reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Czerwiec 2012

reklama
Jej! I wieści od wszystkich pozytywne!
Matko Kochana jak to będzie mieć maleństwo już obok siebie!!! :-D
Moja koleżanka jest w 38 tyg (37 i kilka dni) i czeka na poród - już chce by się zaczął, a tam cisza :wściekła/y: Zazdroszczę strasznie!!!
Ja też już chce tuuuuulić! Ech taka mnie chęć ogromna ogarnęła!

witam was u mnie ciezka co coraz gorzej sie czuje przy 2 brykalm a teraz zledoscia chodze widze ze rozmowa na temat wagi byla ja juz przytlam sporo przed ciaza 52 a teraz 67 przy 2 przytylam prawie 30kg teraz jestem na lekkiej diecie bo plecy by nie wytrzymaly kolejnych 30kg masakra mysle ze juz nie przytyje duzo a wcale duzo nie tlustego wogole duzo owocow i warzyw wiec nie wiem dlaczego tak tyje poszlo mi w tylek i pilke brzuch mykam dac chlopom jesc bo z pracy wocili pozdrowienia

Witajcieeeee :)
To ja tak w ekspresowym skrocie, bowiem pisze jedna reka- druga podtrzymuje sobie laktator ;-)
Dzis mamy 3tygodnie! Z Julciem wszystko dobrze ufff jedyna rzecz to niedomkniety przewod botalla, z ktorym walczymy, poki co lekami, ewentualnie czeka nas operacja, ale jakos jestem optymistycznie nastawiona, tak trzeba.
Rosniemy takze, 1100g, maly zrobil sie pyzowaty ;-) Wcina moje mleczko i wali ciociom pielegniarkom kupale co moment ;-)
Wszystko to jest wazne i znaczy, ze maly dzielnie pokonuje dzien za dniem.
Powiem Wam tak, nie pamietam zycia "przed Julciem" :-)
Przepraszam, ze nie pisalam, ale dnia nam nie starcza :no:

Dziekuje Wam za wszystkie smsy, na ktore nawet e odpowiedzialam, bo tel mialam wylaczony :(

Sicil nie masz pojęcia jak się cieszę, że w końcu się do nas odezwałaś!!!! Z Julcia super dzielny chłopczyk, niech rośnie zdrowo!!! Trzymam kciuki za Was nadal&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
Buziaki dla Ciebie i Juleczka :*

edit. zaza dziękuję ale jestem taka rozbita, ze mam wszystkiego serdecznie dość:(

powiem ci, że to chyba taki marudny okres nam się zaczął niestety... narzekania i doły :-( też mam często ostatnio jakieś dziwne stany umysłu:baffled:

a jeśli chodzi o chudnięcie, to wszystkie w swoim tempie zrzucimy nadprogramowe kilogramy, nawet jeśli wolniej niż byśmy chciały, to nic, bo w końcu będziemy tulić nasze skarby
ja wychodzę z takiego założenia i mam nadzieję, że po porodzie nadal taki optymizm będzie przeze mnie przemawiał :)

Nie mam siły nadrabiac całosci wiec to co wychwyciłam to porusze ;))

a ja bym chciała w połowie maja........a najlepiej tak koło 21:)

ja tez ja tez;-):tak:

co do kg to mam 13 na plusie. widze ze nie tylko ja wiec chyba norma jakas:)

ja 16 / 17 i sernik w lodówce ;///

Wczoraj dwie "ciocie" P stwierdziy ze mam ogromny brzuch :confused2::confused2::confused2:

A tak apropos to jeszcze pamietam Kamili wpis ze w 2tyg powiekszył jej sie obwód o 8cm ???? To mozliwe?????? Kurcze bo to az nieprawdopodobnie brzmi jakos :eek::eek:

Mały tanczy tak ze mało mi zebów brzuchem nie powybija :eek: oszalał?????

No i mnie tez wzieło spanie ciazowe teraz pod koniec :baffled:

zaza ja w pierwszej ciąży jakoś specjalnie nie zwracałam uwagi na te dodatkowe kilogramy,owszem było mi ciężko,ale wychodziłam z założenia,że jak przyszły to i pójdą...
teraz patrzę na wagę z tego względu,że na początku co trochę przytyłam to od razu gubiłam i nie umiałam utrzymać wagi i gin mnie straszył szpitalem,ale tak poza tym to"samo przyszło-samo pójdzie";-)

sicil

jak się cieszę:D

asiia ty widzę też swietnie sobie radzisz!!! super:)

czerwcóweczki śledzę teraz wasz wątek szpitalny i bieżącą stronę głónego jak zaglądam na bb:D chyba już wszystkie w domu siedzicie bo takiej ilości postów nie mam szans czytać na codzień:) szczególnie,że listopadówki też nieźle nadają:DDDDD

trzymam kciuki za Was wszystkie!!!

Pochwale Wam sie jeszcze, ze moj slubny pojechał dzis na wycieczke do poznania i zadzwoniłam do niego rano ze chyba mi wody odchodza :wściekła/y::wściekła/y::-) allleeeeeeeeeez on sie boi heheh
usłyszała tylko:
"nawet tak niezartuj!!!!!!!"
:cool::cool:

reklama
Do góry