 20 bajki normalnie pogratulowac tym z TV

reklama
witajcie dwupaczki... ja miałam cieżki dzien córcia cały dzien miała temperature i nie mogłam jej zbic:-(.... wiec nic na swieta nie przygotowane teraz juz padam na pysk wiec tylko ogarne bałagan który zrobiła niestety jeszcze nie chce po sobie sprzatac ...
AVO
ja miałam cc w 1 ciaży i teraz tez bede miała .

Do góry