Sunshine6
Fanka BB :)
My nadal u rodziców...nadal na dymanym na podłodze...nadal noce straszne...bo puchnę i wlewam w siebie pietruchę...więc co noc z tej podłogi muszę podnieść się ok 5/6 razy na siku...masakraaaaa...z dobrych wieści wczoraj nasze mieszkanie opuścił malarz...z gorszych...wlazł tapeciarz :/ Kończy podobno za tydzień...tydzień sprzątania....skręcania...ustawiania...i wracamy do siebie...jupi!!!
Oby jak najszybciej ten czas zlecial i mogla dokonczyc zakatek Matyldy bo ja tu z niecierpliwoscia czekam na fotki

Witam się i ja z zawaloną krtanią, bolącą głową i katarem lejącym się po kolana :-( :-( :-(.
Ale naskrobałyście od wczoraj wieczora![]()
![]()
![]()
Witam w klubie, juz druga noc sie mecze z zawalonym nosem, oddycham buzia przez co zasycha mi w gardle i sie dusze
a dzis jeszcze gardlo zaczelo mnie bolec.Nie wspomne o tym, ze w nocy pot po tylku mi cieknie i nie wiem czy to przez to przeziebienie czy jakis objaw koncowy ciazy....
Powodzenia na wizytach.
Ja dzis ide do fryzjera, zeby moloda sie nie przestraszyla matki jak wyjdzie heheheh.

Zaraz go skręciłam, otworzyłam okna i od razu odpłynęłam..Qrde, rozumiem że pogoda siętrochę spsuła, ale kaloryfer w środku maja?
A może to mi przez tą ciążę jest non stop gorąco..