reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwiec 2012

reklama
KOCHANE MAMUŚKI
wielkanoc3.jpg

Mokrtch jajek i wesolego smingusa-dyngusa od maminy
Mamina tych mokrych jajek to nawet ja sobie zycze:-) Podpisuje sie rekami i nogami pod tymi zyczeniami:-)

My za chwile jedziemy na obiad do mojego ukochanego prawie tescia. A'propos prawie, ostatnio sie oburzyl, gdy mu "pan" powiedzialam. Ciekawe, co zaproponuje. Tato nawet jego wlasne dziecko do niego nie mowi:p eh, fun nie ma co. No, ale przynajmnien ugotowac potrafi - w ramach szukania plusow;-)

Czy ktokolwiek ma jakies info od Asii i Sicil? Ktos juz pytal, ale odpowiedz nie nadeszla...

Życzę Wam pogodnych Świąt,
pełnych wiary, nadziei i miłości.
Wiosennego nastroju, który radością napełni Wasze serca oraz
serdecznych spotkań w gronie rodziny i wśród przyjaciół.

:-):-):-):-)

P.S. NIE ZAPOMNIJCIE POCAŁOWAĆ MĘŻA/FACETA PRZY JAJKACH!!;-);-);-)

Hej dziewczynki:) Ja dziś cały dzień leżę bo stwierdziłam że czas powylegiwać się troszkę:-)
Poczytałam troszkę o celulicie... laski ja mam tak okropny że aż mi się płakać chce jak patrzę. Zanim zaszłam w ciążę to miałam operację na kolano i już wtedy nazbierało mi się tu i ówdzie. Miałam po rehabilitacji zabrać się za siebie ale życie postanowiło inaczej i rehabilitacja odłożona na macierzyński. Także czeka mnie ciężka walka bo już mam 17 kg do przodu.

Dziś mój luby robi obiadek niespodziankę. Siedzi w kuchni już pół dnia i nie pozwala mi wejść. Aż mi ślinka cieknie:)

Dziękuję za miłe przyjęcie i bardzo oryginalnie życzę Wesołych Świąt:-D
I oczywiście PYSZNYCH jajeczek i milusich króliczków;-)

Witam,

a jednak udało mi się dzisiaj tutaj zajrzeć;-):tak:
Byliśmy z koszyczkiem i Kuba przezywał cały czas tylko jajka:-D
robil wczoraj ze mną te pisanki i cały czas w kosciele tylko o tym gadał:tak:

sicilpol dobrze, ze sie odezwałaś:tak:
Wszystkie tutaj 3mamy kciuki za Julcia:-)

reklama
sicil dzięki bogu sie odezwałaś... bo juz straszecznie sie o ciebie wszystkie martwiłysmy. Dobrze ze z Julciem wszystko ok. I bedzie dobrze. A za rok nie bedzie mozna poznac ze był wcześniaczkiem.

Wpadam na chwilke złozyc wam zyczenia. Wszystkiego najlepszego z okazji swiat. Smaczbych serników, jajek bez liku i mocnego lania w poniedizałek z rana :)

Ja wczeraj padłam po sprzataniu. Dzię upieklam mazurek, babe i konczy piec sie sernik. I dieta cukrzycowa niech spada. Zamierzam spróbowac kazdego z ciach :)

Do góry