reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czerwiec 2012

reklama
Lena kciuki mocno zaciśnięte&&&&&&&&&&&&&&7

Klusia ja też nie spakowana. Ale przynajmniej wyprałam torbę :zawstydzona/y:
a ja wyprałam dziś torby i kolejną partię ciuszków, ale nie wszystko zdążyłam poprasować
jutro wieczorem (bo od rana tradycyjnie nie będzie wody aż do 15) wstawiam pranie z pościelą, pieluchami i ręcznikami dla maluszka, we wtorek to poprasuje, więc w środę powinnam być już spakowana:-D

A ja sobie pochlipuję zamiast się cieszyć :( zadzwonił do mnie mój były podopieczny tak mi go brakuje i słychać, ze jemu też, bo opowiadał mi wszystko z taką radością, a na koniec powiedział "pamiętaj, ze ja Cię bardziej kocham" :( szkoda, ze jego rodzice utrudniają nam tak kontakt :( miesiąc i tydzien nie mieliśmy żadnego, a w końcu 7lat razem spędziliśmy.

przytulam
szkoda, że jego rodzice się tak zachowują, obiecywali, że będzie inaczej:no:

Rysica jak ty sprawdzilas ta szyjke?:szok: skad wiesz ze ma 1cm?

Rysica ja też jestem ciekawa jak Ty tą szyjkę sprawdziłaś?

normalnie namacalnie sprawdziłam :D Ja szyjkę przez kilka m-cy uczyłam się sprawdzać, jak za pomocą NPR starałam się w ciążę zajść, w ciąży, szczególnie po wizytach też sobie sprawdzałam, żeby mieć porównanie i stąd wiem, że się skróciła ;P a że do ok 1 cm - no to już tak na oko ;) bo obok szyjki palec "poszedł" może centymetr dalej i już było czuć opór, znaczy ściankę macicy ;)

Lena - powodzenia i trzymam kciuki!!! :D

Dokładnie o tym samym pomyślałam :tak: Postaram się jutro zmobilizować...
Ja powiedzmy, że prawie spakowana, brakuje jeszcze małej ubranek, ale z tych setek rzeczy mam odłozone część, więc jest szansa, że jeszcze dziś to zrobię, nie ma T. Jak zaczełam pakować dokumenty, to trafiłam na inne wyniki, i ja taka jestem że zaraz przeglądam, wspominam, marnuję czas. Jutro dopytam (bo mam pobranie), które wyniki mam wziąć, bo usg mam sporo, a pewnie nie wszystkie trzeba, nie widzę grupy krwi, nie wiem czy trzeba robić nowe jak mam stare???
Mamy konflikt z T, ale mam badanie na przeciwciała, więc nie wiem czy grupa krwi też?

Mamina Jak tam Tadzie??? Bo mi krwawią dziś:-(

Lena &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

http://www.fakt.pl/Wsadzili-dziecko-do-pralki-a-ta-ruszyla-FILM,artykuly,158010,1.html

Ostatnia edycja:
Dopiero teraz sie odzywam bo po wczorajszym obiedzie dostalam takich boli brzucha, ze nie wiedzialam co robic, raczej nie byly to bole porodowe ale razem z nimi mialam skurcze ale nie regularne :-( i trzymalo mnie do dzis popoludnia. Teraz troszke puscilo, ale dalej nie moge sie wyproznic, mala malo co sie rusza, dlonie i stopy mam spuchniete jak swinia.... :-( Dzis sie troszke przeglodzilam bo wydaje mi sie, ze te bole to jednak od jakiegos zatrucia :zawstydzona/y: Moj P poszedl na nocke a ja sama w domku i jakby mnie znowu zaczelo bolec to P kazal jechac do szpitala- oby wszystko bylo ok.
Najbardziej boje sie tego ze z mala cos nie tak bo malo ruchliwa dzisiaj i brzuch twardy jak kamien.....:wściekła/y::zawstydzona/y:

Klusia - musisz mieć oryginał badania grupy krwi - może być stare, byle z aktualnym nazwiskiem :) Mi wypadło tak, że w 16 tc brałam ślub, i kazali mi powtarzać badanie na grupę krwi bo miałam robione przed ślubem a pani doktor nalegała, że MUSI być oryginał z aktualnym nazwiskiem...

Sunshine, współczuję!!! Oby już było lepiej...

Lena trzymam kciuki Kochana.

aga a czemu Wam rodzice Mlodego utrudniaja kontakt?:-(
wspolczuje, na pewno Ci cięzko, tyle lat razem.

Jejku jak ja się zle czuje:-(
kaszle mnie jakbym miała zaraz płuca wypluć:szok: jak nie przejdzie to bede chyba zmuszona iść do lekarza.

Klusia - musisz mieć oryginał badania grupy krwi - może być stare, byle z aktualnym nazwiskiem :) Mi wypadło tak, że w 16 tc brałam ślub, i kazali mi powtarzać badanie na grupę krwi bo miałam robione przed ślubem a pani doktor nalegała, że MUSI być oryginał z aktualnym nazwiskiem...
.
Dzięki mam nawet 2 oryginały:tak:, nieważne jaka data

Polaa- zdrowka :tak:, zyczylas mi a Tobie teraz sie przyda, mi tylko zapchany nos zostal... :wściekła/y:
Lena - trzymam kciuki, bedzie dobrze :tak:

A ja dzis zeby troszke zapomniej o bolu wyprasowalam jedna partie ciuszkow jutro w planie ma druga wyprasowac i wlaczyc kolejne. Jak juz wybiore ciuszki dla malej do szpitala to musze jeszcze przepakowac torbe do szpitala, i kupic przescieradlo do lozeczka i jestem gotowa :-):tak:
Polaa- gdzie kupowalas przescieradla???

reklama
Polaa- gdzie kupowalas przescieradla???

z Polski mąż przywiozł:tak:

ale Kubie zamawialam na Amazonie bawełniane na gumce przescieradełko na wieksze lozko oczywiscie ale sa tez mniejsze i polecam:tak: niebieskie mu bralam i śliczne, ladnie wyglada, bawełna i nie drogie.

Baby Boum Cotton Rich Jersey Sheet 70 x 140cm (Azur Blue): Amazon.co.uk: Baby

mam nadzieje ze bede miala sile isc jutro do fryzjera bo mam okazję bo kobietka za kilka dni leci do Polski i juz nie zdaze przed porodem

Do góry