reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czerwiec 2012

Witam, dziś przespałam nockę bez wstawania na siusiu itp, ale jakoś wyspana nie jestem, ale 3dni nie spania chyba trzeba nadrobić w dłużej jak jedną noc:)
J
Aga
twój Antoś będzie tak jak mój od Antoniego? czy od Antoniusza? bo ostatnio Antoniusz słyszałam modne jest:)
To chyba taka modna nie jestem, bo od Antoniego :) o Antoniuszu nawet nie słyszałam.

reklama
Witam się i ja z poranną kawką. Pobudka dzisiaj przed 5 ale najpiękniejsza na świcie, obudził mnie ogromny soczysty buziak i słowa
"kocham cie mamusiu jesteś piękna" :-D

Dzisiaj mam wizyte u gin odnośnie wyników posiewu .. :-p i będzie musiała mi chyba karte ciąży przedłużyć bo już nie ma w niej miejsca ... :sorry:
Siku w nocy to ja latam już chyba co godzinę:eek:

Życzę powodzenia na dzisiejszych wizytach i miłego dnia .

Dzień dobry!
Ja powtarzam za Rudą - my też nadal przed porodem!
Wczoraj był spokój do zaśnięcia. Dziś obudziłam się o 4 i miałam bóle, ale jak odpuszczały to przysypiałam. Teraz jak wstałam znów bolało i znów przeszło. Ach te przepowiadające!!!
Chyba jednak Mały nie zrobi prezentu Rodzicom i nie urodzi się dziś w I Rocznicę! No cóż... Wyjdzie kiedy będzie gotów!:-)
A ja dziś sama przez cały dzień.

Mąż w pracy, po pracy i w trakcie jeździ na budowę bo dziś zaczyna pracę ekipa wykończeniowa, potem za ok 2 tyg wchodzi ekipa od kuchni, a na końcu meble. Więc w pierwszej połowie czerwca zaczynamy się przeprowadzać.
mam nadzieję, że Mały urodzi się w Maju to w czerwcu już będę mogła się z nim przemieszczać i układać wszystko w nowym M :-D

Kamila kciuki za wyniki i wizytę i dla reszty wizytujących także!

Aaaaa ja się pochwalę, że wczoraj zaliczyłam swój pierwszy raz z Mężulkiem :-D( Praktycznie całą ciążę miałam zakaz!!!) Naprawdę czułam się jak Dziewica! Przypomniałam sobie jak to fajnie jest mieć Męża :sorry:

BMR wszystkiego naj,naj,najlepszego z okazji rocznicy!!!
Ja też miałam zakaz i też się czułam jak dziewica;-)

BMR wszystkiego najlepszego z okazji rocznicy :))))))))

Dziękuję!
Chyba dziś cały dzień będę miała łzy w oczach! Od kilku dni tak mi hormony wariują, że lecą mi łzy z byle powodu...
A dziś mam od samego rana wene na piosenki romantyczno-łzawe i oglądanie Wspólnych zdjęć. I już pierwsze łezki poleciały! Dobrze, że M jest w pracy bo by chyba nie dał rady znieść takich emocji ;-)

BMR wszystkiego naj,naj,najlepszego z okazji rocznicy!!!
Ja też miałam zakaz i też się czułam jak dziewica
wink2.gif

Dziękuję! O to ja nie jedyna! Fajnie, że przed porodem udało się przypomnieć, że jesteśmy też Kobietami, a nie tylko Brzuszkami :errr:

Ostatnia edycja:
Kami ty weź mnie nie dołuj!!!!Ja się bardzo cieszę,że Rureczka już będzie miała swoją córcię przy sobie i trzymam kciuki,ale też zazdrość mnie podjada,jak pomyślę,że niektóre dziewczyny już wiedzą kiedy,co i jak a ja w niepewności żyję !!!
BMR ja cały czas mojemu M. powtarzałam,że jak tylko zacznie sie ten magiczny 37 tydzień to mam w nosie wszystkie zakazy :tak:;-)A jeszcze jak mi gin oficjalnie pozwolił używać męża to w ogóle!!!!

Kami ty weź mnie nie dołuj!!!!Ja się bardzo cieszę,że Rureczka już będzie miała swoją córcię przy sobie i trzymam kciuki,ale też zazdrość mnie podjada,jak pomyślę,że niektóre dziewczyny już wiedzą kiedy,co i jak a ja w niepewności żyję !!!
BMR ja cały czas mojemu M. powtarzałam,że jak tylko zacznie sie ten magiczny 37 tydzień to mam w nosie wszystkie zakazy :tak:;-)A jeszcze jak mi gin oficjalnie pozwolił używać męża to w ogóle!!!!

Ja mam to samo z myślami o tych co już wiedzą co i kiedy! A Rureczka z jutrzejszą datą jest wręcz mało do wytrzymania! :-) Oczywiście cieszę się jej szczęściem, ale ja cały czas powtarzam mojemu: Synek albo w lewo albo w prawo! Ja zrozumiem jeśli chce jeszcze posiedzieć, ale niech da mi żyć i przestanie boleć! No!!! To się Matka wygadała!

Ruda jeśli chodzi o wykorzystywanie to My z M przez te akcje od 28tyg i szpital w 34, baliśmy się, że nie doczekamy tego czasu kiedy będzie już można :-) Ale się udało!

reklama
Do góry